Durere ochi
Buna ,
Am o durere la ochiul stang , o simt mai ales cand inchid ochiul daca strang putin mai tare, daca frec ochiul ,ori incerc sa privesc in jos .
Aceasta durere a aparut acum 2 -3 luni ,m-am dus la oftalmolog si nu a vazut nimic deosebit .M-a intrebat daca sunt cumva racita ca uneori virozele pot da asa simptome .Nu eram racita .
A zis ca e o conjunctivita ,desi nu aveam ochii rosii , nu lacrimau .
Mi-am pus timp de 5 zile picaturi Tobradex si lacrimi artificiale fara conservanti ,dar nu a avut efect .Initial mi s-a parut ca se ameliorase putin dupa 2 zile de tratament , apoi durerea a revenit.
Acum ma doare din nou ,a fost o perioada cand nu m-a durut .
Raspunsuri
IonescuOana spune:
BUna Iael,
Incearca si Sificetina, te sfatuiesc stiind ca e f. bun pt. probleme de genul asta. Se poate lua fara reteta. Mai zi-ne ce efect a avut!
Bafta!
Iael spune:
Multumesc mult Oana .
Mi-am amintit ca am avut o conjuctivita in urma cu cativa ani (vreo 8 )si atunci am pus Sificetina .
Mananca putin ochiul dupa ce pui ?
IonescuOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iael Multumesc mult Oana . Mi-am amintit ca am avut o conjuctivita in urma cu cativa ani (vreo 8 )si atunci am pus Sificetina . Mananca putin ochiul dupa ce pui ? |
Buna,
Eu nu-mi aduc aminte de asa ceva, insa cred ca depinde de problema ochiului, sunt anumite infectii la care pot sa apara mancarimi la contactul cu sificetina.
Iael spune:
O sa incerc cu Sificetina .Atunci ma deranja ca imediat ce puneam picatura ma apuca o mancarime de nedescris.Nu stiu daca apare la toata lumea sau o fi o reactie alergica .Daca nu-ti amintesti cred ca nu ai avut probleme ca daca aveai tineai minte sigur
Nu inteleg ce am , nici doctorita nu a vazut nimic anormal la consultatie .
IonescuOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iael O sa incerc cu Sificetina .Atunci ma deranja ca imediat ce puneam picatura ma apuca o mancarime de nedescris.Nu stiu daca apare la toata lumea sau o fi o reactie alergica .Daca nu-ti amintesti cred ca nu ai avut probleme ca daca aveai tineai minte sigur Nu inteleg ce am , nici doctorita nu a vazut nimic anormal la consultatie . |
Poate fi si legat de sinuzita.
Sau poate o nevralgie.
Daca durerea persista, poate ar fi bine sa te vada si un neurolog.
Zi-ne daca ai facut ceva cu Sificetina.
bafta!