Copii din 1995-1998(28)
Raspunsuri - Pagina 11
agho spune:
Dragelor, atat de mult ati scris incat mai plec cate putin ca sa fac loc la altii/altele. S-o credeti voi! Era o gluma.
Mirela68, si Katy, cum ati navalit voi cu vesti despre voi, chiar cu poze. Asa mai zic si eu conversatie!
Cat mai cald la Mirela!Si la schiat, vreme buna!
Pace si liniste la jobul tau, Katy!
Flower, ai si tu un of si-l ai bine de tot. Sper sa se lamureasca lucrurile si cu tipul de admitere in licee. May, apropo de copiat la teze. Prof. cu care am discutat ca sa faca And. pregatire, intai mi-a zis ca sa nu-mi fac probl., ca subiectele nu sunt grele si ca la teze se copiaza. Numai ca eu i-am zis ca ma intereseaza ca al meu copil sa stie si cred ca nici sa copieze n-ar sti de unde.
Ana68, felicitari pt. cadou! Sa-l stapanesti sanatoasa!Ce dragutz!
Alma, intradevar, mare curaj c-ai plecat si iarna si la drum lung la munte! Deci Diana urmeaza sa petreaca in hainutze noi. Sa le poarte cu placere!
Sanca, poate a fost bine azi si nu mai treb sa scrii niciun e-mail.Cata nebunie si la voi cu scolile! Chiar asa, nu stii cand incepe adolescenta?! Mi-a placut! E tarrre!
mQQm, vacanta minunata la toata familia! Superb! Parca si anul trecut ati fost plecati tot acolo.
Mihaela, mhldvrc, we placut ca si tuturor dealtfel!
Ei, saptamana asta a fost un fel de "saptamana patimilor" la copii. Nu tu calculator, nu tu telecomanda! Groaznic!
In fiecare seara, And. imi raporteaza ce-a mai facut la scoala cam asa: Azi am raspuns la romana, am raspuns si la chimie dar nu mi-a pus nota.
Azi (chiar azi vineri) am dat test la mate si la istorie. La mate am stiut si la istorie am facut...In fine, el stie ce-a facut. Si abia in seara asta le-am dat voie la calc.
(Mama rea, parinti denaturati!)
Va imbratisez si va urez numai de bine de Martisor!
O primavara frumoasa-frumoasa!
mihaela_s spune:
Ah fetelor ce ma bucur ca am ce citi!
Ma bucur mult ca Mirela s-a integrat intre noi, te asteptam cu drag cat de des poti. Am vazut si eu poze cu voi, sunteti o familie tare frumoasa. Andreea e o adevarata domnisoara. Iar tu o mamica tanara.
Sper ca ai avut bafta azi la examen.
Ei, eu nu cred ca Sanca nu stia ea ce e cu adolescenta, ca doar ea ne-a trimis de la copii la adolescenti cu subiectul. Doar ca voia sa-l sicaneze pe Elliot sau a uitat asa fara sa isi dea seama...nu?
alma, ce frumos ati petrecut! Felicitari pentru iesirea la munte ca soferitza. Trebuie sa iau exemplu. Aici se circula super lejer si as putea si eu sa iau masina in loc sa iau busul de multe ori, dar inca nu am curaj sa urc la volan. Am carnet de 10 ani si...uite asa a expirat acum, nefolosit. Trebuie sa ma duc in Ro si sa-l refac si sper sa prind putin curaj. Aici am 3 prietene mari soferite, asa ca obligatoriu ma urc si eu la volan la vara.
Si da, Diana primeste pedepse, pentru ca mai sare si ea calul uneori.
Mara, am citit si eu ce balamuc e acum cu examenul la liceu...io ca sa imi dau cu parerea mea de nestiutoare, nu stiu cum ar fi mai bine . Ca nici cu examen nu e OK, toate de aici am trecut prin asta si stim cat de chinuitor si de stresant a fost...dar daca se copiaza si se dau note asa aiurea, nici asa nu e bine...
