Clubul moldovencelor de peste Prut(60)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare,

Doresc sa ma alutar si eu grupului vostru.
Cu toate ca am crescut in Bucuresti (de la varsta de 10 ani) nu o sa-mi uit niciodata originile si mi-e draga tara mea. Eu m-am nascut in Rabnita. Cand am plecat din MD locuiam in Calarasi.

Din pacate nu prea mai merg in tara 9cam 1 data pe an), dar de cate ori ajung ma simt ca acasa.

M-a intristat f tare stirea de dimineata, referitor la viza pt romani Dar ce sa-i faci....sa speram ca o sa-si revina si tarisoara noastra si ca toate actiunile de acum nu sunt in zadar.

Multumesc alegrutza pt invitatie

Cate o floricica pt voi toate si Doamne ajuta sa se termine totul cu bine!!!!

Olga 37+ David

Bine ai venit Olga,
Daca vrei spune-ne data nasterii ca sa te trecem pe listutza.
Ma bucur ca esti cu sufletul langa noi si langa cei din Moldova, desi erai un copil cand ai plecat.
Recunosc eu nu ma asteptam sa fiu atat de afectata de ce e intampla, ma asteptam sa castige cumunistii, dar nu ma asteptam la ceea ce a urmat.
In alta ordine de idei felcitari pentru bebele ce vine, sarcina usoara in continuare si o nastere usoara si fara dureri.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alegrutza

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare,

Doresc sa ma alutar si eu grupului vostru.
Cu toate ca am crescut in Bucuresti (de la varsta de 10 ani) nu o sa-mi uit niciodata originile si mi-e draga tara mea. Eu m-am nascut in Rabnita. Cand am plecat din MD locuiam in Calarasi.

Din pacate nu prea mai merg in tara 9cam 1 data pe an), dar de cate ori ajung ma simt ca acasa.

M-a intristat f tare stirea de dimineata, referitor la viza pt romani Dar ce sa-i faci....sa speram ca o sa-si revina si tarisoara noastra si ca toate actiunile de acum nu sunt in zadar.

Multumesc alegrutza pt invitatie

Cate o floricica pt voi toate si Doamne ajuta sa se termine totul cu bine!!!!

Olga 37+ David

Bine ai venit Olga,
Daca vrei spune-ne data nasterii ca sa te trecem pe listutza.
Ma bucur ca esti cu sufletul langa noi si langa cei din Moldova, desi erai un copil cand ai plecat.
Recunosc eu nu ma asteptam sa fiu atat de afectata de ce e intampla, ma asteptam sa castige cumunistii, dar nu ma asteptam la ceea ce a urmat.
In alta ordine de idei felcitari pentru bebele ce vine, sarcina usoara in continuare si o nastere usoara si fara dureri.

Iata-l pe

Multumesc

Nici eu nu ma asteptam la asa ceva. Mie imi vine sa plang cand vad atatia tineri si sunt cu tot sufletul alaturi de ei, caci altfel nu pot.

Data nasterii: 02.06.1987

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut fetele!!!
Bine ai venit Olga si o sarcina usoara.

Eu nici nu stiu ce sa mai zic,dar ma alatur voua celor intristate.

Hai ca poate ma lamureste cineva,de ce nu s-a unit opozitia de la bun inceput,sa nu fie asa de multe partide.... caci e clar ca s-au dus voturi in vint.Deh,nu ma pricep eu in politica...., oare citi ani mai trebuie tarisoarei noastre,pina scapa de belea????

Doroti,spune-ne cum te simti draga,cum cu sarcina????
dar cu jobul,afacerea???

MamaElei,chiar vroiam sa dau anunt sa intreb de tine in interpol
ma bucur ca ai aparut cretoaselor tale. Sper ca ii place Paulei la colegio,cum cu limba,o stie bine deja??

Am vrut sa va doresc pregatiri frumoase pentru sarbatorile de Pasti,dar mi-am dat seama ca e o difirenta de o saptamina.
Dar oricum,fetelor de aici,din Canada si Spania (probabil la fel sarbatoresc acuma) va doresc pergatiri frumoase,in ciuda celor intimplate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Votare Deschisa Moldova 2009 - http://apps.facebook.com/voteazamoldova. Mai mult de 50% din po****tia Moldovei munceste peste hotarele tarii si nu a participat la alegeri. Voteaza acum! Aceasta aplicatie nu apartine nici unui grup politic.
Atentie!!!

