*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (210)
Raspunsuri - Pagina 9
Simo27 spune:
Cata,si eu am o oala de-aia culmea,primita in dar tot de ziua mea!dar e a doua pe care o am!am mai primit una de la mama acum 2 ani,e mai mare,e pictata si are si un capacel tare haios!la noi in cartier vine cam la 3 luni un nene care face tot felu de oale,farfurii,castronase din lut!![]()
Oana,daca vrei,ZI!
pt Rebe care a prins curaj!si la fel,pt Matei
Kya,ce repede a trecut timpul!cred ca nu mai poti de nerabdare!ce bucurie pe voi
Cuscra
,de ti de bucatarit?![]()
A,sa va zic ceva:ne-au sunat finii,ca verii lor de 4 si 2 ani,care stau in aceeasi casa cu ei,dar la etajul 1,au facut rubeola!si ca sunt multi copii din Iasi care au patit asa ceva!
.faza e ca David a facut la 2 ani si ceva iar Sam ,nu!...am hotarat,dupa indelungi discutii ca o sa plecam fara Samuel!mama,de fapt nici nu vroia sa il luam..am fi mers altcandva,dar sotu pana in mai,nu mai poate!si in mai vrea sa plece in Athos,ca nu a mai fost de 2 ani,in iunie cununam,in iulie botezam si in august iar cununam...deci,....plecam ,din nou,fara copil!David a plans ca i-am luat hainutele lui Sam din trolerul lui.dar,nu avem ce face!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bitza037 spune:
Amira Roxana,Clau,Simo,NAty,Kya (LMA pentru ieri),\Luny,Stela,RAmo Cata va multumim pentru urari.
Pozici cu tortul maine ca acum sunt cam obosita

Noapte buna!!!
Luny tie urare speciala::NOAPTE USOARA!!!!!
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ramo_cata spune:
si acum pozici si un filmulet...asa a dormit copilu' dupa o zi petrecuta la tara...in masina am vorbit ,am asculat muzica alta data la cel mai mic zgomot se trezea sau daca se oprea masina imediat deschidea ochii...azi am oprit am facut cumparaturi,randunoiul cu socrelu',iar eu am ramas in masina cu strumful...si andru nici macar nu s-a miscat...am ajuns acasa si am mai stat in masina vreo 15 min pana s-a trezit ca mi-a fost mila de el sa-l trezesc,dormea prea frumos...pupa mama obrajii lui...
http://www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=8468943&type=email
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 A,sa va zic ceva:ne-au sunat finii,ca verii lor de 4 si 2 ani,care stau in aceeasi casa cu ei,dar la etajul 1,au facut rubeola!si ca sunt multi copii din Iasi care au patit asa ceva! .faza e ca David a facut la 2 ani si ceva iar Sam ,nu!...am hotarat,dupa indelungi discutii ca o sa plecam fara Samuel!mama,de fapt nici nu vroia sa il luam..am fi mers altcandva,dar sotu pana in mai,nu mai poate!si in mai vrea sa plece in Athos,ca nu a mai fost de 2 ani,in iunie cununam,in iulie botezam si in august iar cununam...deci,....plecam ,din nou,fara copil!David a plans ca i-am luat hainutele lui Sam din trolerul lui.dar,nu avem ce face!![]() |
Bai nene, eu totusi ma intreb un lucru, asa, la mintea gainii: vaccinarea cu ROR e obligatorie, da? Si asta cam de cativa anisori. Ce e cu atata rubeola??? Lua-l-ar naiba de vaccin nenorocit...

Asta e insa, Simo, normal ca nu va puteti risca. E bine sa scoti copilul in lume de mic, dar TOTUSI, chiar e mic si daca ai o solutie, cu cine sa-l lasi, in anumite circumstante mai bine il lasi si il protejezi decat sa-ti dai apoi pumni in cap. Nu stiu, eu asa cred...
Clau, mooaaama ce circ a facut si Iulia dupa-amiaza asta...ca m-am dus sa invat in dormitor si a ramas cu randunoiul...tot venea fuga-fuga in 4 labe la usa dormitorului si dadea in ea ca stia ca-s acolo si tipa...Si in final a inceput sa strige hotarata: MA-MA, MA-MA

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ramo_cata spune:
se pare ca avem puiutzi dependomamici...acum va las...va doresc o noapte linistita...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
Simo27 spune:
Da,Naty,nici eu nu inteleg ce ce cu atata rubeola
!ma gandesc ca daca peste 2 saptamani nu ar fi fost ziua lui,il luam.dar asa,nu vreau sa ma risc!si ma rog sa nu mai pateasca nimic pana de ziua lui!ca deja am tot felu de scenarii...prin cate am trecut cu el,nu e de mirare!
Si nu o sa stam asa de mult,pana vineri...
Am vrut azi sa il filmez pe David cum canta la pian,dar finul nu mi-a adus inca aparatul!l-am sunat sa ii zic ca maine plecam si m-a intrebat la ce ora
!Nu ma asteptam la asa ceva
!
Ramo,nu se vede filmuletul!
ma duc la nani!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
gecko spune:
La Multi Ani, Butucel!!!! Sa cresti mare, sanatos, fericit si norocos!!!
pai chiar asa mai...sa nu primim si noi un piscotel de atatea zile...noroc cu mami de Antonia
(La Multe Lunisoare!!!) ca ne facem si noi cu o amandina...saru'mana
'neata stol...aveti cafeaul
...si ceai si capuccino...nesquik loz[ill]
o saptamana minunata
hai ca pup si trupa de bebei din 16 Martie, La multe lunisoare!!!..
si le pup si pe mamici ca intr-o luna ai puiii prima aniversare
si poate ne pregatesc si noua o plajitula![]()