Aici nu stiu exact cum e, o sa vedem cand ajunge Diana la scoala anul viitor, dar cred ca e in functie de calificativele din cl.8 si 9. In cl. 7-a incepe notarea elevilor, dar cu calificative(pana atunci nu primesc nici calificative, au doar niste niveluri la care elevii trebuie sa ajunga). Cl.7-a e considerata insa de proba, de obisnuire si abia ceilalti 2 ani se considera. Ce nu stiu eu dar cred ca asa e, pentru ca nu au cum sa faca nici o medie la calificative, este ca se cer calificativele numai la materiile in functie de profilul liceului. Nu stiu daca se da ceva examen sau nu, pentru intrarea la liceu...stiu ca sunt facultati la care se da si ceva examen, sau la care se trage la sorti spre ex. O profa imi povestea ca fiul unei prietene de a ei a incercat cativa ani la rand sa intre la medicina. E "concurenta" mare aici in cateva centre universitare...si cum erau multi candidati care aveau aceleasi calificative, s-a procedat prin tragere la sorti...si a picat in 2 ani la rand dupa care a renuntat...
mQQm, un we placut! Hai ca mai ai putin si e gata ziua de vineri la munca.
agho, ce m-a distrat Andrei cu raportul lui...dar amandoi au fost pedepsiti? Ana cu ce-a gresit, ca mi-a scapat....
Vic, suna tare interesant proiectul, sa ne povestesti pe masura ce se deruleaza.
katy, bucurie mare sa te "vad"...deci daca te vom striga mai des, trebuie sa apari. prietena fidela cititoare si o asteptam sa intre aici cu noi...asa macar stim cui sa-i spunem sa te traga de maneca. Sau poate vei veni tu mai des de dragul ei....
Oooof, nu stiu ce sa zic cu meseria...vezi tu, unii(adica eu) ne dorim sa lucram, nu chiar oriunde ca asa as gasi oricand un loc de munca, dar in ziua de azi nu e cel mai indicat sa renunti...dar numai tu esti in masura sa stii asta. Iti doresc sa iei decizia cea mai buna.
Cu religia ai citit bine. E un curs de istoria religiilor, e foarte interesant. Numai ca eu acum nu am timpul necesar sa ma ocup de toate...m-am incarcat cu prea multe si cred ca voi renunta sa merg la testele de la religie. Voi merge numai la scoala si atat. Nu ma obliga nimeni sa termin, ca nu am nevoie de diploma sau de cursul asta absolvit. Doar il faceam ca sa ma cultiv si sa invat suedeza si altfel decat din literatura clasica ce o fac la suedeza. De aceea am ales si religia si stiintele sociale. Plus ca eram obligata sa aleg 3 materii pe langa suedeza pentru ca primesc bursa.
mihaela poate ai timp in we sa ne mai scrii....
Ana-Maria felicitari pentru cadou! Vad ca il folosesti cu placere si ma incanta ca te vad in fiecare seara acum....
Dragelor, un we cat mai placut sa aveti! si numai bine.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
katy spune:
Fetelor ma faceti sa imi fie jena cand vad ce dragutze sunteti
O sa incerc sa va mai scriu macar asa la cateva luni. Eu si cu clarvazatorii astia din economie ce scriem rapoarte la fiecare quarter
Io sunt O.K si daca ma las de de munca ,mi-ar prinde bine o pauza si nu as mai avea scuze sa nu intru aici. Insa vreau sa mai am putina rabdare poate apare ceva,o ocazie si eu nu sunt acolo as regreta poate. Stiti nu, ca sistemul PCR merge de minune dar trebuie sa ai grija cine e in retea adica oameni care la randul lor au "posibiitati" sa te impinga in fata la momentul respectiv.Ori eu daca imi fac siesta la soare nu ma cauta nimeni.
