Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bianca asa de putin lapte bea?Ce lapte ii dai?

Sa inteleg ca tactica me a fost buna nu?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

da bianca asa papa...Acum de exemplu mi-am facut 2 oua ochiuri si langa vreo 4 linguri de spanac.... si nu am apucat sa mananc nimic ... ca a ras el tot... si la sfarsit am avut senzatia ca ar mai intra.... ... dar l-am dus la somn ca si stomacul meu cerea.... E legea junglei la noi in casa

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Bianca foarte putin bea lapte... sa stii... pana si Cecilia mea bea 150 la 2 mese din zi... in rest 120

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna si de la noi,era sa zic neatza
LAVI e scumpa rau YASMI si isteata foc
ANK lui RAULITO ii e dor de tati mititelulmancaciosului.
BIANCA am promis de sambata ca pun poze si nu am mai reusit...
http://www.flickr.com/photos/30922358@N07/ .aici gasiti poze mai recente cu noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

BIANCA nu cred ca ar fi nevoie de CA la noi,dr la control a zis ca sunt ok,zic eu ca au de unde sa-si ia CA, ei beau laptic asa inca formula aptamil3,dimineata 250 si seara 250 de fiecare,iar de 2 ori pe saptamana le dau lapte normal si la ala beau cate 300 de fiecare dim si 300 seara.iaurt papa zilnic cate 200 gr sau chiar 250,plus branzica proaspata in fiecare zi in fructe,si apoi intre mese le dau mereu cel putin 1 sau 2 felii de cascaval.oricum cred ca le iese acum un dintisor sus,ca RAUL a plans azi-noapte vreo jumate de ora in continuu in brate la mine si nu ma lasa deloc sa ma uit in gurita lui,l-am dat cu dentinox si cu calgel,si i-am dat si 5ml de nurofem apoi a adormit mititelul pana dimineata la loc.
cred ca il doare ca nu ma lasa deloc sa ma uit in gurita lui,si ei nu se trezesc deloc noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna ziua! eu sunt la job, plec curand!
LAVI - ce frumos vorbiti voi!

apropos de Thomas - Alessia plange de cate ori il vede..nici la reclama nu se uita!

bine ai revenit, PETRO!

MIHA - nu m-am documentat nicicum, asa ca , la prima mana, zic ca ar trebui sa continuie contractul de unde l-ai lasat; adica in perioada asta o intervenit o suspendare, ceea ce inseamna ca dupa ce inceteaza suspendarea incepe sa curga in continuare termenul pentru contractul respectiv...m-am exprimat ca o cizma...dar chiar sunt in graba...ma mai documentez si iti raspund maine;

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MIHA - ca sa nu te dezinformez, pt ca asta e o situatie nereglementata clar, am gasit ca inceteaza de drept contractul la termen..indiferent de situatie - cim pe durata determinatat inceteaza de drept la data expirarii termenului prevazut in cuprinsul acestuia. ( decizie a Curtii de Apel Timisoara din 2004) - ma mai uit in tratatele mele...dar nu cred sa mai fie altceva...da si tu un telefon la voi la itm.

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ancadragoman,ank83....a mea bea max 300ml/zi...30,40 ml e problema la geo_ionita...
irina... multumim...da' ce scumpi sunt! 2 ingerasi ....pozele din cada sunt super!ce de jucarii !ref . la Ca si Ana e ok, dar dr. mi-a zis la un mom dat ca daca nu ii iese in nu mai stiu cat timp dintele sa-i dau ....dar i-a iesit in final(a stat sub gingie aprox 1 luna)...noroc ca nu a avut dureri...mamaaaa...sunt papaciosi si ai tai, nu gluma!se vede in poze clar ca nu fac figuri la mancare
aaaa sf Valentin Ana a fost la tuns(nu ca ar fi avut par, doar, asa , retus..) unde s-a comportat excelent... clar, ii place cochetaria!...a primit in mana un uscator si ceva perii ...nici nu s-a clintit!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am revenit ... azi Silviuta e cam scancita si vrea numai in brate. Nu stiu de ce ... sa fie vreun dintisor? Are deja o multime ... bb, cati dinti mai are Iasmi, ca noi suntem cam in aceeasi situatie?

bianca - da, pai nici eu nu vroiam neaparat sa-i testez limitele geloziei, da' ea a tinut musai sa-mi arate cat de mult ma iubeste

ank - pai e chiar un mancau Raulito ..

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MIHA - ca sa nu te dezinformez, pt ca asta e o situatie nereglementata clar, am gasit ca inceteaza de drept contractul la termen..indiferent de situatie - cim pe durata determinatat inceteaza de drept la data expirarii termenului prevazut in cuprinsul acestuia. ( decizie a Curtii de Apel Timisoara din 2004) - ma mai uit in tratatele mele...dar nu cred sa mai fie altceva...da si tu un telefon la voi la itm.

Multumesc Ellis!
Sun maine la ITM...
Adica din martie intru in...somaj?

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput