Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Adevarul e ca nu s-a mai certat nimeni cu nimeni pe aici de multisor, era si timpul (?). Glumesc, desigur. Dar, vorba cuiva, e minciuna aici fata de vecine.
Monica sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!
Eva ai fost de coma cu musca ta cu tot
Babytza "balesc cand ma uit la tine"???????? Foarte TAAAARRRREEEEEE!!! A....si am inteles de ce sunt eu un pic mai , asa, in sfarsit, multumita tie: pai eu nu am nene 7 camere, asa ca ma impiedic in prima, ca in cealalta doarme copilu`, nah!!!....
gaia parca tu ma intrebai de ce nu imi plac scutecele pampers cu elastic (daca nu tu, scuze): pentru ca au banda aceea de sus mai ingusta decat ceilalti si trebuie sa ii strang mai tare..si ii fac dunga rosie pe burtica lui bebe. In seara in care nu i-am strans cum trebuie a udat body ul cu pipi..
giulianna, ange, andy.p, 300, denisa, fresh

LE: maine trebuia sa incep diversificarea...o mai aman o saptamana...mi-e cam frica sa nu se constipe asa cum a patit finutul meu cand a inceput sa ii dea si altceva decat san. vad ca al meu e fericit pana acum, nu comenteaza Mi-e teama pentru ca de vreo 2 saptamani face kk numai o data la 2 zile, el care facea in fiecare zi de cate 4-5 ori in medie. Si dintr-o data l-a apucat. Mooooaaaaaaaaaa, da` si cand faceeeeeee.......aracet sau mustar ii zic io. si miroaseeeeee !!! a levantica, fireste
Noapte buna!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

300 cum faci tu de ai net pe mobil? te conectezi wireless la legatura de inetrenet de acasa? ma teneteaza si pe mine

In primul rand scuze neinteresatelor, urmeaza un offtopic destul de lung.

Am un abonament de internet pe mobil, merge sa accesez net fie folosind tel ca modem, fie direct de pe mobil. Mobile internet se numeste, de la vodafone, este WAP GPRS si are 10 mega de trafic inclus. E un abonament vechi, acum au alte oferte, mie una mi se par mai scumpe dar poate ma insel, recunosc ca nici nu m-am uitat cu atentie. Folosesc Opera mini si am blocat imaginile, asa incat traficul e destul de mic. Dar tot mananc aia 10 mega numai la cat dau refresh la forum. Eu nu am un telefon care sa-mi permita conexiuni wireless (standardul se chiama ceva cu multi IEEE), desi un router wifi am in casa). Dar daca ai un aparat pentru GPS mai complex (care atunci cand il aprinzi afiseaza Windows Mobile), poti sa il folosesti sa t conectezi la reteaua ta domenstica.

Propun sa dezvoltam problema pe PM pentru ca se va lasa cu al naibii de multi termeni tehnici neinteresanti intr-un club al scutecelor

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

la vodafone, "mobile internet 10MB", 2,2 euro/luna. Merge bine si nu am platit niciodata in plus fata de aceasta suma (adica nu am consumat sesiunea)

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

eu in schimb da, am ziis mai devreme, refresh la forum cate 22kilo/per intentie de refresh se cam aduna. Plus ca opera are uneori o politica ciudata a cookiurilor, asa incat cand postez un mesaj ma trimite pe pe lista cu toate forumurile in loc sa ma intoarca la capitolul pe care il citeam, asa ca dau back, back apoi iar refresh. Insa ce consumi in plus costa cativa centi. Iarasi daca ai vreun client java pt Yahoo Messenger face un trafic de te rupe. Mi-a mancat megi intregi fara sa fac nika - banuiesc ca face mereu refresh, altfel cum naiba sa vezi cand X goes offline?