Ana mai joaca tenis, acum cica vrea mai mult dans si probabil volei am convins-o sa lase gimnastica in pace ca nu mai e de ea la varsta asta. Nu mai facuse de ani de zile dar a vazut o competitie la TV si ma batea la cap sa o inscriu iarasi.
Ca tot voriti de teze unice, examene de treapta...M-am delectat acu' cateva saptamani cu o carte cu subiecte din astea unice(am luat-o asta vara din tara)si mi s-au parut simplutze ...Pai Ana68 tu ai nostalgii de trepte? Alea erau examene grele si eu zic pe vreme aia faceau diferentieri dar parca erau prea stresnte. Imi aduc aminte ca noi concuram un oras intreg pe o clasa de mate fizica si asa ramaneam pana terminam liceul(si cu treapta a doua). E drept ca acum sunt mai multe clase si poate un examen de admiere nu e rau. Asa s-ar mai termina vanatoarea de note,ar creste tarifele la comisiile de examen. Sunt rea stiu dar am fost in sistem cativa ani si stiu ce vorbesc. Ca sa inchei ce am inceput apropo de cartea aia, subiectele de inceput(primele 2,3 de la fiecare test le face si Ana ii cautam niste exercitii, asa am descoperit cartea in biblioteca. Acu io nu stiu daca mai e de actualitate,avea parca si niste teste de prin 2005,2006 insa ce nu pricep de ce trebuie sa copiezi? Ca mi s-au parut usrele(basic dupa mine).
Flower da esti la curent cu toate imi plac oamenii care vor sa fie informati...si impart si cu altii. Io n-am citit link-ul dar am inteles ca tu esti pro admitere...
Mihaela sincer te admir cu scoala aia io si in engleza am dictionaru langa mine, acum m-am mai dat pe brazda citesc si eu ca americanii-deduc din context-unele le nimeresc altele.. ma crucesc ce interpretari scot . Incerc sa o invat si pe Ana tot felul de "jonglerii" la reading comprehension ca-i grea si unele raspunsuri sunt intuitive nu trebuie sa intelegi neaparat cuvant cu cuvant ce citesti.
Mersi de intrebare Sanca , cum ziceam Ana joaca inca tenis dar termina lectiile la 8 seara si la anul am inteles ca au si mai mult asa ca probabil usor o sa renuntam la niste ore.(de tenis). Astept insa sa ploua e cam goasa cu apa , pe noi ne-au instiintat ca pe 20 martie se stabilesc ce si cum o rationalizeaza. Am inteles ca nu o intrerup da platesti un pret astronomic daca nu economisesti. Nu mi-e insa clar cum stabilesc ei daca esti econom sau nu. Am inceut deja sa ma antrenez, opesc apa la dus cand ma sapunesc si ma chinui sa ii dau si pe ai mei pe brazda.Ana cand vine de la tenis face baie cu spumant si sare de baie, cica o relaxeaza si io
mqqm vacanta placuta prin dominicana
Imi cer scuze anticipat pentru "mancatul literelor" am o tastatura cam tampa(e noua dealtfel) sare litere, si nu mai intru sa edit. Io o vreau pe aia veche dar cica facea zgomot asta e muta, cica pe mutzenie am dat banii.
NUmai bine Katy
ralualexandrei spune:
A fugit teroristu la ta-su asa ca sa va scriu si eu.
Va citesc insa sa raspund la fiecare in parte nu ma simt in stare si sper sa ma iertati.
Mi-am facut insa timp sa incarc ceva poze de la botez
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
flower-power spune:
Seara buna ,
Andra ,doi guguloi grasunei ,sa-ti traiasca finii(chiar ,cati ai ?)si tu o nasa frumoasa ...ca de obicei . V-am admirat pe toti (domnisorica Maria ,Edu si Robert ,ziceai de fi-mio ca are ochi frumosi ,da Robert ?)Stai sa vezi cum or sa roiasca fetele pe la usa ta ... Nu-ti zic cata lista cu martisoare mi-a facut TB . Cand l-am intrebat daca vrea sa ma aduca la faliment ,mi-a raspuns ridicand din umeri hatru "ce sa fac ,daca ma plac fetele ?"
