Timisoara, Impreuna!(139) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 13
deya spune:
Hop tzup hop tzup
Cu mare intariziere si cu scuzele de rigoare La Multi ani Alex!Sa aduci parintilor tai nuumai bucurii sa fii sanatos si cuminte!Ana am vazut in poze ca ai o geanta cool
cu verdeeeee
Mariaa scuze de deranj aseara mah cand o dat romantismu pe aici poc am interdictie
si de telefon azi.
Anda ce face edi?Cum te mai simti?
Doris,Ines cum e?
Claudia nu am gasit unde ai scris pe forum la adolescenti.Cu ce te-o mai suparat Deni?
Va pup in gasca
pe restul fetelor.
deya spune:
Mai vroiam sa va intreb cat care ati inchiriat anu trecut costume la balul mascat?Daca puteti sa imi spuneti pretul si pe cat pot sa le inchiriez ca la noi in zona incep fasancurile![]()

adi_adi spune:
prostanaca-ntr-un picior cine stie cine-i?

sa va spun tot eu.........una bucata capra batrana care sta in calcaie pe tocuri si bineinteles unul se rupe

doar eu puteam sa patesc asa ceva

Doris-Alina spune:
Salutare...
Deya, de la Opera poti inchiria costume, la et 1, sa ai la tine C.I. si platesti o taxa, anul trecut era 15 lei pe 24 de ore.
Sau la Krauzer, in Traian.
Am fost la pediatru, nu e foarte grav, o raceala simpla, dar la noi ce-i simplu ne da batai de cap...
e grav ca nu se poate desfunda nasucul cu nimic, mai mult de o ora, si noaptea face urat de tot...
Am inceput aerosolii, sa vedem cum trecem noaptea asta...in gat e doar putin rosu, nu are puroi, nu febra, nu tuse.
Si ca sa nu fie treaba prea simpla,
aseara, a mai facut o boacana, dupa cea cu mancatu` zapezii...
S-a urcat pe dulap, si a vrut cu orice pret sa faca sarituri ca Stefania, din serialul ei preferat, Lazy Town...
Numai ca, a cazut pe spate, s-a lovit foarte rau, cateva secunde nu a primit aer, ale mele au tipat de au speriat vecinii,
s-au panicat...
In fine, azi avea dureri cumplite, la cele 33 kg ale ei, o durea spatele, toracele, nu poate tusi...
Pediatrul a vazut-o, zice cu nu-i rupta nici o coasta, doar ca durerea va persista cateva zile, ii dau doar nurofen, sa-i mai alin durerea...striga dupa noi sa o stergem la funduletz,
ca nu se poate apleca...nu se poate intoarce in pat...e horor...
Mey, zau acuma, asa mi-a venit sa-i trag vro doo...
mi-era si mila de ea, de durerile ei, dar eram si nervoasa pe ea...
Inteleg, cand era mai mica, acum tot sper, ca la 7 ani, mai gandeste si ea inainte sa faca anumite lucruri...offf...
Da parca mai am resurse sa zambesc ascuns,
aducandu-mi aminte de zicala: pusca si cureaua lata, ce copil am fost si eu odata...![]()
Acum ma intreb ce va urma? si-mi zic : zambeste, maine va fi mai rau...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Ana68 spune:
adi adi,astea este d-alea din categoria cu camera ascunsa...la mine sunt fenomene de mult apuse,ca de cand am sarit de suta de kile,nu le mai am cu toacele...da' nu vrei sa sti cum e sa fi o mare duamna,imbracata top model,ca era ziua mea de nastere,plecand de la cheful de la lucru,olecuta afumata si dupa 10 metri mi se rupe tocul de la super mega cizmele mele de la Milano...si am venit taman din Mehala pana in 700 pe jos...ca n-aveam bani de tramvai...deci e grele,cu ziceam!Esti bine?Adica sper ca nu ai rasucit glezna,n-ai rupt ciolanele...
Anda e ok,in parametre...
Deya,multumesc de uratura...geanta e ca cadou,de ziulica me...si camuflajul verde,antiteroristii mei gorobeti...e cu dedicatie...tot ca cadou de ziulica me...si le iumbesc de nu mai pot.Costumul antitero,de atat purtat,s-a rupt deja...necesita ac si ata,dar n-am la culoare...
Claudia,vaz ca ti-ai revenit si ma bucur...
Bay Doris,cum a reusit Ines sa haleasca zapada?May,tu sa faci fata cascadoare...pe bune...vezi ca Szobi Czeh....cred ca asa se scrie(unguroaicelor,nu va luati di mini,ca nici voi nu stiti machidoneste)are scoala la bucale...Fac haz de nacaz,Doris draga,sa nu te superi pe mine.Imi pare rau de Ines,ca e bolnavioara...dar ia si tu partea plina a paharului,e copilarie,e aventura...e experimentare.Nu cred ca e copil care sa nu fi sarit de pe dulap pe pat...noi era 3 acasa la mama care faceam asta,imagineaza-ti cum arata relaxa mamei de care ea era atat de mandra si care o costase o avere...Multa sanatate la Ines si nu mai cere responsabilitate la 7 ani.Io stiu pe una care nici la 40 inca nu e responsabila....hihihihihi....
Halooo...gasca,care sunteti si care este....va pup pe toate,fara 'osebire si va doresc o noapte excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Doris-Alina spune:
Tu, Ano, hai ca mi-ai furat un zambet,
recunosc, dar tot is turbo...
Adi, si tu mi-ai furat un zambet...![]()
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Acu am ajun si eu de la scarbici ![]() ALEX ![]() SA-ti implineasca Dumnezeu toate visele in viata,sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi,sa aduci in continuare bucurii mamei tale,ca tare e mandra e tine si are de ce . |
Ano asta nu ai observat-o,vad ca la toate le multumesti la rand ptr urari da pe asta ai omis-o,sa inteleg ca imbatranesti femeie

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
maru spune:
Doris, incearca pentru fata ulei aromat de busuioc. Asta ii puneam eu lui Andrei in aromatizor cand i se imflamau polipii si abia respira si apoi tusea de ne zapacea de creier
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
Doris-Alina spune:
Maru, saru-mana de informatie,
ca-s disperata deja...
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Tang
tang
ultima perla...
Cica:
Mai mami, pai nu ca Stefania am vrut sa sar, ci ca Sportacus...

Alta data mai incerci? te-ai invatat minte?
raspuns: promit sa ma mai antrenez pana imi iese saritura...

POZE CU NOI