Copii din 1995-1998(28)
Raspunsuri - Pagina 13
Vic spune:
Se cunoaste ca Daniel nu prea mananca in oras. Am discutat cu el despre faza cu sandwich-ul si mi-a zis ca a trebuit sa dea comanda repede, ca nu erau multi la rand si el nu a apucat sa se lamureasca ce si cum. I-am explicat ca nu trebuia sa se grabeasca, ci doar sa le spuna ca nu s-a hotarat. Problema lui nu e de "mana sparta", ca de regula nu cheltuie de loc, sau o face cu mare economie, de-aia ieri am fost chiar foarte surprinsa de cat a cheltuit. In schimb, are o problema cu relatiile sociale, si la asta trebuie sa insist.
Oricum, azi a mancat ce avea la pachet, si numai la intrebarea mea tintita daca s-a simtit ciudat ca el a mancat din pachet cand colegii si-au cumparat mancarea, a zis ca da. AM dat sa-l intreb intai la general cum a fost cu mancat ce avea de-acasa si el a dat sa raspunda cu obisnuitul OK, asa ca am reformulat intrebarea... Taaare-i greu uneori.
Mara, aici nu se intra pe baza de note, ci pe baza rezultatelor la niste examene care se dau de regula intr-a 11-a si a 12-a, un echivalent australian al bacalaureatului din Romania. Doar ca in anumite cazuri, copiii pot incepe sa dea examenele in clasa a 10-a. La Daniel conteaza notele doar ca sa poata trece la studiu avansat. Adica, daca are mediile peste 8.5, poate anul viitor sa le studieze la nivel de clasa a 11-a si sa inceapa sa dea examenele pentru VCE (bac), astfel incat aceleasi examene se vor insira pe 3 ani in loc de 2. Importante in final sunt notele la examene.
Fetelor, multa sanatate si spor la toate (servici, casa, examene, studiu...)
Ana68 spune:
Salutare fetele...
In primul rand sa va multumesc ca mi-ati urat sa stapanesc sanatoasa sculutza de pe care va scriu si in week enduri acuma...taaaare multumita mi-s!
Vic,complicata treaba asta cu socializarea...dar eu cred ca cu rabdare veti rezolva si problema asta.Poate daca l-ai intreba pe Daniel cum doreste el sa procedeze in privinta pachetului pentru scoala....sa cadeti de comun acord la o solutie de mijloc...e o idee?Zic si eu...Spor la treburi si voua!
Agho,ce frumos ca ai avut o zi frumoasa ieri!Si la noi colegii sunt atenti cu astfel de evenimente.Bunaoara vinerea trecuta au adunat toti bani si au cumparat la absolut toate colegele cate un martisor si o frezie.Azi,de exemplu,unii colegi din teritoriu,veniti aici la un curs,au venit cu flori si au impartit la colege.
Mirela...vazand pozele cu sotul tau la baterie...asa m-a dus gandul,ca e cantaret,ceva...Deci voi sunteti stilul "oldies,but goldies"...fain!Succes la examen!Si sa vina si la Toplita primavara mai repede!
Mqqm,ia si de la mine niste primavara...dau cu drag!La Timisoara e cald si frumos,ieri a fost un soare si asa cald si frumos afara...de imi venea sa zburd si eu pe strada,impreuna cu Luana.
Mihaela,insanatosire grabnica,sa scapi rapid de virusi si bafta maxima la examenele de azi!Frumos se mai vede primavara la voi acolo,cum se impleteste zapada cu soarele...Apropos de ce scriai cu liceul:Diana ce optiune a ales?Sau n-am citit eu cu atentie?
umflatel,fain ca v-ati distrat la botez...Succes lui Mihaitza la terapie...sa faca cat mai multe progrese si bafta Andreei la scoala!