Katy ,ma bucur ca Ana n-a renuntat la tenis .Din pacate la noi cu cate teme au acasa de pe o zi pe alta nu prea mai e timp de activitati extrascolare .In we eventual ... Daca citeai linkul intelegeai de ce am ajuns sa prefer orice sistemului actual . Presiunea notelor e enorma . Aaaa si altceva ,admiterea nu va fi obligatorie ...Doar liceele cu cota vor organiza concurs .
Miha ,ce sa zic ,nici mie nu mi-e drag sa-l expun la un examen dur ,dar noi ne bazam in exclusivitate pe capul nostru ...Si dupa cum decurg lucrurile acum asta a ajuns sa nu mai constituie un avantaj . Reintroducerea examenului a fost ceruta de insisi profesorii de liceu , care vazand cu ce s-au ales anul asta n-au fost deloc incantati .Deci ,chiar profesorii de liceu au ajuns sa arate cu degetul colegii din gimnazii .Mai nasol e ca mi-e ca vor da si exam ,se va tine cont si de note . La voi e super ok , se tine cont numai de notele la materiile din profilul ales .
Cu trasul la sorti ...
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
O primavara insorita si senina , care sa topeasca toate grijile !!!
Si un martisor
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Mara multumim mult! O primavara minunata si voua!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
agho spune:
Flower, foarte frumos aranjamentul floral!Multumim de martisor! O primavara frumoasa si tie!
Mihaela_s, pai si Ana a lucrat intr-o seara pana foarte tarziu ca sa-si termine temele in termen. Mult prea tarziu! Si intr-o dimineata s-a uitat la Tv la un film "Singur acasa" (a n- shpea oara)apoi a invatat la geografie de ex. (Recunosc, avea timp berechet sa invete, dar m-a iritat faptul ca sta in general vorbind,prea mult la TV.)
Katy, ma bucur c-ai mai scris! Bafta multa si liniste in suflet!
Andra, frumosi gemenii! Dolofanei, cu niste falcutzeee! Sa va traiasca! Felicitari pt. botez! (Recunosc, inca n-am vazut toate pozele...muuulte la numar...asa ca treb sa mai revin).
Mirela, sunteti foarte dragutzi cu totii! Am vazut pozele. Nu stiu dac-am scris mai in urma...
Am intrat de Martisor ca sa va urez inca o data tot binele intr-o primavara pe care v-o doresc tuturor sa fie frumoasa, senina, cu multe bucurii! Si prin cuvinte chiar nu reusesc sa spun tot ce va doresc!
Vic spune:
Fetelor, va doresc o primavara frumoasa, insorita si plina de bucurii!
Mai intai, scuze ca nu pot sa tin pasul cu voi si sa raspund la fiecare in parte .
Acum astept sa il sun pe Daniel sa vad cum s-a descurcat in prima zi de mers cu trenul si plimbat prin city mai independent. Si sa aflu si ce tema de cercetare au ales.
Anul trecut a avut la stiinte de creat un joc pe o tema stiintifica. Al lui a fost ceva legat de incalzirea globala si a participat la un concurs. N-a luat premiu, dar a fost apreciat ca foarte bun.
