Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Citat:
citat din mesajul lui creem

Geo, si eu inca o alaptez pe Sofia, dar am incercat multe feluri de lapte praf si de vaca: Nan, Milumil, Humana , respectiv Dorna, Milli, Zuzu. singurul din care bea putin cateodata este Zuzu, dei eu o tot imbii in fiecare zi, sau ii fac cate ceva cu lapte.
stiu ca Humana costa detul de mult, poate ai vreo prietena sa iti dea cateva masuri, sa vezi daca vrea. Am inteles ca Topfer e mult mai apropiat la gust cu laptele matern, dar eu nu l-am mai incercat pentru ca am trecut la laptele de vaca.
Oricum ...am cheltuit o groaza de bani pe lapte praf degeaba....mai mult e 1 kg de cand s-a nascut nu cred ca a baut, desi am incercat cu tot feluri de tetine, canute, pahare, etc.!

Mancarica mananca bine fata ta? (la noi aici e beleaua mare) ca daca mananca iaurt, branzica, cascaval n-ar fi o mare problema faptul ca nu o sa mai bea lapte.

Pupici!

Eu auzisem ca Humana e mai apropiat la gust cu laptele matern, de aceea ma gandeam sa iau...deci pana la urma orice i-as da, nu o sa vrea?? Si pana la urma acum ce lapte de vaca bea? Ce culoare albastru sau rosu? Am incercat sa ii dau Dorna albastru dar nu a vrut, tot tzitzi e pe primul loc...si cu ea se culca mereu, dar pana cand? ca se trezeste noapte destul de des.
Mncarica mananca, nu asa mult ca alti copii de pe aici, mai putin, jumatate de caston, uneori un castronel, dar mananca: iaurt, branzica, ciorbica, mar, banana etc.
Poate se da se a pe brazda!

Multumesc de sfaturi!

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Miha: iar BRIOSE? Si cu BANANE?nu mai pot...ACUM SERIOS: nu imi trimiti si mie cateva? Poti sa imi iei si supra-prret pe ele numai sa le gust
Ca tot trimit adresa ta de "bunatati" la cunostinte si niciuna nu se ofera sa faca ceva bun.

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

La noi a durat aproape o luna. Acum nu mai cade aproape deloc.
Citat:
citat din mesajul lui creem
merge din ce in ce mai bine, mai cu curaj, dar ia si niste cazaturi Cam cat dureaza perioada asta...a cazaturilor?

Cam asa si la noi.Acum e campioana la alergat! Si cel mai mult ma bucur cand o vad cum alearga spre bucatarie,cand o chem la masa.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

a mea alearga in sens invers cand o chem la masa sau la nani!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Georgi,da repede adresa!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geo_ionita

Miha: iar BRIOSE? Si cu BANANE?nu mai pot...ACUM SERIOS: nu imi trimiti si mie cateva? Poti sa imi iei si supra-prret pe ele numai sa le gust
Ca tot trimit adresa ta de "bunatati" la cunostinte si niciuna nu se ofera sa faca ceva bun.

Georgiana

MIHA - acum e momentul sa te lansezi in afaceri! dc tot trimiti la Ploiesti, trimite una si la Bucuresti!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
Cam asa si la noi.Acum e campioana la alergat! Si cel mai mult ma bucur cand o vad cum alearga spre bucatarie,cand o chem la masa.

a mea alearga in sens invers cand o chem la masa sau la nani!

La noi se aplica legea compensatiei...La Ank se aplica legea junglei...La voi ce lege mai e?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis
MIHA - acum e momentul sa te lansezi in afaceri! dc tot trimiti la Ploiesti, trimite una si la Bucuresti!

Tre sa ma apuc de facut lista. De ingrediente.

Mergi la inceput

GEO - si eu stiam ca humana e cel mai apropiat de laptele matern;

MIHA - la noi scapa cine poate!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mai simptomul ''foamea de lup'' este prezent in permanenta .

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80
Cu sarcina imi merge f bine. De fapt nici nu simt ca sunt gravi.

Si atunci de ce te iei de briosele mele?

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

BB....zau ca face toti banii! (nasucul) Si semeni cu Iasmina la nasuc de acum!

Geo, prima data i-am dat rosu, dupa ce a baut sa zic vreo 500 ml (dar in vreo saptamana) am trecut pe rosu (zuzu). Am incercat si Dorna, dar a baut mult mai putin. La milli s-a strambat pur si simplu. Sambata a papat cateva guri si un pic de paine inmuiata in lapte. Ieri si azi n-a vrut deloc, dar nici n-o fortez.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput