Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (164)
Raspunsuri - Pagina 14
abramburika spune:
Si la noi au anuntat zapada de maine ... de frig, e frig si cerul e cenusiu, a zapada. Ciudat timpul asta pt. Italia ... asa iarna geroasa si cu zapada nu am mai vazut in cei 10 ani de cand sunt aici, doar fulguiri trecatoare.
adra - vazut tunsulica, arata bine si asa, dar eu preferam carliontii ![]()
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
Amy26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi WOOWWW LA NOI IN TM NINGE CUM NU A MAI NINS IN VREO IARNA... ![]() SI DE AZI AVEM AVERTIZARE METEO COD GALBEN PT NINSOARE SI VISCOL....![]() VREAU SA VINA VARA.....![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
hmmm.....tu vrei sa vina vara...iar eu,inca tanjesc dupa zapada...ieri,a nins si la noi un pic..dar nu s-a depus
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi WOOWWW LA NOI IN TM NINGE CUM NU A MAI NINS IN VREO IARNA... ![]() SI DE AZI AVEM AVERTIZARE METEO COD GALBEN PT NINSOARE SI VISCOL....![]() VREAU SA VINA VARA.....![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
asa e... nu imi vine sa cred
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Amy26
hmmm.....tu vrei sa vina vara...iar eu,inca tanjesc dupa zapada...ieri,a nins si la noi un pic..dar nu s-a depus AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.`` |
da ..dar la noi nu a mai fost zapada de vreo 3 sau 4 ani deloc... de zici ca traim la ecuator

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Amy26 spune:
am admirat si eu noua tunsoare a Evei...imi place....sa-i fie de bine!
in week-end mergem sa-l tundem si noi pe Iustin,caci i-a facut mami lui un breton de toata frumusetea
...scurt si in scari...asa cum ma tundea pe mine bunica-mea cand eram mica
...`sa nu cumva sa intre fetei parul in ochi...ca-i afecteaza vederea`....se pare ca am mostenit-o,macar ea avea o scuza...era batrana si ii tremura mana...eu
mey fetelor,sunt probleme cu DC...asa greu mere azi![]()
Alina, ce mai faceti?
abramburika spune:
Da, pare ca sunt probleme cu DC ... cel putin si mie imi merge taaare greu ...
Si apropo de strigat catalogul ... jasmin a mai scris, ce mai face? Mai da-ne un semn ...
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
Amy26 spune:
Petro,si eu am mai intrebat de Jasmin.....am vazut cu ceva vreme in urma ca a mai postat la alte subiecte dar aici ba![]()
abramburika spune:
Aha, am inteles ...
Poate totusi ne citeste ... si mai da un semn despre ea si Lucas ...
_
g24hit spune:
salutare
reusesc si eu sa va scriu cate ceva....Iulia e la mama, eu sunt racita....
noi suntem bine, eu cu serviciul, Iulia mai mult pe la mama....imi e asa de urat cand nu e acasa...
mananca bine, chiar foarte bine dar nu mai mult de 2 minute la masa...prin casa, fuge , se joaca si asa mananca....altfel nu ar manca nimic...
ma gandesc sa pun si eu poze in album dar nu mai stiu cum....trimit pe mail?imi zice si mie cineva?
pupici tuturor.