EXISTA MINUNI!!

EXISTA MINUNI!! | Autor: LAVINUTZA

Link direct la acest mesaj

Dragelor - vreau sa impartasesc cu voi cea mai mare bucurie pe care am avut-o in viata mea de 3o ani!!!! Dupa 1 FIV facut in noiembrie , nereusit - iata-ma cu o valoare de Beta HCG de 178.1 si cu o intrziere de 7 zile a CM !!!!!!!!!!!!!!! Nu va pot spune ce simt!!! e un vartej de emotii !!! nu am luat nimic decat Omega 3 - nu m-am mai gandit f mult - ma pregateam de analize in martie pt a doua incercare in aprilie - mai!!! Nu pot sa imi revin si nici nu stiu ce sa fac!!!
Va pup,
Lavinia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Draga mea, FELICITARI,sarcina usoara la termen si bebe sanatos sa ai.Te pup si numai bine
Asa vesti sa tot primim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Lavinia,mii de felicitari!
Zilele trecute am citit despre indoiala ta de a crede sau nu ca esti insarcinata si sincer undeva in sufletul meu aveam un feeling ca tu esti graviduta.
Ma bucur ca Dumnezeu a facut o minune cu tine si ai incredere ca va fii asa pana la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lavinutza felicitari iubita!! Sarcina usoara si la termen i-ti doresc! Chiar exista minuni!!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Iti multumim ca ne impartasesti din experienta ta. Da exista minuni doar ca multe dintre noi incetam sa mai credem in ele. Atunci vi tu si ne reaprinzi speranta ca minuni se intampla si sunt reale. Multumim...si sarcina usoara.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

felicitari si o sarcina perfecta!
iti multumesc si eu ca ne aduci speranta..

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

FELICITARI Lavinuta sa ai o sarcian usoara si un bebic sanatos.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Felicitari Lavinutza!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si un copilas sanatos!!!
Ma bucur tare mutl pentru tine.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

FELICITARI!!!!
Cat de emotionant e cand vezi ca minunile exista intr-adevar!!
Multa, multa fericire!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

lavinia felicitari!!!!sarcina usoara si un bebe sanatos!!!chiar ca e o intamplare fericita!!! bucura te din plin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!O sarina usoara si dusa la termen!!!!Poate ne tragi si pe noi dupa tineeee!!!!!

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!

Mergi la inceput