Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Preety Nicole era intr-adevar la munte, la socri, azi ajunge acasa.

Am vorbit mai mult cu Carla si sunt bine, mai mult in afara de ce-am zis nu pot adauga decat ca am vazut cateva pozne cu sasha si e superb, are niste oooochi si o guritaaaa... Din asa mamai frumoasa nu putea sa iasa altfel. Fac kineto de doua ori pe zi, deocamdata. I-am zis de wrap, ca tot zicea ca e agitat micutul. . E posibil sa aiba ceva dificultati cu bebe, dar asa imi pare rau ca din cauza grijilor parca pierde ceva din perioada asta frumoasa. E greu...

Ada se cunoaste vocabularul de specialitate. Barter, auzi. Pai sa stii ca ori copii ori distractie! Ori distractie cu copiii. Ai mei de cand au copii foaaaarte rar au iesit pe undeva, noroc cu vreo nunta ceva, concediu nema, mereu a fost cineva prea mic sa plecam toti pe undeva, iar de lasat nici nu se punea problema. In afara catorva exceptii, nici ei nu au avut ajutor. Poate te simti mai bine vazand ca se poate si mai rau :))

Nerantula deci tu te destrabalezi salbatic bag seama. N-am mai fost la un teatru de cand lucrez unde lucrez (lucram seara iar in we mergem la ai mei sa o vad pe Ralu mica). Am ratat si niste concerte importante, cel mai mult am plans dupa megadeth, mai ales cand am aflat ca vara-mea avea invitatii in plus .

Irina tu est mama de mai multi copii pe-acolo. Lasa, va fi bine cand se vor acomoda unii cu celalalt, finally.

edit: babymom, frumos spus.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Babymom, pentru rama mica-mica.
pentru citatul potrivit manusa la situatia cu pricina...
si (sau ) pentru ca citesti.

Nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar nu m-am mai indurat sa pun si eu mana pe o carte nici cat sa fac cornete. Asta cam de cand am intrat la 1aug2008 in concediu si am ramas pupaza acasa cu un copil, apoi cu doi...
Si mai neplacut este ca incepusem sa scriu o carte impreuna cu un ... scriitor ... si se arata o experienta superba. Ne-am oprit cand m-am imbolnavit de varicela si de-atunci stagneaza, nu am mai avut putere si chef sa arunc un rand. Ajunsesem pe la capitolul noua, din 17 cate ne propusesem sa scriem...
As vrea sa ne apucam din nou si s-o terminam, era un proiect tare fain.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Davidutu Ce dedicatie!!! E prima din viata mea cu asta mi-ai castigat inima 4ever si pentru mamica un buchet de Mare iubire intre noi

Pitica mea s-a trezit la 8, a papat si somn pana la 12. Acum da semne de somn, asa ca dormim amandoua ca in gara

Babymom pentru micuta rama

Se pare ca maine ne vaccinam, in sfarsit. Sper sa fie totul ok.
pe toate!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

A iesit primul dintzoc..

si il asteptam cu multe mirieli si pe al doilea

Sa va spun cum am petrecut noi de ziua indragostitilor : la ora 0 ..ne-a dat trezirea Stefan ..era super febril..si a tinut-o tot asa pina dimineata ..degeaba l-am "drogat" cu nurofen..panadol..etc ...am facut s ieu si tati noapte alba ..
peste zi a ajuns tati cu el la urgenta ..verdict : enterocolita ...

dupa 2 zile de gradinita ..se pare ca nici a treia tentativa de gradi ..nu are succes la noi

cit despre Izabella ...a miriit toata ziua ...nici nu mai stiam cu sa o impac...abia spre seara am vazut dintzocul...si m-am edificat asupra cauzei

a fost o zi cu multa dragoste ...pentru copii

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Ada sper sa gasesti puterea sa termini proiectul, chiar si cu doi copii acasa! si apoi sa ne dai sa citim si noi!

Luminita, cuscra, am grija de gogoshar, stai fara grija

Ramo saptamana asta crezi ca poti mere dupa materiale?
Ma bucur sa aud ca bebe Sasha e mai bine... sa-i ajute Dzeu!!!

Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Lidia felicitari pentru dintzok. La mai multi, fara durere!

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

mamidestefan felicitari pentru La mai multi fara durere!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ada cititul e pasiunea mea de cand ma stiu. De-abia invatasem sa vorbesc, si cand ma intreba mama ce sa-mi aduca din oras, raspunsul era invariabil: "o calte". Si acum prietenii tot carti imi ofera de ziua mea, iar culmea! cand Victor a avut un "proiect" la gradi, a trebuit sa deseneze ce cadou i-ar face el mamei, el a desenat... o carte "de aur" si i-a explicat educatoarei ca mamei lui cel mai mult ii place sa citeasca ( mi-a povestit a doua zi chiar ea ). Chiar m-a uimit ca a observat el singurel asta.

Cu scrisul am cochetat si eu ceva vreme, dar doar asa... la nivel de jurnal personal. Imi placea, dar dupa ce am intrat la fac., orizonturile mi s-au ingustat simtitor, ca nu mai aveam timp de nimic, numai de invatat. De-aia numesc eu scoala de medicina, scoala de indobitocit.

Poate iti gasesti timp si termini proiectul inceput. Mie imi place cum le zici.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ada ia sa te-apuci de treaba! Pai ce-nseamna asta?

Preety, daca nu ninge emrgem. Si daca ninge le lasam pe-alea mici sa se bata cu bulgari si noi ne vedem de treaba.

Babymom, ai ramaaaaa??? super! Tot n-am gasit dvd-ul ala. :( Dar mai e timp, nu?

Lidia deci muscati de-acum... parca tu alaptezi. Ia sa ne povestesti despre experiente dintoase. Nu de-alta dar sa stie si Irina la ce se asteapta, ca tot bate la gingia Deei un iepuras.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Felicitari pentru primul dintzoc al odiseei!
La mai multi, fara dureri!

Experienta mea cu dintii lui Teo este ca au aparul la fix 6 luni, dupa ce balea la greu de la la 3, au iesit intotdeauna numai cate 2 odata, inclusiv caninii, si de fiecare data s-a lasat cu febra si viroza... M-am gandit ca e efortul asa de mare sa scoata doi dintzosi odata ca ii scade imunitatea si devine si mai receptiv la viroze decat de obicei . In schimb, nu a plans, nu a dormit prost...
avantaje si dezavantaje

Acum in decembrie ne-a speriat cu molarii, PATRU de-odata... gingii umflate, mani prin gura, febra, etc... dar inca nu au iesit de tot. Doar s-a "cojit" pielea de pe ei, si sus si jos.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput