Sezatoarea canadiana (131)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Pucku, sa-i scoti dopul ai mers cu trimitere zi si la mine cum ai procedat ca as vrea sa- verific si pe Tudor?

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ritah spune:

Cristina, nu prea pot saptamana asta, saptamana viitoare, daca esti disponibila,miercuri sau joi?
Mqqm, daca iti trebuie stetoscop pentru bebe, reinoiesc oferta mea, inainte de a afla ca Daiopri sta in Vancouver. Daca ai nevoie, am un aparat de ascultat inimioara bebeului, iti trebuie gel doar, e identic cu cel care il folosea asistenta doctoritei mele. Eu nu am avut probleme sa nu aud vreodata inimioara bebelusului meu, stiu ca sunt aparate mai proaste.Trimite-mi un PM daca te intereseaza.
Daiopri felicitari.
La multi ani tuturor sarbatoritelor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

Uite aileene aici mai multe lamuriri despre deviza Qc-ului "je me souviens" pentru prietena ta.

Lorelai am vazut pozele. Torturile sunt de nota 100. Bravo! Se vede ca si fetele au fost incantate de ele. Nu le-a fost mila sa le manance? Bafta multa la intalnirea de la Vancouver.

Dana si Maru va urez si eu de azi La multi ani, multa sanatate si numai bucurii!

Eu am intrat in a 3-a saptamana de dus raceala/gripa pe picioare si mi-am priedut oficial si vocea... samabata si duminica am stat aproape numai in pat... sa vedem ce-o mai urma. Noroc ca azi s-a amanat cursul si am ajuns si eu mai devreme acasa.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Iti multumesc din suflet ptr raspunsul rapid pe care mi l-ai dat ! Am de unde saleg articolul intr-adevar , sunt multe de spus bag de seama pe acest subiect " je me suviens " ! Am printat 13 pagini , maine-i voi da prietenei mele sa vada ce si cum , ea n-are net si era curioasa sa stie mai multe , fiind plecata in Ca nu demult, dar doar ea si sotul , nu la prieteni ca daca ar fi fost cu vreun "bastinas" sigur afla multe despre aceasta deviza !
Inca o data-ti multumesc si toate cele bune tie , intregii familii dar si celor de pe acest subiect "friguros" unde esti primit cu multa caldura si !
O zi frumoasa A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

buna dimineata haideti la cafea (eu de ce nu am emoticonul ala...)
ce preturi mari la gradinite in ottawa...brrrr
daiopri ce bine ca ai lapte bine ati ajuns acasa!
ma pregatesc iar de o vizita la doctor, ca sa-mi dea iar trimitere la mamografie, ca au trecut deja 3 luni de la prima
o zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

'neata la o si la o prajitura Greta Garbo (am facut ieri si acum bag in mine)! Am crezut ca a revenit Mqqm cu detalii, ca nu stim ce-a facut in ultimele zile, dar vad ca nu a mai scris nimic. Sper sa fie totul in regula cu ea si simburelul din burtica.

Olga, tu cum te mai simti? Mona, Simona?

Daiopri, ma bucur ca ai laptic. Si bine ca s-a terminat totul cu bine si sinteti acasa. Am vazut pisoiul mic, care e atit de mic, si motanul mare, care e frumusel foc si are o gropita in obrajor, de-ti vine sa-l papi tot. Am inceput sa ma uit dupa baietei mari, cum sint imbracati, cum se comporta, ce le place... ca de, creste si al meu si trebuie sa fiu pregatita. Sanatate si acomodare usoara, e mai greu un picut la inceput, dar apoi va reveniti la normal (atit cit se poate!).

Mamaana, pe aici, la toate activitatile la care merg copiii mei si nu numai, cred ca e valabil pentru orice loc din Montreal, se vorbeste in ambele limbi. De la inceput intreaba cine e francofon, cine e anglofon si cine e biligv si, in general, antrenorul vorbeste in limba predominanta. Daca grupa e predominant bilingva, atunci vorbeste cum ii vine la gura, adica depinde de ce limba vorbeste si el, si schimba limba daca vede ca cineva nu a inteles. Agata e bilingva, dar Tudorei, de exemplu, i se vorbeste in engleza, dar cum comanda e facuta si in franceza, e expusa si ea la ambele limbi.

Si pentru ca tot vorbim de limbi si antrenori, hai sa ne laudam un pic, noi, romanii! Agata e triligva acolo, iar Tudora bilingva. De ce? Pentru ca vorbesc si in romaneste! Sint trei antrenori romani si foarte bine cotati! Doi dintre ei sint baza, adica antreneaza numai pe cei pentru sport-études, pre-défi etc. Pe una dintre antrenoare, care tocmai a avut un mare succes - o sportiva antrenata de ea a luat aurul pe Quebec si a fost selectionata mai departe - o cheama Marinela Neacsu, este prietena buna cu Nadia, e de mult timp aici, a fost in echipa cu ea de la campionatul din 1978 din Strasbourg si au luat locul doi la echipe. Alta e Mihaela Laura Bar si inca unul tinar, Daniel. Nu mai spun ca Nadia are un poster mare la intrare, cu autograf (daca am inteles eu bine, a si fost o data in vizita) si toti, dar absolut toti cei care intra acolo, parinti sau pitici stiu totul despre ea!