adriuta spune:
Holaaaaaaaa 

LA MULTI ANI!! pentru Mihnea Adrian in special de la tizul lui, sa creasca mare si sa o asculte pe mamica si taticu. Teo2rina tu de ce nu mai vi pe la noi ase...mai putzintel???
LA MULTI ANI!! Andrei puiut mic si scump. Sa cresti mare, sa ai o viata plina de bucurii, sa iti bucuri si sa iti cinstesti parintii toata viatza. Dumnezeu sa-ti presare anii inainte plini numai cu fericire. Butucel mi-e dore de tine. Mai pune pozici cu voinicelul.
De asemenea LA MULTE LUNITE!!! Antonia mica si scumpa.
Io n-am citit decat de la cap. asta
si imi pare nespus de rau cand am aflat ca Ursulici nu mai e gravidutza :(((
Alina ...ce sa zic... sa ai grija de tine si sunt convinsa ca atunci cand va vrea Domnul vei avea parte de cel mai minunat bebelic. Mie dr-ul de la eco mi-a zis ca o femeie pierde in medie 2-3 sarcini in viata fara ca nici macar sa stie asta.
Te pupacesc. 
De asemenea am stat azi si mi-am amintit ca PAPACIOASA n-a mai dat defel p-aici. Nici tu o poza cu Albinuta si mos craciun, cu bradul... nimic. V-ati mai intalnit cu ea careva? PAPACIOASOOOOOOOOOOOOOOO,
voi n-aveti pauza de nunti???
M-a impresionat pana la corazon gestul sotului lui Vio. Bravoooo!!!

... da e NEAMTZ ....Neamtz nu gluma.
Ce facusi mami, gasisi un sarpe??
ia repede o matza ca fugareasca lighioanele.
Mihutza da o fuga pe la Scottsdale City Mall, prin Tempe pe langa Universitate, mai pe la Sedona...cercuri de dans...etc,io sincer am vazut corpuri si ..."personalitati" cu duiumul prin unele locuri cheie. Intr-adevar femeile sunt mai plinute aici si poate nu asa de cochete ca si in Ro dar sa nu uitam ca a fi slab nu inseamna neaparat corp fain. Si in Romania vezi peste tot fete slabutze dar CATE CORPURI FAINE CU ADEVARAT??? Si slabe am vazut si eu destule da nu stiu ezact la ce te refereai![]()
Naty ff nasoala treaba cu banii. Eu cred ca ar trebui sotul tau sa aiba o discutie serioasa cu el sa ii explice ca voi acum chiar aveti nevoie de ei, eu sper ca va intelege. Stiu ca este nasul Iuliei si vb aia pt. nas tre sa stai si-n cap dar... totusi sunt banii vostri.
Si sa stii ca daca era NASUL LUI ADRIAN si ma suna sa imi zica sa ii dau bani ca asa a zis sotul meu ii dadeam fara sa mai intreb sau sa mai banui ca n-ar fi asa si te inteleg perfect. Eu am inteles ca nu dadeai la oricine dar era vb de NASUL Iuliei. Sa nu te mai amarasti. 
M-am delectat cu Zana de Kya, papusica frumoasa de pus in rama. E o dulce scumpica.
Mi s-a facut asa de mila mila de Mufy
dar intr-adevar acum e mare puiul si mami trebuie sa aiba liniste. Vezi Luny ca sunt niste exercitii speciale pt. sani care ajuta intr-adevar muschii, stiu de la o fata. intreaba-i pe antrenorii de fitness.
Am vazut pozute cu David mic si scump.
A fost un bebe dulce dulce, si tot barosanel parea si el, nu asa ca BAROSNAUL bineinteles:)).![]()
Sa stii Tuchi ca e ff buna mancarea in oala de lut.
Eu am mancat la o prietena si de atunci tot vreau sa imi iau una... mi-e frica insa ca o sparge asta mic cumva si mai aman.![]()
HA HA HA Miha cum de te lasa Luca sa te relaxezi??
Ai copil buna maiiiii ptiii...auzi la ea super relaxata...hmmm
N-am putut sa vad filmultul cu Andrei de Ramo-Cata:(
Si ii zic multzam fain de cafel lui gecko
BTW faza cu analiza e de pus in cartea cu amintiri haioase din viatza. aia pe care o scri tu...nu-i asaaaaaaaa

Eu ma duc la nani. Suntem rupti de obo. 
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
tuchita spune:
'neata!
multam de
, Gecko!
ramo, sa stii ca nu merge filmuletul!
Naty, vaccinarea ROR nu a fost constant obligatorie....aCUM 3 ani eu i-am platit Ilincai vaccinul si era in jur de 50 de lei....
Ma indoiesc ca toata lumea a dat banul!
Si imi amintesc ca si sora mea l-a platit pentru nepotica mea cu un an inainte!
Simo, si pe mine ma doare sufletul cand trebuie sa ii despart pe copii, insa e mai sigur pentru Sam si mai usor pentru voi!
Distractie maxima si drum fara peripetii!
Adriutza, ai dreptate cu slabul si frumosul!
Nu ni-l mai arati pe mergaret??
Astept raportul de noapte, imi termin cafeaua si apoi plec ....
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
raluca2107 spune:

LA MULTI ANI MATEI CRISTIAN, SEAN ADAM,AMIRA SI ALEXIA TEODORA
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze