Timisoara, Impreuna!(139) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pe mine pastile de genul 'cutare a zis despre tine' nu ma impresioneaza deloc. aa, da?! n-are decat! e la liber! pe cuvant! insa in clipa in care imi zici face to face discutam altfel
io pot fii ca pita lui Dumnezeu de buna dar pot fi si ca sabia la nevoie, deci n-o sa ma scuz daca sunt calcata pe coada in repetate randuri si odata tot reactionez. cine o face sa-si asume si urmarile. orice om cu bun simt ar face-o, asa ca nu-mi pune in carca asta, Mihi, ca n-o duc. e problema ta. si daca nu gusti simtul umorului ironic pe care-l am io, asta iarasi e problema ta.

ela, io sper din tot sufletul ca la lectiile alea de viata despre care ziceai ieri dimineata s-a mai adaugat inca una!

asa ca daca nu-i prea devreme dau io o cu piscot si cu frisca! asa de sambata! si pentru cine gusta umorul meu ironic o cantare de dimineata, poate ajuta la curatenie...dada, aia de primavara

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

in loc de piscot cu frisca pot sa primesc un corn cu ciucalata?

va doresc o zi senina, eu ma duc la

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

www.patiseriademetrela.ro/images/patiserie/6.jpg" target="_blank">of course

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Maria, merci de cafa, pica la marele fix...am ochii cat cepele...

Cu intarziere, Felicitari pentru atestat!

Mai e putin pana sa-ti implinesti visul...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

daaaa, mai putin!!

io am zis ca daca-s frati, accept si asa,dar de aceiasi varsta deci gemeni...aaaaa, cred ca deschid o lista cu 'to do', va bagati?!
ce-mi trebe daca sa zicem de 'maine' am copil in casa ?!

Mergi la inceput

Aida, as fi venit azi pana la spital, sa va vad si sa va strang in brate, dar pana ies eu de job, cred ca veti fi acasa...
Oricum va si multumesc pentru suport...

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Woow, Maria, io ma bag, dar diseara...iti fac o listoaca...sa ai de unde alege...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

mah, abonament la lapte adevarat am. in rest nu 'vad' decat cupilu in pat, atata. sa mor de mai simt ca-mi trebe ceva

Mergi la inceput

Subiect inchis

Poftiti aici, cu iz de primavara si miros de zambile...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihi

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Stai,nu ichide,tre'sa spun si eu ceva .

Mihi ,iti amintesti,te luasesi si de mine!Ca indraznisem sa scriu ca mesajul Claudiei74(stiti voi care)doaaaaare rauuu,chiar si pe mine,o straina de grupul vostru dar cu sufletul mereu linga Emma si mamica ei!
Fetelor,va doresc sa fiti tolerante si sa va impacati!

Noapte minunata !

_
Alina,mami de printesa si baby

scumpo...vrei sa dau copy paste...de pe pm...ca sa se vada cum m-am luat de tine?...te-am rugat sa stergi mesajul...pt ca, Clau sigur il stergea pe al ei...sau poate deja chiar il stersese nu mai stiu...si ramanea mesajul ei in mesajul tau...si atunci....degeaba ne chinuiam noi sa ascundem mesajul de Aida...acu inttzelesasi...mesajul Cludiei din mesajull tau trebuia sters...ca mesajul tau deja Clau il vazuse...nu pe ea o protejam...atunci..

mihi

Da,eu pricepusem si ma gindisem ca nu tre'sa ... DAR...si aici ma opresc pt ca banuiesc ca intelegeti toate ce as mai fi vrut sa spun...ca un aproape intreg DC ar fi reactionat...

si weekend fain tuturor!

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput