*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (210)
Raspunsuri - Pagina 13
raluca2107 spune:
Am admirat si eu Sufletelul scump!!!
si ce bine se tine el in leganut!!! si desigur am admirat si covorul (vreau si eu asa dar pe gri, negru, alb ,...pe acolo...gasesc??)
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
raluca2107 spune:
Si am uitat ca am admirat si celalalt Sufletel de Clau in week-end si ti-am dat copiii drept model. Pe Rebe lui Sabin (sa vada ca un bebeb mai trebuie sa si mearga
) si pe Razvanel Brianei: i-am spus "uite ce frumos se joaca cu surioara lui" Si a zis, "pai normal ca are surioara , nu stii ca si eu vroiam surioara".

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
ramo_cata spune:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8139cfad6f55504515d9e3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email
daca nu l-am trimis pe mailul comun...
sunt 

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
clauclau spune:
Am vazut poze superbe cu Sufletelul Zozelinei!
Luny, felicitari pentru noaptea buna a lui Muffa, bravoooo!
Vezi ca se poate..., stati mai bine decat noi, eu inca n-am avut o noapte intrega de somn, dar nu ma plang, e bine asa.
Kitzi, felicitari si voua pentru cei 4 dintosi si pentru ca v-a trecut raceala.
Bitza, ma gandeam eu ca e o alergie la voi. Bine ca aproape a trecut.
Bubu, nu te invinovati, astfel de accidente se mai intampla.
Bine ca nu a fost mai rau, Doamne fereste!
Raluca, 
, ce-am mai ras, cum i-ai dat tu exemplu pe puii mei! Draga de Briana, auzi voia surioara! Si Sabin are timp sa mearga stai tu linistita.
Rebe inca doarme de la 13.30, sunt langa ea in dormitor si nu-mi vine sa cred. Este super!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA
Sufletica si Gurita!
luny spune:
iuhuuu, am scapat!! A propus iub sa se duca doar el cu Mufa, ca m-a vazut pleostita de durere de burta
, ca a venit o urma de CM azi,si dupa ce m-am asigurat ca nu ma ia iar cu d-alea, ca nu merg din lipsa de maturitate si mai stiu eu ce, s-a hotarat in consiliu de familie sa mearga doar el cu fi-su si la 8 cel tarziu sa fie acasa!
Acuma, am un mare stress...cum va merge Mufa singur in scaun, fara mine langa el..sper sa nu planga si sa faca urat!..abia astept sa ajunga sa ma sune!
Cata vine bericaaaa, numa zi locul si ora!!!(si sa fie babysitter acasa, disponibil
)
am vazut un Sufletel blond frumos,la joaca!
kitzy
felicitari ptr dintuc!
clau eu inca nu zic 'hop', ca nu ma consider 'sarita'!
...sa vedem urmatoarele cateva nopti!
ramo, am vazut montajul, ce plimbareala prin curtea bunicii pe Andrei!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
clau esti fericita daca doarme atat...acum l-am culcat si eu pe andru ...si parca vad ca peste o juma'de ora e cu cutzu in sus..asa ii alint poponeata mica...
kitzi felicitari pt cel de-al 4 -lea dintzush...ii dai papica cu sare sau ii opresti din papica voastra inainte de a pune sare?si eu lui andru ii dau din papica noastra dar ii opresc o portie fara sare...
luny-LA MULTI ANI PT CELE 11 LUNISOARE..SI MULTAM PT OSPATZ...
bubu-off
sa nu mai fii supi...
bitza ma bucur ca e vorba doar de alergie...
sa treca bubitele repede repejor...
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
cami33 spune:
Motive pt care ii sunt datoare mamei:
1. Mama m-a invatat SA APRECIEZ O TREABA BINE FACUTA "Daca vreti sa va omorati intre voi, mergeti afara. De-abia am terminat de facut curat"
2. Mama m-a invatat ce e RELIGIA "Roaga-te sa iasa pata aia din covor"
3. Mama m-a invatat ce e LOGICA "Pentru ca asa am zis eu, de-aia"
4. Mama m-a invatat MAI MULTA LOGICA "Daca cazi de pe hinta si iti rupi gatul, nu te mai iau cu mine in oras"
5. Mama m-a invatat ce e IRONIA "Plangi in continuare, si o sa-ti dau eu motive pt care sa plangi"
6. Mama m-a invatat ce e CONTORSIONISMUL "Uita-te la murdaria de pe ceafa ta "
7. Mama m-a invatat ce e VREMEA "Camera ta arata de parca a trecut o tornada prin ea"
8. Mama m-a invatat ce e IPOCRIZIA "Daca ti-am zis o data, ti-am zis de un milion de ori: Nu exagera!"
9. Mama m-a invatat despre CICLICITATEA VIETII "Eu te-am facut, eu te omor!"
10. Mama m-a invatat despre SCHIMBAREA COMPORTAMENTULUI "Nu te mai comporta ca taica-tau"
11. Mama m-a invatat ce e INVIDIA "In lume sunt milioane de copii mai putin norocosi care nu au parintii la fel de minunati cum ai tu"
12. Mama m-a invatat ce e ASTEPTAREA "Asteapta numai pana ajungem acasa"
13. Mama m-a invatat ce inseamna A PRIMI "O sa ti-o primesti cand ajungem acasa"
14. Mama m-a invatat ce e UMORUL "Cand o sa-ti tai degetele de la picioare jucandu-te cu masina de tuns iarba, sa nu alergi plangand la mine"
15. Mama m-a invatat CUM SA DEVIN UN ADULT "Daca nu mananci legume, nu o sa mai cresti niciodata"
16. Mama m-a invatat ce e GENETICA "Esti exact ca taica-tau"
17. Mama m-a invatat despre ARBORELE MEU GENEALOGIC "Inchide usa dupa tine. Ti de pare ca te-ai nascut intr-un cort?"
18. Mama m-a invatat ce e INTELEPCIUNEA "Cand o sa fi de varsta mea, o sa intelegi"
19. Si preferata mea, mama m-a invatat ce e JUSTITIA "Intr-o buna zi, o sa ai si tu copii. Si sper ca o sa fie exact ca si tine"
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
VALENTINA C spune:
Cami,
interesant!
La multi ani, Mufy!!!!!! Bravo pt noaptea luuunga!
Ia uitati ce facem noi!!!
http://community.webshots.com/album/570120682FHVMoZ
Valentina si Matei (10.04.2008)
luny spune:
aoleeeu, Cami, am cam regasit-o pe mama in cateva ipostaze!!

copilu' meu nu reuseste sa adoarma cu ta-su si ma-sa mare pe cap!
am sunat si era o mare maraiala de oboseala acolo..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!