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona

si cum scotoceam eu netu dupa ceva uite de ca am dat
Citat:

citat din mesajul lui 300
In legatura cu numele, are opoveste cam ciudata. Mi-am intrebat sotul ieri in drum spre casa ce parere are de Ada. Nu i-a placut, insa a sugerat Anda. Anda...Anda... poaste chiar va ramane, cine stie? Si, in timpul drumului spre casa,am tot incercat sa il leg de un al doilea nume. I-m dat 3 variante si Teodora i-a placut, a zis ca toate teodorele pe care le-a cunoscut erau frumoase si femimine.

Azi am intrebat-o pe socrela ce parere are, si ei i-a placut mult, si mi-a mai zis ca ieri chiar a fost sf. Teodora in calendar. Nu sunt superstitioasa, dar e o coincidenta mult prea mare,nu? Parca o chiama... Ma gandesc ca asa va ramane.

frumoasa poveste

Ce dragut ca ti-ai adus aminte. Nici eu n-am uitat o clipa, mai tine cont ca eu sunt cam agnostica de fel... ma rog cu niste limite.

edit: e vorba de sf. teodora de la sihla, romanca, cu o poveste chiar frumoasa. Spe pare ca era o fata cucernica, insa a trebuit sa se marite cu cineva (probabil impus de parinti). Sotul a fost atat de miscat ce cucernicia fetei, incat nu a consumat casatoria si a lasat-o sa se calugareasca. S-a rettras pe un munte si nu s-a mai stiut nimic de ea. II-au gasit moastele si le-au pus intr-o manastire. Cam atata stiu, de la soacra.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
Propun sa dezvoltam problema pe PM pentru ca se va lasa cu al naibii de multi termeni tehnici neinteresanti intr-un club al scutecelor

beeeyyy, scutisele meli au toate wap, gprs, wireless, si fii mei pocnesc cele mai suspecte combinatii de taste cand te astepti mai putin, asa ca subectul este foarte util

In alta ordine de idei, a scormonit Anamona de undeva cum ati ales voi nume pentru Anda. , foarte frumoasa povestea, si m-am emotionat un pic cand am vazut ca era cat-pe-ce sa fie ADA.

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

300, cum adica mai esti agnostica?

ref. la internet..am inteles ideea, mercic de raspuns

si LE: am intels te referi la povestea sfintei teodora

oricum ar fi, povestea e foarte frumoasa si emotioananta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

beeeyyy, scutisele meli au toate wap, gprs, wireless, si fii mei pocnesc cele mai suspecte combinatii de taste cand te astepti mai putin, asa ca subectul este foarte util

In alta ordine de idei, a scormonit Anamona de undeva cum ati ales voi nume pentru Anda. , foarte frumoasa povestea, si m-am emotionat un pic cand am vazut ca era cat-pe-ce sa fie ADA.

Ada, mama de baieti:

De acord, putem continua si aici, mie imi plac f. mult rosiile si chiar le-am terminat pe-alea din viata reala.

A propos de Ada, am bagat de doua ori numele la inaintare. :)) Si a iesit pe-aproape. Eu in sarcina ma semnam cama sa: gravi x samani + cu fetita fara nume :)) eram convinsa ca o sa nasc si eu nume la copil tot nu gasesc. SI mai eram ingrozita la ce-o sa fac daca am baiat totusi (desi eco nu minte), ca io fata voiam. Daca ati vazut-o pe Raluca in poze probabil v-ati prins de ce...

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Mai precis nu ma dau in vant dupa chestiuni religioase. M-am exprimat cam gresit.

Anda doarme pe salteluta ei fix pe partea din canapea care include lada cu asternuturi

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Iti recomand sa te bagi in ceatza portocalie, ca te-a lasat fata dezvelita
Sper ca nu te superi ca am glumit un pic, nu stiu ce m-a apucat asa o veselie, ca ma dor rinichii de numa, si sunt si cam zgribulita... iar Radu nu s-a trezit inca sa pape ...

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
Anda doarme pe salteluta ei fix pe partea din canapea care include lada cu asternuturi

oricum nu ai nevoie de ele, ce te lasam la culcare, stai aici pana cand se trezeste anda?

tot la 2 ore?

Mergi la inceput