Anca...nu cred ca ti-a scapat ceva,numai ca am fost mai putin harnica sa raspund.De dragobete m-a cadorisit Marius cu un note book,un laptop mitittel si acuma pot sa intru si in week end pe forum sa va citesc,nu mai este la putere patriarhatul virtual...Cat priveste bonurile alea de care scriam,sa incerc sa te lamuresc,ca nu stiu daca esti la curent.Dupa alegerile noului guvern al tarii,la sefia ministerului turismului a venit tanti Nutzi de la Plescoi,adicatelea Elena Udrea.Nah,cum dumneaiei a zis sa faca si ea schimbari,ca orice nou ministru investit,ce sa faca?ce sa faca?...intro noapte alba i-a venit in cap ca ar trebui inflorit turismul in Romania,asa ca a propus si s-a dat deja ordonanta,ca in loc de primele de vacanta care se acordau in bani,sa se dea tichete de vacanta,in valoare de 3600 lei.Cu aceste tichete de vacanta poti merge exclusiv in statiunile din Romania,aceste tichete acoperind cheltuiala de cazare si masa,in functie de hotel,statiune si asa mai departe.Noi,pana la asa ceva,primeam bani de vacanta,care se impozitau,evident,nu era suma asa mare,insa majoritatea valorificam banii de prima de vacanta prin acoperirea anumitor cheltuieli si gauri in bugetele familiale.Ori primind tichetele,care nu pot fi valorificate altfel,decat cheltuindu-le asa cum tanti Nutzi vrea,esti obligat sa mergi in vacanta in tara,altfel pierzi tichetele si nici bani nu vezi.Cum turismul romanesc este in copac si copacul in aer...iti dai seama ce de rahat e toata aventura asta.Pentru ca aceste tichete pot fi folosite numai in anumite locatii romanesti,nu oriunde,numai la anumite hoteluri,numai in anumite zone turistice...etc,etc,etc.Intelegi?Daca eu ma hotarasc,sa zicem,ca vreau sa merg la o pensiune in Maramures,nu o pot face unde doresc eu,ci numai unde se specifica clar ca aceste tichete sunt primite.In plus,aceste tichete sunt nominale,ca atare eu merg pe tichetele astea,iar restul familie pe banii familiei.
Si intreb eu acum:ce mama naibii sa fac eu cu tichetele astea?Sa le vand,nu le cumpara nimeni.Sa merg cu ele,asa cum zice madame Nutzi,cheltuiala e mare...nu le iau,raman cu ochii in soare.Nicicum nu-i bine.Tichetele se dau la bugetari,la agentiile cu finantare proprie(cum e si cazul meu) si la functionari...la cei ce depind de stat si guvern.
Sper ca te-am lamurit cumva...si uite de aici pleaca supararea.
In alta ordine de idei,bina ca s-a rezolvat problema mingei de la scoala...cat despre Elliot,sa creasca mare si sa fie sanatos,ca chestiile adolescentine...trec ele,vin altele!
Katy,pai la asta ma gandeam si eu evocand nostalgia treptelor de liceu:sa se termine cu spagareala si,poate,sa se intre la licee pe cunostintele invatate.Intradevar era greu,nu te contrazic,dar eu zic ca si acum e cumva greutz.Citeam linkul pus de Mara,cu protestul parintilor catre ministrul invatamantului...si scriau pe drept despre programa scolara.In fine,la cum merg treburile in tara asta...nu-i de mirare ca in cateva luni sa se schimbe iarasi schimbarea.Sa aveti spor in toate!
Andra,am vazut si eu pozele cu grasuneii...frumosi foc!Sa va fie de bine ca nasici!Ce fac copilutii tai?Ati scapat de virusi?
Mara...tare simpatic e Tibi...pai normal sa-l placa fetele,la cat de frumusel este!
Imi povestea Alexandru ,aseara, ca doamna de mate s-a basicat ieri ca Alex nu i-a dus martisor...mea culpa,dar nu m-am mai gandit si la asta.Io am gandit ca vinerea asta,in 6 martie,am sa ii dau la Alex banuti sa cumpere buchete de flori,sa duca la profesoare,in cinstea lui martisor si cu ocazia lui 8 martie...sa impusc doi iepuri.Doamna de mate mi-a trimis mie,prin Alex,un martisor si l-am vazut pe Alex nervos si afectat.Am discutat si am stabilit ca joi,cum are ora de mate,o sa-i cumpar o cutie de bomboane(ma gandeam la acelea Merci)si un buchet de flori si dregem busuiocul...