Intre timp a primit testul de mate si pe cel de franceza. A luat 8.5 la mate si 8 la franceza pentru ca a fost neatent. Mi-a zis ca la mate una din greseli a fost ca a rezolvat numai jumatate de problema, caci nu a citit enuntul cu atentie. Astept sa le dea lucrarile sa vad si eu ce si cum. La franceza clar a fost neatent, caci a incurcat pe alocuri, nu peste tot, terminatiile la verbe intre forma pentru nous si pentru vous, desi in alte parti in acelasi test le-a scris corect. A zis ca nu stie de ce le-a scris pe dos... Cand m-am luat de el, ca ii trebuie note mai mari, mi-a zis ca "da, dar daca data viitoare iau 10, media va fi peste 9". Eh, acum ma straduiesc sa-l obisnuiesc sa repete din urma la materiile la care are examene, macar. Ieri a repetat la stiinta si a venit la mine ca sa-l ascult (a fost conditia pentru a putea instala un joc pe calculatorul lui). Trimestrul asta face chimie. Asa ca am repetat primele 20 de elemente din tabelul periodic, ceva generalitati despre electroni, atomi, ioni etc si proprietatile metalelor, non-metalelor si metaloizilor (? nu mai stiu cum se cheama in romana )
Focurile s-au mai potolit, presupun ca si masurile de prevenire ca si cele de stingere rapida au fost mai bine puse la punct. Mai nostim a fost cand am primit sms de la politia locala cu avertisment pentru "extreme weather expected" de azi dupa-amiaza si pana maine seara.
La noi, insa, de ieri a inceput oficial toamna. Curtea noastra, insa, e in haine de toamna de mai bine de o luna, cand s-a umplut de frunze uscate dupa o saptamana super fierbinte. De-acum, insa, speram sa se mai racoreasca vremea (maine vor fi 32 de grade, dar poimaine vor fi doar 19), si ce ne dorim toti cel mai tare, sa ploua, dar niste ploi serioase, nu doar 2-3 stropi de nici nu apuca sa se ude pe jos.
katy, ma vazut ca si la voi sunt restrictii - sau apar - la apa. La noi momentan restrictiile sunt numai la udat gradina si spalat masina. Ce tine de folosit apa in casa, e OK, dar fac mare propaganda la facut economie in diverse moduri. Noi stam bine la consumul de apa, dupa rapoartele lor - au ei o medie a consumului unei familii de 4 persoane care apare pe fiecare factura, si noi suntem putin sub media lor.
Intre timp am vorbit cu Daniel. Azi au fost numai sa se familiarizeze cu city-ul, deci nu au stabilit inca tema proiectului. In schimb, Daniel, care avea $10 la el pentru urgente/pofte si un sandwich de-acasa in rucsac, a cheltuit $15 pe un sandwich. si mi se plangea ca a fost cald si nu si-a luat apa la el! Am stabilit ca discutam si tragem invataminte din ce a facut azi - diseara, acasa. Dar din tonul lui stiu ca si-a invatat deja lectia. I-am zis doar ca de-acum isi va lua din banii lui, ca astia erau pentru saptamana asta si altii nu mai vede. Cand i-am zis sotului, a inceput sa rada, un fel de "da' tu ce te-asteptai". Hm, si eu care stiam ca Daniel e copil econom si atent la cheltuieli... Acum isi scoate parleala pe anii din urma. Tare-i greu can dincep sa-si incerce aripile, sa-si ia zborul.
Va doresc o saptamana buna!
mhldvrc spune:
Buna dimineata!
Fetelor, am tot , am vazut si poze dar in graba, cand voi avea timp ma voi uita mai atent.
Nu am timpul necesar sa va scriu la fiecare in parte, trebui sa plec.
Toata saptamana trecuta am facut aranjamente, e frumoasa meseria, dar destul de obositoare, si acolo se sta in picioare, nu doar la florarie. N-am avut timp sa va scriu sau sa citesc, am lucrat zilnic, de la 8 pana la 21-22 si chiar 22,30 asa ca nu am mai apucat sa mai intru la , doar ieri am ajuns acasa pe la 17,30, mi-am facut o baie cu sare sa ma relaxez si nu vedeam decat patul in fata ochilor.
Astazi trebui sa ajung pe la 10, le-am spus ca am nevoie de putina odihna, ca imi place mult ce fac dark, in ritmul asta risc sa ajung la spital.
Va pe toate si va doresc si eu o primavara minunata!
Unwww.tkinter.smig.net/Romania/Martisor/Martisor80.htm" target="_blank"> martisor virtual si din partea mea
si
de si