Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Si la noi au anuntat zapada de maine ... de frig, e frig si cerul e cenusiu, a zapada. Ciudat timpul asta pt. Italia ... asa iarna geroasa si cu zapada nu am mai vazut in cei 10 ani de cand sunt aici, doar fulguiri trecatoare.

adra - vazut tunsulica, arata bine si asa, dar eu preferam carliontii

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

WOOWWW LA NOI IN TM NINGE CUM NU A MAI NINS IN VREO IARNA... SI DE AZI AVEM AVERTIZARE METEO COD GALBEN PT NINSOARE SI VISCOL.... VREAU SA VINA VARA.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

hmmm.....tu vrei sa vina vara...iar eu,inca tanjesc dupa zapada...ieri,a nins si la noi un pic..dar nu s-a depus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:

WOOWWW LA NOI IN TM NINGE CUM NU A MAI NINS IN VREO IARNA... SI DE AZI AVEM AVERTIZARE METEO COD GALBEN PT NINSOARE SI VISCOL.... VREAU SA VINA VARA.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

asa e... nu imi vine sa cred

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Citat:

_

hmmm.....tu vrei sa vina vara...iar eu,inca tanjesc dupa zapada...ieri,a nins si la noi un pic..dar nu s-a depus

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``

da ..dar la noi nu a mai fost zapada de vreo 3 sau 4 ani deloc... de zici ca traim la ecuator

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

am admirat si eu noua tunsoare a Evei...imi place....sa-i fie de bine!

in week-end mergem sa-l tundem si noi pe Iustin,caci i-a facut mami lui un breton de toata frumusetea...scurt si in scari...asa cum ma tundea pe mine bunica-mea cand eram mica...`sa nu cumva sa intre fetei parul in ochi...ca-i afecteaza vederea`....se pare ca am mostenit-o,macar ea avea o scuza...era batrana si ii tremura mana...eu
mey fetelor,sunt probleme cu DC...asa greu mere azi

Alina, ce mai faceti?

Mergi la inceput

Da, pare ca sunt probleme cu DC ... cel putin si mie imi merge taaare greu ...

Si apropo de strigat catalogul ... jasmin a mai scris, ce mai face? Mai da-ne un semn ...

_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Petro,si eu am mai intrebat de Jasmin.....am vazut cu ceva vreme in urma ca a mai postat la alte subiecte dar aici ba

Mergi la inceput

Aha, am inteles ...

Poate totusi ne citeste ... si mai da un semn despre ea si Lucas ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

salutare
reusesc si eu sa va scriu cate ceva....Iulia e la mama, eu sunt racita....
noi suntem bine, eu cu serviciul, Iulia mai mult pe la mama....imi e asa de urat cand nu e acasa...
mananca bine, chiar foarte bine dar nu mai mult de 2 minute la masa...prin casa, fuge , se joaca si asa mananca....altfel nu ar manca nimic...
ma gandesc sa pun si eu poze in album dar nu mai stiu cum....trimit pe mail?imi zice si mie cineva?
pupici tuturor.

Mergi la inceput