La gradinita(asta ma seaca) iarasi am picat de fazan,dicutand cu parintii cum sa adunam bani pentru doamnele educatoare de 8 martie,nimeni n-a vrut sa se implice.Asa ca a trebuit sa-mi asum iarasi raspunderea si tare nu-mi place,am senzatia ca cersesc bani la parinti...unii se uita ciudat la mine,ba am mai auzit de la 1-2 parinti ca imi fac si eu parte din banii stransi...asa ma seaca treburile astea.Si de fiecare data cand am avut actiuni de astea,am adunat chitantele si facturile special ca sa le dovedesc ca nu imi fac parte (inca am pus si bani in plus ca nu imi ajungeau,dar asta nu mai conteaza) si nici unul nu vrea sa se uite,ca "da,da...lasa...stim ca-i bine",dar altfel comenteaza.Si nu am cum sa renunt,cu toate ca la fiecare inceput de an scolar zic in sedinta cu parintii ca nu mai vreau,sunt casiera clasei...si cica asa se subintelege,casierul isi asuma si astfel de activitati.Nu inteleg,dar ce mai conteaza?!In fine,imi dau speranta si avant ca asa cum am rezistat 3 ani,inca un an n-am sa crap...asta este!
Miha rock,spor la florarit...si terapie frumoasa intre flori!
Cam asta...in rest toti in parametre...Va pup si va doresc o zi cat mai buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Amalgam de ganduri
ralualexandrei spune:
O primavara frumoasa va doresc fetelor!!!
Sunt ceva mai optimista asa ca am intrat sa mai scriu si despre noi
Botezul a fost ceva minunat,de fapt ptr mine intotdeauna se lasa cu fluturasi in stomac,ati crede de dupa 5 fini cati am ar fi trebuit sa-mi treaca,ei bine nu,mereu am emotii sa fie totul bine,sa fie toti multumiti.
Sanca popa mare pisicher m-a facut sa rosesc si sa rad toata slujba,mi-a dat suvita de par la o parte sa ies bine in poze,s-a tinut de sotii,ce sa mai un popa tare zalud,ursu a zis "mai femeie dar tu ai carlig la popi dupa cum vad eu"ce sa fac asta e.Popa mai tanar era mana a doua ca sa zic asa,cel batran a condus ostilitatile oricum fumos foarte frumos.
Mie imi face placere si ma simt onorata sa botez si sa cunun pt ca intotdeauna mi-am dorit o familie mare si daca vremurile sunt asa cum sunt si nu pot sa-i torn ursului 10 dodoloate ma multumesc cu rolul de parinte spiritual si incerc sa-mi fac treaba bine.
Si apropo de onoare am avut surpriza ca matusa mea de la Cluj sa-mi ceara sa fiu nasa la nunta de argint a vara-mii nunta pe care o vom organiza in secret ,in complicitate,noi ca nasi,copiii lor,nepotii mei si matusa,avem timp sa ne pregatim pana in 2010.
Sper sa fie de bun augur schimbarea directorului Sanca si sa fiti multumiti.
Ana copiii sunt mai bine,nu le-a trecut in totalitate dar macar azi noapte m-au lasat sa dorm,bineinteles ca dimineata au navalit peste mine si s-au luat la cearta care sa-mi castige favorurile,se certau spre care sa stau cu fata drept pt care m-am asezat cu fata in sus Maria e u mic Othello asa ca am viata grea cu ea si cu gelozia ei.
Fain cadou ti-o facut Marius,sa-l stapanesti sanatoasa.
Agho tare imi place optimismul tau si felul in care privesti lumea
Umflatel ai mei nu vor sa stea la petreceri,se plictisesc ca deh ei acu is mari au alte preocupari.Ma bucur ca te-ai distrat la botez.Multa sanatate lui Mihaitza,o sa progreseze rapid ai sa vezi.
Mihaela sper ca te simti mai bine si azi ai randament maxim la examen!!
Vic cred ca Daniel e mai timid insa incet si cu rabdare se adapteaza el
Mqqm toata primavara din sufletul meu ti-o dau tie daca vrei Creste burtica,creste?!
Mara
Miha rock ma bucur ca-ti place noua slujba.
Despre mami acum,pt ca ieri nu am putut sa-i dau martisor sau o floare i-am facut o alta surpriza,am inregistrat pe telefon cate un mesaj de la fiecare copil si ieri cand am intrat la ea i le-am aratat ,bineinteles ca trepida de fericire ca si-a vazut nepotii si ii dadusera lacrimile,Oricum eu sper cu tot sufletul sa se faca bine si sa vina acasa ca taaare ne lipseste.
Va pup si va doresc o zi minunata.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vic spune:
Uraaaa!!! Ploua!!! Pentru azi s-au dat alarme false, inchis scoli, ca iar se anunta vreme calda si vant puternic. Vorba aia, cand te arzi, sufli si-n iaurt. Ieri am primit toti sms-uri pe mobil ca urmeaza "extreme weather conditions" si "total fire ban", s-au inchis iar peste 300 de scoli ... Unii si-au luat ce era mai important si au cautat refugiu in zone mai ferite.
Ana, cu pachetul lui Daniel la scoala e clara treaba, isi ia de-acasa. Incercam sa ma variem, dar tot sandvich-ul e de baza, ca-i mai simplu si de facut, si de transportat, si de mancat.Cand are excursii, plimbari, incercam sa fim flexibili, dar de regula nu-si cumpara nimic, prefera sa pastreze banii. Acum, ce sa zic, creste, se schimba, incercam sa ne adaptam.
Hai sa va zic ce tema mai are Daniel pentru scoala: sa faca un tabel cu "living costs", deci cheltuielile personale pe mancare, haine si alte alea, pe saptamana, luna si an si sa gaseasca o solutie sa le reduca. Apoi mai are de creat o bancnota de $200, care sa reprezinte o persoana importanta, ceva semnificativ legat de relatiile sociale si ... inca ceva. Interesante idei au astia in incercarea de a le deschide copiilor ochii spre lumea reala.
Ana, ce idei mai au ministrii astia in Romania! Acum te mai si obliga sa-ti faci concediul numai in anumite locuri... Ciudat ca nu poti acoperi costurile pentru toata familia pe o perioada mai scurta cu bonurile alea... Sau asa iese concediul de numai o zi-doua?
mihaela_s spune:
Acusi intru la teste, dar de nu va scriu, iar raman de carutza .
Sanca, am scris chiar la inceputul mesajului anterior ca sunt racita, asa am ramas si azi, capul imi vajaie, nasul e robinet si ochii in lacrimi, stranut, tusesc, tot tacamul...numai febra a stat deoparte, ca norocul. Dar nu vreau sa pierd testele, chiar daca nu prea m-am pregatit, dar mai rau decat daca nu ma prezint, nu are cum fi, nu?
Ma bucur ca s-a rezolvat cu mingea claselor 7 si 8. Sper sa fie directorul nou asa cum il doriti cu totii!
Ana-Maria, Diana n-a ales inca pentru liceu, ca mai are 3 ani pana atunci. Inca nu stie ce vrea sa "se faca", sper ca astia 3 ani sa fie de bun augur si sa-si hotarasca "calea".
Oooof, ce nasol cu banii...din pacate stiu cum e cu parintii care nu fac nimic dar bodogane ca niste mori stricate! Mai era si Andra pe aici cu asa probleme, anii trecuti, nu?
Sper ca d-na de mate sa revina la sentimente mai bune dupa 8 Martie.
Andra, am admirat si eu bb-lusii in poze si pe tine, pe voi, ati fost frumosi cu totii! Felicitari inca o data si pentru faptul ca a fost un gest de milioane, am citit cum v-ati hotarat sa fiti nasii gemenilor.
Ma bucur ca mama ta e mai bine, sa ajunga acasa asa cum va doriti cu totii!
Vic, ce interesante activitati la voi, imi plac! Cat despre sistemul de invatamant, e foarte aparte...dar cred ca e in acelasi timp interesant si incurajator.
Ma bucur ca meteorologii au gresit prognoza si ca aveti putina ploaie!
Mihaela , spor la treaba! Acum in perioada asta e foarte aglomerat, apoi probabil ca se mai calmeaza lucrurile, desi de flori tot timpul e nevoie, dar nu in cantitati asa industriale ca si acum.
Ei, aici forfota zero, nimeni nu stie de martisor, 8 martie si alte alea...
Mirela, azi cum esti? N-ai servit cafelutza cu noi?
umflatel felicitari pentru notele excelente ale Andreei! Sa ne mai povestesti cum merge terapia cu Mihaita.
agho, mara, katy .