* Resultatele acestei votari sunt immediat publicate aici. Votarea este deschisa, official se inregistreaza data votarii, numele, prenumele si adresa IP. Voturile persoanelor profilul carora nu are fotografie nu vor fi luate in consideratie.
* Identitatea persoanelor care voteaza va fi verificata dupa nume, prenume si fotografie. Statutul de cetatean al Republicii Moldova va fi official verificat.
* Aceasta informatie public accesibila va fi raportata Organizatiei Natiunilor Unite si va fi folosita in investigatie contra falsificarii alegerilor din Republica Moldova. In caz de suficiente semnaturi for fi stranse, proces juridic va fi deschis la Curtea Internationala de Justitie
* Acest sondaj nu este sponsorizat de nici un partid sau miscare politica.Informatia va fi public accesibila pe tot parcursul sondajului si va fi folosita in scopuri de investigatie.
* Semnatura electronica, fotografia, numele, prenumele sunt elemente necesare pentru confirmarea identitatii. (Datele for fi verificate)

Apel catre toti cetatenii Republicii Moldova!!!

* Nu va implicati in acte de violenta si nu va lasati provocati spre violenta.
* Transmite-ti acest sondaj toturor cetatenilor Republicii Moldova, ajutatii pe ce-i ce nu au cont pe Facebook sa se inregistreze si sa participe la votarea deschisa.
* Uniti-va! Folositi technologiile moderne si arme civilizate in lupta impotriva coruptiei si nedreptatii.
* Ajutati-ne sa colectam semnaturi si voturi pentru a scoate la iveala dreptatea si adevarul.

Mergi la inceput

a fost blocat facebook-ul pentru moldovenii din RM

Mergi la inceput

ia uitati cum politia a sustinut actele de vandalism:

http://www.unimedia.md/docs/dialog.txt

pe acoperis linga cei ce arboreaza drapelul UE se afla politisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salut la Moldovence

Sincer ma ia groaza de ce s-a intimplat si se mai intimpla in MD. E trist ca moartea si ranirea tinerilor nu a dat rezultat, insa oricum ceea ce s-a intimplat i-a pus pe ginduri pe mai multi si in special pe comunisti (vorbesc de protest). Faptul ca a ars Parlamentul si Presedintia cred ca si Doroti ca a fost insinuat ca sa dispara careva documente.

Veronica stiu ca e expirat emoticonul, insa am incercat sa schimb si nu am putut, au facut ceva schimbari acestea de pe site si nu mai pot intra acolo unde am pu emoticonul. Ma bucur ca Oliver e mult mai bine si voi profitati de preturi mai ieftine.

Alincic noi nu serbam Pastele acuma ci pe al nostru, insa vom avea oricum invitati caci e ziua mea. Ce gustos vreai sa gatesti de Pasti?

Rodica ce e aia colegi? Nu te-ai plictisit acasa? Aveti ceva activitati organizate pentru copii?

Olga bun venit la noi in gasca. Da tu esti tinerica si deacuma insarcinata cu al doilea? Bravo tie!!! Apropo cit are David?
Stiti ce veti avea al doilea?

Fetelor am o intrebare: Cristina are pe tot corpul niste cosulete rosii, initial au aparut pe fata si pe cap dar acuma s-au coborit pe tot corpul Medicii de aicea zic ca e "new-born acnea". Si au zis ca sa nu fac nimica ca vor trece de la sine, a mai avut asa ceva cineva? Si daca da cum ati scapat de ele?

Karina mamica lui LUCIAN Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Alinkav,unde disparushi?
Au dat navala clientii probabil
Te rog daca poti sa o treci pe listuta pe Olga, doar tu poti da edit la mesajul initial.
Poate ne deskide cineva priceput capitol nou?

Iata-l pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Karina, LA MULTI ANI!!!!!!
SA FII SANATOASA, FRUMOASA SI FERICITA!!!!!

Ne cerem scuze, am tinut neaparat sa te felicit la timp, si mi-a scapat!!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna!
Am sa fac capitolul nou, si ma voi ocupa si de listuta!

Bine ai venit Olga!!!Felicitari ptr sarcina, de fapt in curand te vom felicita cu nasterea micutului David!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput