Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 24
Delphinas spune:
Nocom se pare ca Max nu s-a operat degeaba. Am stat eu azi si am reflectat...fara sa
nicio tigara...[Max stie ca sotia lui nu mai fumeaza din 1700 toamna, dar ea
precum turcoaicele la serviciu] si am zis daca nu e sa fie bb si fac test maine...imi stric toata saptamana. si am zis sa fac test azi. nimic. rosu pe alb negativ. asa ca astept sa treaca 2-3 sapt, sa faca si el laser, eu sa fac stimulare cu duphaston si poate poate.
desi am promis ca nu o sa ma mai deprim asa tare, nu prea imi iese. aseara am facut inundatie la perna.
voi sunteti mai stiute decat mine. la dr gineco nu vreau sa sun ca imi vine sa o strang de gat la starea care o am. daca eu sunt z35, oricum CM meu nu e regulat, dar in ultimele luni venea la 30-32 de zile, pot sa iau duphaston sa-l fac sa vina? sau sa astept sa vina de la mama natura?
LE: mai de mult i-am spus babytzei sa faceti un tabel care si cum sunt cuplati copii sa nu ii mai incurcati. eu ma amuz asa tare pe seama asta...si ma amuz si mai tare cand incurcatu cuplurile...

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreutac Ne-am intors si noi cica, de la plimbare. Am stat o ora si ceva in Herastrau cu bebelina chiraitoare. Asadar daca ati vazut una bucata bombonica roz in brate la tati si o mami impingand la carut...noi eram!!! Felicitari Izabelei pt. primul dintisor, dar intr-adevar Tudor de Dya a fost deschizator de drumuri in acest sens. Si la noi pe gingiuta de jos se vad niste urme albe, dar cica mai dureaza pana devenim iepurasi. Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria |
Idem!
Eram si noi in aceeasi ipostaza
Minunea a venit!

de printisor Luca Nicolae
dyanira spune:
Ada eu mi-am dorit dintotdeauna sa am un baiat si Dzeu mi-a ascultat dorinta de aceea ii voi fi pe veci recunoscatoare si de asemenea vroiam sa il cheme RADU.Nu stiu insa ce s-a intamplat cat am fost gravida parca eram nebuna aveam impresia ca bebelului nu ii place Radu si am si visat odata ca imi spune era maricel:Mami eu sunt Andrei!!!Si asa ca nu am putut sa ii pun decat Andrei, acum insa imi pare rau ca nu il cheama Radu!!Asa ca sa iti traiasca RADUCU sa fie sanatos are numele meu preferat!
Si ai dreptate e mai bine cu un nume ca uite unde am ajuns noi cu numele copilului nu folosim nici unul din nume pt ca nu ne putem intelege!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
Delphinas, nu te necaji, o sa fie totul bine!
Eu aveam CM neregulat (30, 35-40...cucu... 25, 32, 35, iar cucu doua luni...). Inainte sa raman insarcinata cu Teo am luat 3 luni duphaston ca sa ma reglez si sa pot calcula ovulatia, ca asa nu nimeram niciodata si de 3 ani tot nu ramaneam (ca de, ne-o "trageam" aiurea
).
S-a reglat si imediat am ramas.
. Acum iar tind spre 32 de zile, dar daca ramane asa, ii zic regulat!!!
Dupa prima nastere iar varza...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
Delphinas spune:
gaia.nevia cand iti vad nick-ul mereu imi amintesc de nepotu meu din tari straine...cu gaia il pacaleam sa stea cuminte.
si eu mi-o trag naspa din cauza dereglarilor. si mai urat decat atat, am si cm anovulatorii...asa ca ma pun sa iau duphaston sa reglez si apoi...mai vad ce o mai fi
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
Monyca.C spune:
Cand va aud ca vb de zapada ma apuca melancolia, mai ales ca sotul e in tara, la Brasov unde e zapada fffff mare :((( vreau si eu cu voiiii..
poate o sa inceapa si aici..sper..
Ratonelu ne e dor de tine, Doamne ajuta puiul tau sa fie bine, multa sanatate !!!
300 multumim ptr vestile despre ea.

Iar vazut poze ![]()
Babytza
soricelul ..apropos nu-l dureau piciorusele cand le trantea asa tare de masuta ????![]()
Cosmy B woooow ce dulce e printesa ta !!!!
Monica ma bucur ca ti-ai gasit ceva sa-ti placa..asteptam pozici noi cu tine
, cu hainutele 
Eva chiar m-ai facut sa rad..acum si eu stiam o anume versiune a "rea de musca" dar vad ca difera de la zona la zona 

In legatura cu papica...sunt niste scumpi ingerasii nostrii..mai ales cand papa la titi..e un intreg spectacol..ne-am regasit mult in toate cele povestite de tine :)
Delphinas Doamne ajuta sa primiti vestea cat mai curand ! 
Dyanira 
multumim frumos pentru complimente, esti o draguta...
Tudor e un nume ffff frumos...si eu ma gandisem la el..inainte sa stiu ca o sa avem fetita ![]()
Nocom scuzele noastre !!!!!!!!!!!!!

nu vrem sa ne bagam intre doi puiuti mici indragostiti ..mai cautam, mai cautam..
Nerantula ce va invidiez
sunteti niste norocosi..imi lipsesc vremurile cand ieseam cu sotul la cinema, teatru, opera...oooofff..parca sunt asa departe
..dar sunt convinsa ca perioada asta va trece fffffffff repede, cateodata chiar imi pare rau si incerc sa profit la maxim de ghemotcul meu care parca pe zi ce trece se schimba si nu mai e ghemotoc :( raman fixata cu privirea pe fatuca ei si incerc sa mi-o intiparesc in minte si sa ramana acolo ptr totdeauna, sa nu o uit niciodata asa cum e ea bebelush 
va pupic, sunteti minunate toate si va citesc cu mult drag !!!
de
EVA PARASKEVA