Gata, fug! Astazi sint cu doi acasa, Agata nu are scoala, iar Tudora nu a vrut sa stea acasa pentru ca... o enerveaza Agata si, citeodata, si mami!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

La multi ani Dana!
La multi ani Maru!
La multi ani Donia!

Ange HEEELLLPPP!!! am nevoie de ajutorul tau (daca ai timp si daca vrei sa ma ajuti cu un sfat), iti dau mobilul meu pe PM si cand ai / daca ai timp sa ma suni, am nevoie urgent de niste sfaturi legate de madama (stii tu care, invalurita).

Eu nu sunt foarte bine, simt ca "I hit the rock bottom", este prea mult ce se intampla. Copii au fost bolnavi, apoi eu, acum sotul. Toate merg cu fundul in sus, iar acum trebuie sa caut si 2 locuri pt copii la gradinite in cateva zile. Simt ca nu am putere sa le duc pe toate, acum mai am si politia pe cap la job din cauza unui instrument muzical furat de la McGill - Facultatea de Muzica, iar noua ne-a adus un tip un violoncel sa il ducem in State (coincidenta sau nu ).
Sunt singura la job, trebuie sa ma ocup de toate, prea multe probleme si prea putin timp si prea multe asteptari de la sefi (care sunt in vacanta in Portugalia si Spania ).
Si ca sa puna capac, ieri am aniversat 5 ani decand ne-am casatorit si 7 ani decand suntem un cuplu. Vorba vine am aniversat, al meu era artagos, bolnav (ce or avea barbatii astia cand sunt bolnavi, ca tare nesuferiti devin) si mi-a taiat cheful de orice. In final a fost o zi ca oricare alta. Ba nu, o zi cu multe vesti proaste.

Ma duc sa citesc si eu ultimele pagini, poate ma mai relaxez si mai uit de ale mele.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

monicutza, imi pare tare rau sa aud de sot bolnav, copii pe afara fara gradi, offf
anu asta e anul vestilor proaste?

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Nelia, sa stii ca m-am gandit ieri la tine. M-am luptat toata ziua cu o durere de cap, vai de el. Banui lipsa de cafea...

Ieri am avut appt de echo de trim 2, a fost totul ca "pe roate". Tanti necomunicativa, monitor intors in alte directii, nici vorba sa vrea sa-mi puna pe caseta. Deci nimic nou in departamentul asta. Pepitzel se zbenguia, cred ca nu i-a placut nici lui de tanti cu ultrasoundul ei, isi tot punea mainile pe urechi (la sfarsit a adus si familionul in camera si ne-a aratat un pic). A crescut ca ala din poveste, s-a modificat oficial dpn la 7 iulie. Dup-aia am avut appt lunar cu dr, acolo doar chit-chat. L-am intrebat ce sa iau cu mine in dominicana, a zis ca un singur lucru: my doctor. Dupa care a deschis usa si a ordonat receptionistei sa ii anuleze toate appt pe martie ca tre' sa ma insoteasca pe mine. Sper ca alea il stiu de glumetz...
Nah, m-am rosit mai tare decat cand a zis ca ma felicita c-am reusit sa gasesc un dr mai batran ca mine. Si e un tip super tanar si arata super bine, mai degraba un actor de hollywood, asa ca mie mi-a facut un compliment de fapt, ca sa nu dau apa la unele mori.
Am pus niste poze de la echo in albumul cu pepitul.

Asta ieri, dar vineri seara am avut sleeopver cu 13 fete, de aia mi-a fost mai frica, dar am supravietuit se vede treaba.

Va pupez, mai viu...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.20]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_ro
[Almo – bine ai revenit in Toronto. Imi pare rau pentru voi ca nu ati avut vreme frumoasa. Sper ca macar ati avut timp sa va odihniti ceva chiar daca nu v-a avantajat vremea. Multumesc pentru tot ajutorul Nu stiu daca vrodata voi putea sa va multumesc indeajuns pentru binele pe care mi l-ati facut. Sper sa ne vedem la un pahar de vorba.
Mihaela
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mihaela, mult noroc incontinuare. fa si tu la randul tau acelasi lucru si asa o sa ne simtim rasplatiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Asta ieri, dar vineri seara am avut sleeopver cu 13 fete, de aia mi-a fost mai frica, dar am supravietuit se vede treaba.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.20]

13 ?!?!?!?
sleep over inseamna ca mai si dorm, nu-i asa? unde le-ai culcat?

Mergi la inceput