O zi frumoasa va doresc la toate.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Ana68 spune:
Andra,m-am bucurat sa citesc postarea ta plina de optimism...si ca mama ta e mai bine si o asteptati cu drag acasa!Doamne ajuta!Cred ca tare mult s-a emotionat,draga de ea,sa auda mesajele nepotilor...m-am emotionat eu,citind...
May fata draga,la cat esti de frumoasa nu-i a mirare ca si popii batrani iti dau atentie.Stie el Ursu ce stie si fi convinsa ca are inima cat pepenele rosu,cu asa mandrete de nevasta!
Bine ca si-au revent gorobetii tai si ati scapat de virusi,cat de cat.Ooooo,Mariutza e Othello?Stai sa vezi pe Luana,ii face concurenta Mariutzei tale...daca poti sa-ti imaginezi,ma mai prinde,nah!,Marius in brate,in sufregerie-inseamna un hol si o bucatarie departare de camera unde este Luana- si ma ia in brate si ma tzocaie de zor...may,e ca un facut,copilutza mea cred ca are darul premonitie,nu stiu...un al saselea simt...ca o vezi ca apare si ea,hop si nea Ion ca si el e om...si mintenas se baga intre noi doi,dar nu asa....pe mine ma impinge deoparte,cu toata forta si pe tata-su il cearta,ca sa nu mai ma pupe pe mine si sa o ia pe ea in brate,ca mama e rea...Deci si la voi Mariuca-i posesiva...eeee,isi face singurica dreptate sa-si ocupe locul in lumea baietilor din familia voastra...draga mica!
Sa sti ca si mie mi-ar fi placut sa nasesc,insa nu am avut pe cine.Acum nici nu as putea,ca nu-s cununata cu Marius.In fine,nu asta e ideea.Eu am un singur finut botezat,pe al verisoarei mele primare.Tare dor imi e de ei,locuiesc in Grecia.Si m-am bucurat cand mi-a cerut sa-l botez,cu toate ca imi era putin teama,sa nu fie vreo problema.Eu eram vaduva de vreo 3 ani si partener,nasul cum ar fi,a fost unchiul copilului,verisorul meu si fratele verisoarei mele.N-a fost problema,dar ce vreau sa spun este ca si mie mi-a facut placere si bucurie treaba asta,am avut asa...o satisfactie nemaipomenita si in plus s-au adeverit multe din cele ce mi s-au spus inainte de botez.In sensul ca multi cunoscuti mi-au zis ca daca am sa crestinez un copil,viata mea se va schimba mult si se vor intampla multe lucruri bune...prea putin am tinut cont de asta,dar s-a intamplat.
Spor la pregaitirle nuntii de argint...
Vic...ce tema interesanta...mie mi se pare grea,sincer.Nici nu as sti de unde sa incep.Hai ca la aia cu cheltuiala lunara si anuala,de socotit as socotio cumva,dar de redus...taaaare greu mi-ar fi sa reduc cheltuielile.Mai greu mise pare realizarea bacnotei de 200 dolari...
Cu tichetele de vacanta...depinde de costurile de cazare.Poti merge in Poiana Brasov,sa zicem,la un hotel de maxim 3 stele(ca in ordonanta asa scrie,cazare numai la hoteluri de 2 si 3 stele)si sa stau 3 zile,de valoarea bunurilor.Sau pot merge la fel de bine la bai la Sovata si sa stau 18 zile,sa beneficiez si de tratament.Problema este ca daca refuzi tichetele,nu primesti nimic la schimb.Daca le accepti,mergi exclusiv in Romania,unde mai gasesti vreun loc.N-ar fi o chestie aiurea Romania,ca doar am facut aproape 10 000km in doi ani de vacanta prin tara...problema este ca esti obligat sa te cazezi numai la hotelurile agreate de acest program "tichete de vacanta",in hoteluri neingrijite si pline de igrasie,cu mancarea de doi lei si numai in zonele tarii unde se gasesc aceste hoteluri.Esti obligat sa accepti ce-ti dau ei...
Mihaela,spor la teste.Sa ne spui cum a fost.
Doamnei de mate i-am si cumparat deja un cutioc de bomboane.Mai raman florile.Avem un magazin alimentar,de unde cumparam majoritatea colegilor de mancare in pauza de masa,care aduce produse direct din Ungaria,preturile sunt acceptabile,deh!ca de cartier,putinel mai scumpe ca la supermarket.In fine...am cumparat o cutie mare de bomboane,o sa cumpar si flori,si cum zici tu, sper sa-i treaca doamnei de mate supararea.
Da,mah,ma supara parintii de la gradi,insa doamnele educatoare sunt atat de finute si dragute,atente...nu stiu...nu as putea sa le refuz pe femeile astea doua,atat sunt de dragute.De aia nu mai carai nimic,si chiar daca o fac e in niste limite...ca n-as vrea sa le supar pe doamne...sincer femeile astea doua merita tot efortul.Las ca n-o sa mor din asta...mai un an si am scapat.Bafta inca o data!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Amalgam de ganduri
agho spune:
Intru sa va si sa va salut!
Ma aliniez la ce-a scris Ana68, Sanca etc cu tot cu incurajari pt. fetele cu examene, pt. sanatate, admirat pozici (cum zice Ana68)!
Eu va multumesc ca mesajul de ieri vi s-a parut optimist. Dati-mi voie sa va marturisesc ca l-am scris fiind epuizata de oboseala si agitatia din ultimele zile si chiar am cautat ceva frumos in jur de care sa ma bucur.
Azi e insorit. Fatza de ieri e de-a dreptul superb. Hahaha! Azi e "baba" mea (2+1=3).
Draga Ana68, mi-am furat-o (cum se mai zice). M-am oferit voluntar (cu acordul sotului) ca sa cumparam cadourile pt. prof de la cls. Anei si uff ca tare m-am mai agitat! Plus cu martisoare pt. colegele copiilor etc. Stiti cum e, sa se bucure toata lumea.
Ei, si-acum urmeaza partea grea, sa constat ca totul e in regula si din pdv al parintilor, prof. De maine incepe operatiunea. Oricum, eu sunt la serv. asa ca n-o sa fiu de fata. Voi afla pareri de la copila. Sotul mi-a zis ca e pt. prima si ultima oara cand ma mai lasa sa ma implic. Ieri m-a sunat pe la ora 15 si vorbeam ca un om bolnav. Eram sfarsita. Si stiti ca la serv. mai treb sa si lucrezi.
Ana68, poate pune cineva de-o cununie si pt. voi!
Andra, multa sanatate mamei tale! Am mai vazut din poze si asa e, are lumea ce admira!
Vic, ce ma bucur! Plouuua! Si-a trecut putin timp de cand am facut urarile.
umflatel, ce note frumoase! Succes si la terapie!
Pe toate, absolut pe toate va felicit pt. ca va faceti timp si scrieti aici si ca sunteti dragutze cu toatele!
Imi revin eu si-o sa fiu mai coerenta.
flower-power spune:
Ziua buna ,
la noi e soare si frumos trimit cateva raze si catre cele care au nevoie
Si acum in ordinea nr de pe tricou :
Miha ,bafta ,cu ce mai stii si tu ,hai sa iasa bine . Tare urat si pe la noi bantuie un amarat de viruse ce nu se da dus cu una cu doo ,adica recidiveaza si forme destul de urate .
Umflatel ,deci v-a scos Andreea la distractie .Succes cu terapia lui Mihaita .
Anca ,e greu si pt noi de traim acilea sa pricepem asa ca de acolo cu atat mai greu .Lucruri care tie ti s-ar parea perfect normale sau de la sine intelese pe-aici nu-s de loc asa . Ma-ntrebai de ce-am inceput stresul ,nu io l-am inceput ,astia de-au pus legea tampa de atarna la intrarea in liceu toate notele obtinute la toate materiile incepand de la-nceputul gimnaziului .Cum mioritica nu-s ,nici adepta lui "Las-o mai ca merge-asa ..."...astia micii singuri nu pot rezolva ... Acuma ca s-a schimbat guvernu s-a schimbat ministrul ,musai sa schimbe si legea ...
Imi pare rau de mama ta ca s-a socat saraca .
Clar Elliot trece in alta faza ,de unde la-nceput protesteaza si la spalatul pe dinti ,...pare mai preocupat de aspecul sau .Al meu e deja la a doua favorita de la-nceputul anului ,dar aspectul lui nu pare sa-l intereseze prea tare ...deocamdata ...
Vic ,merci de lamuriri ,te intrebam de admiterea in liceu .
