Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 20
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Babymom buna dimineata...sincer eu nu ma prea dau in vant dupa zapada,mi-s tare friguroasa Ati fost la bulgareala??Noi ieri un pic pe la buni laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
andy.p noi am stat ieri mai mult afara decat in casa; am intrat doar la masa de pranz si apoi am iesit din nou, eu cu Dragos in wrap, pt. ca alaltaieri am iesit cu caruciorul, dar in fata troienelor de pe stada si trotuar ( ca nimeni nu a curatat ) nici chiar carutul meu 4x4 n-a facut fata. Evident eu eram congelata cand am intrat ca nu am echipament corespunzator.
LE: acum planificam o iesire la sanius la Hidisel
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
300 spune:
| citat din mesajul lui Muuh Inca ceva mi-am amintit ca si la Sanador Victoriei se face RMN la copii. A facut verisoara mea cu cea mica si a fost multumita. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
s-au programat la o clinica particulara care colaboreaza cu Budimex, deci probabil vor fi pe maini bune. I-am transmis si mesajul tau de dimineata si o sa-i spun si de sanador.
Spunea (scria) ca azi au fost la biserica si l-au impartasit pe bebe, mai multe nu stiu. Nu incerc s-o sun ca din decembrie n-a mai raspuns la telefoane deic nu stiuc and are timp si cand n-are sa vorbeasca :(.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Oana wap am vrut sa scriu dat uneori T9 joaca feste si eu nu le vad (stii tendinta aia de a citi ce-ti place si a face abstractie de anumite litere inserate aiurea intr-un cuvant
). Parca pe ecranutzul unui mobil e si mai evidenta.
Laura ma bucur tare ca-ti place cum scriu, sper sa ma mai pocneasca inspiratia, deocamdata vad ca doar aia culinara si doar putin asa (adica prajesc niste pulpe si piept de pui si o sa mesteresc salata de icre. Care permisa sau u in alaptare pana acum nu mi-a creat probleme. O fi chestie de toxoplasma&co... hm...
Andreuta
cand somn baga Eva! creste!
Babymom distractie placuta la sanius, suna marfa dar ai grija cu echipamentul! Doctor bolnv e cam aiurea zau asa
.
Angelynna cum fu aseara?
CD, te pregatesti de plecare?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
andy.p spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
andy.p noi am stat ieri mai mult afara decat in casa; am intrat doar la masa de pranz si apoi am iesit din nou, eu cu Dragos in wrap, pt. ca alaltaieri am iesit cu caruciorul, dar in fata troienelor de pe stada si trotuar ( ca nimeni nu a curatat ) nici chiar carutul meu 4x4 n-a facut fata. Evident eu eram congelata cand am intrat ca nu am echipament corespunzator. LE: acum planificam o iesire la sanius la Hidisel Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Nici nu ma mir ca n-a facut fata la cata zapada e..si necuratata

Si ai mei baieti merg la Hidisel

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
Ramo
si abia astept sa te mai pocneasca inspiratia....spor la bucatarit![]()
Alexia
Andrei
andreutac spune:
| citat din mesajul lui 300 Andreuta cand somn baga Eva! creste! |
Daaaa, a dormit o ora jumatate, record pentru performatele ei in materie de somn ziua, iar acum asteptam masa de la 12 si o zbughim afara in parc. I-am promis bunicii ca o luam si pe ea la plimbarica. Sper ca vremea sa tina cu noi, sa nu se puna vant ca maine am vazut pe net ca va ninge.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
babymom75 spune:
andy.p tu nu vii? Bagam o intalneala.
andy.p spune:
| citat din mesajul lui babymom75 andy.p tu nu vii? Bagam o intalneala. Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Babymom baietii au plecat deja..eu acasa cu mucioasa

Alexia
Andrei
babymom75 spune:
si eu am ramas acasa ca Dragos inca nu s-a trezit si mi-e mila sa-l scol eu
... si asa as fi mers si eu... Parca vad ca se trezeste peste 5 min. ( abia au iesti si ai mei din casa )
Mucinoasa mica tot mucinoasa??
sa se faca odata bine!
babymom75 spune:
Tocmai bantuiam pe-aici pe net ( daca tot am ramas acasa si copilul mic doarme ) si am observat ca odiseea noastra are 5 stelute. Am mai observat eu asta si alta data, dar... nu mi-am pus problema. Asadar, de ce are odiseea noastra 5 stele? Dau clic sa ma lamuresc si vad trei votante: tzitziri, anamona si Delphinas. Io cum fac sa votez, bre
? ( ca sa nu zic... si io cu cine votez )
Aaasa... si am citit si eu din jurnalul Sofiei ( asa trebuia sa-l cheme pe Dragos daca era fata, si l-a si cheamat asa pana la 13 sapt. de sarcina, cand am aflat ca Sofia... are putza
) si m-am imprastiat de ras
. Dar are ceva talent scriitoricesc taticul!!