Nou stil de viata (254)
Raspunsuri - Pagina 20
madelaine77 spune:
Delia, la multi ani si din partea mea pt surioara ta.
Puskinutzule, nu stiu, tot low carb, dar probabil ca voi baga ceva mai multe fibre pt ca am 5 zile fara 
Devoska, bun venit.
Fetelor, merci pt urari...sper sa mearga. Acum caut spatiu , asa ca daca vedeti prin Bucuresti un spatiu mai maricel, de inchiriat, care sa se preteze pt rotiserie astept PM.
Revenind:
Meniul pe azi:
10.30- 3 chiftelute din piept de pui.
Pranz, probabil in jur de 14.30- salata Cezar
Cina- inca nu m-am hotarat.
Va pup si mai revin
puskin spune:
Anda, mersi. Cred ca am sa incerc sa fac o foaie sa vad cum iese...oricum, mousse-ul de cioco se poate pune si pe un blat cu migdale, deci daca nu iese bezeaua am plan B.
Madelaine, eu sunt de mult timp pe low carb. Si eu, ca si tine si alte fete de pe aici, am probleme cu digestia. Ce m-a ajutat pe mine sunt semintele de in, amestecate cu iaurt.
Cred ca ar fi bine sa adaugi nuci, migdale la meniu. Posibil sa mananci si cam multe proteine si asta este chiar periculos.
puskin spune:
Revin...Madelaine, ma ofer sa te ajut sa iti faci un meniu low-carb sanatos si care sa nu fie periculos pentru sanatate.
hcclara spune:
Anda,onitza e in oala pieptul
! era unul mare, asa ca am facut 6 snitzele, iar restul l-am taiat prajit in ulei cu ceapa, smanatana, mirodenii, ciuperci... si mai fierb spagheti. si maine nu fac mancare!
onitza tu inca te uiti la vitel?
e in congelator? am crezut ca l-ati mancat deja! ti-am admirat si eu pozele ieri,niste frumosi
!
puskin spune:
Madelaine,
In primul rand scoti din alimentatie mezelurile, care nu sunt deloc sanatoase si au zahar.
Alimentatia trebuie sa fie bazata pe: oua, iaurt, carne ( de toate felurile), salata verde, spanac,fasole verde,ciuperci, broccoli, conopida, dovlecei, vinete, morcov, varza, andive, ridichi,castravete, ardei verde, branza fermentata ( telemea de oaie, capra, bivolita), branza de capra, branza cu mucegai, nuci, migdale crude, seminte de in, seminte de dovleac crude, fistic crud, ulei de masline, ulei de samburi de struguri, ulei de nuca.
La fiecare masa trebuie sa ai fibre, adica fie legume fie nuci, migdale, etc si o sursa de proteine. Portia de carne sa fie de maxim 150g, branza maxim 100g/zi.
Exemplu de mic dejun:
- 1 iaurt cu 20g seminte de in si 10g seminte de dovleac
- 2 oua fierte, 30g branza telemea, ridichi/castravete/ardei
- 100g branza, ridichi/castravete/ardei
- 50g nuci
Exemple de pranz si cina:
- carne 150g maxim, legume ( 200-300g), ulei de masline 1 lingura
Gustari: nuci, migdale crude, morcovi cruzi, 1 iaurt.
Daca imi trimiti adresa de mail pe PM iti trimit si meniurile mele pe vreo 2 luni, sa vezi exact ce si cat mancam.
gusta spune:
Neatza.
Cum noi ne impartim totul am luat raceala de la Uti si sunt astupata peste tot si fara gust si miros
,si ma simt super
.
Raport64,5kg-400grame.Nimica toata dar fiind si inainte de rusi si nedormita si ne multe si eu bine.In schimb mi-am luat cantar nou ca nu se mai putea si imi spune ca am prea multa grasime in corp
,cu restu stau bine
.Oare mi-a facut si o analiza la cap ca acolo iar nu stau bine
.
Ma duc sa citesc din urma.
Marilena si Mara Augusta
Mihaera spune:
Buna!
Felicitari celor care au slabit saptamana asta!

Raport: 66,7 Kg (-100 gr), dar pot sa zic ca am stagnat.
Bine ca macar m-am mentinut, ca ma asteptam sa ma ingras, dupa cate abateri am avut si saptamana asta.
Anda, chiar atat de multe calorii sa aiba cele 150 gr de Fornetti? aauch, daca stiam poate ca nu mai mancam (poate ??!) Nu stiu ce sa ma fac, cateodata ma apuca vechile pofte de mancare, care nu sunt tocmai sanatoase. Zici ca dieta mea e departe de a fi calitativa. Cred si eu ca asa este, dar nu prea am idei ce sa mananc in schimb, mai ales ca eu gatesc foarte rar si prost.
Ruxandra, credeam ca dieta ta low-carbs inseamna ca nu mananci fainoase, dulciuri, mezeluri dar vad ca e mult mai complexa decat atat. Pare o metoda sigura de slabit, am vazut ca rapoartele tale arata din ce in ce mai bine.
As fi si eu interesata de un exemplu din meniurile tale, desi nu cred ca am cum sa le respect.
Pana acum am papat asa:
MD Granule branza cu smantana 200 gr (252 cal)
P o bucata piept de pui la gratar (150-200 gr), o bucata mica de peste afumat
Granulele de branza de azi au 9% grasime, deci mai multe calorii pe 100 gr: 126 calorii. Ieri nu mai aveau din alea cu 2% grasime, dar sper ca nu e mare abatere, ca am mancat mai putin.
Diseara sper sa reusesc sa fac si un pic de sport.
Pupici! 

madelaine77 spune:
Rectific la meniu:
La pranz: am adaugat si o supa crema de rosii
Puskin, ai PM cu adresa de mail.
gusta spune:
Citit.
Uti e la fel,numai face febra dar tusa o necajeste,aseara a dormit dar se trezea si se apuca de tusit pana se rupe un pic din gat si pune si scuipa si tot asa.Multumesc ca va ganditi la noi si maine am nevoie de multi pumni stransi ca merg sa ii ia sange si cred ca eu trebuie sa fiu mai tare.
Zuzi si Ruxi sa ne calculam si noi kg pe grupa.Eu am 4 slabite de la inceput,voi?
Lai sa stapanesti bicicleta.
Credeti-am ca am citit tot dar nu stiu ce vreau sa zic.
Doamna Tumpi vreau ca saptamana viitore sa vad scadere in kg ca asa nu imi place.Ne-am inteles
.
Claudia sa vii sa imi faci si mie de mancare sau cred ca imi trimite Onitza pe nea politistul si il pun sa imi faca si o frectie
.![]()
Mai revin ca trebuie sa ma lupt sa manance ceva ca nu am mancat nimic si arata ca o mica mumie,of viata.
Delia eu pap semintele de in seara un pic in lapte si dimineata isi face efectul.se mai pot pune si in iaurt sau presarata pe salate.
Marilena si Mara Augusta