In leg cu Daniel ,cu cat va avea mai mult ocazia cu atat se va descurca mai bine .
Trimit si sper sa revin .
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
Sanca spune:
Buna Dimineata fetelor.
Am intrat sa beau ceaiul cu voi, dar bag de seama ca nu se mai ocupa nimeni de cafea. Eu am venit ceaiul meu, la discutii.
Ana, chiar cretina e noua lege cu prima pe vacante. Asta mergea pe vremea comunistilor, ca nu putea tot omu' sa iasa din tara, si erai obligat sa-ti faci vacanta la mare, cu bilete de la sindicat.
Imi pare bine ca ai rezolvat pb cu profa de mate. Mie imi provoaca mila femeia, ca eu o vad singura, si lipsita de atentie.
Sa stapanesti cu bine noua achizitie, si felicitari. Trebuia sa dai de baut, daca te-ai innoit cu asa ceva de Dragobete.
Vic super proiectele de la scoala voastra. Imi place ideia cu standard of living, ca le da o ideie copiilor cat costa sa fii pe picioarele tale.
Imi pare bine ca a dat ploaia la voi, si a-ti terminat sezonul cu focul.
Apropo de mancarea din traista. Matei in primul an la scoala, venea cu mancarea acasa in fiecare zi... Ce e cu baiatul asta, de se joaca tot timpul si nu-si mananca mancare??? La sfarsit de luna primesc nota de plata de la cantina scolii... Baiatul meu se ducea si manca pe credit Ca sa-l dezvat, a trebuit sa-l platesc o perioada, ca sa manance ce-i dau eu, nu porcariile de la scoala (pizza, hamburgers si alte tampenii). La scoala privata nu au cantina, asa ca nu avem pb asta de cand santem acolo.
La scoala pe care am pus ochii, e o "cofetararie" la 2 min de scoala, si Elliot isi face planu cum o sa manance el de 5 ori pe saptamana Cold Stone -inghetata...
Mihaela sanatate, si sa-ti treaca raceala cat mai repede. Pacat ca esti asa congestionata chiar inainte de examene. Bafta la examene. Ptr raceala, doftoriceste, si baga la greu lamaie.
Mara si aici se tine cont de note, dar cls 6-7-8, plus media de la examene, plus interviu student - comisie, si interviu comisie - profesorii de la scoala actuala. Dar asta e numa pentru cateva licee private, unde e concurenta la intrare. La liceele de stat, nu se da nici un examen, decat in clasa a 12, un fel de BAC.
Agho s-ar putea sa te afecteze si schimbarea de sezon. baga vitamine in perioada asta, si o sa-ti revii din moleseala. Eu ma gandesc cu groaza ca duminica schimbam ora, si eu o sa fiu chiauna vreo 2 saptamani. ma pregatesc moral.
Andra, Andra stie Ursul tau ce stie. Rupi inima la popi... Sau poate te-au vazut popii cu experienta de nasa, si vor ca la urmatorul botez, tot in biserica lor sa-l faci. Stii, e bun customer service... Cu economia cum e, sant sigura ca si bisericile sant afectate. Dar acu, serios vorbind, bebelusii sant nemaipomeniti, dar si popii sant "picture perfect."
Astazi am intalnire cu sotul la lunch. A gasit el un restaurant indian. Eu una as merge la sala, dar daca-l refuz, alta data nu ma mai invita, asa ca trebe sa ma sacrific.
La scoala la baieti au bagat o petrecere pe 20 martie. Scoala catolica, si baga petrecere in post, si vinerea... Oricum, cu litere mari, s-a anuntat ca sa se lase portofelul acasa, si sa venim sa ne simtim bine .
flower-power spune:
Anca ,iti companie la ceai .Cum , mah ,si la voi se tine cont de note ,la toate materiile sau doar la cele din profilul liceului ?
Ana ,subscriu ,profa ar trebui sa se maturizeze si sa-si faca rost de-o viata personala .Ceva soricioaica /matraguna i-ai pus in bomboanele alea ?
Cum ,mah 3600 /pers ?
Andra ,ma bucur ca esti mai optimista .
Agho ,chiar ca grea misie ti-ai asumat .Bine ca ai reusit s-o duci la bun sfarsit . La anu preda si tu stafeta
Pupici la toata loomea
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares