Durere ochi

Durere ochi | Autor: Iael

Link direct la acest mesaj

Buna ,

Am o durere la ochiul stang , o simt mai ales cand inchid ochiul daca strang putin mai tare, daca frec ochiul ,ori incerc sa privesc in jos .

Aceasta durere a aparut acum 2 -3 luni ,m-am dus la oftalmolog si nu a vazut nimic deosebit .M-a intrebat daca sunt cumva racita ca uneori virozele pot da asa simptome .Nu eram racita .
A zis ca e o conjunctivita ,desi nu aveam ochii rosii , nu lacrimau .
Mi-am pus timp de 5 zile picaturi Tobradex si lacrimi artificiale fara conservanti ,dar nu a avut efect .Initial mi s-a parut ca se ameliorase putin dupa 2 zile de tratament , apoi durerea a revenit.
Acum ma doare din nou ,a fost o perioada cand nu m-a durut .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

BUna Iael,

Incearca si Sificetina, te sfatuiesc stiind ca e f. bun pt. probleme de genul asta. Se poate lua fara reteta. Mai zi-ne ce efect a avut!
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Multumesc mult Oana .
Mi-am amintit ca am avut o conjuctivita in urma cu cativa ani (vreo 8 )si atunci am pus Sificetina .
Mananca putin ochiul dupa ce pui ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iael

Multumesc mult Oana .
Mi-am amintit ca am avut o conjuctivita in urma cu cativa ani (vreo 8 )si atunci am pus Sificetina .
Mananca putin ochiul dupa ce pui ?

Buna,

Eu nu-mi aduc aminte de asa ceva, insa cred ca depinde de problema ochiului, sunt anumite infectii la care pot sa apara mancarimi la contactul cu sificetina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

O sa incerc cu Sificetina .Atunci ma deranja ca imediat ce puneam picatura ma apuca o mancarime de nedescris.Nu stiu daca apare la toata lumea sau o fi o reactie alergica .Daca nu-ti amintesti cred ca nu ai avut probleme ca daca aveai tineai minte sigur
Nu inteleg ce am , nici doctorita nu a vazut nimic anormal la consultatie .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iael

O sa incerc cu Sificetina .Atunci ma deranja ca imediat ce puneam picatura ma apuca o mancarime de nedescris.Nu stiu daca apare la toata lumea sau o fi o reactie alergica .Daca nu-ti amintesti cred ca nu ai avut probleme ca daca aveai tineai minte sigur
Nu inteleg ce am , nici doctorita nu a vazut nimic anormal la consultatie .

Poate fi si legat de sinuzita.
Sau poate o nevralgie.
Daca durerea persista, poate ar fi bine sa te vada si un neurolog.
Zi-ne daca ai facut ceva cu Sificetina.
bafta!

Mergi la inceput