Aspirante optimiste >20 ani (390)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Fetelor toate sunteti in faza de ovulatie?Care se mai testeaza pentru bebe?

Mergi la inceput

Eu eventual ma pot testa pentru vreo anexita ca am cam stat in zapada cu catelul meu si de ieri ma dor ovarele,dar bag niste polidin cand vine cm si poate rezolv cu ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

anidaz din nefericire acum nu mai pot bea cafea, dar daca vrei te servesc eu cu un suc natural ca sa putem bea impreuna ceva.

Mergi la inceput

Acum vad ca am deja un an si 13 zile de cand m-am inscris aici si tot aspiranta am ramas,.Dar va rasari soarele si pe strada mea ,nu accept altfel.Si sa rasara si pe a voastra cat mai repede ,

Mergi la inceput

Aaa da ,am uitat ,dar primesc bucuroasa suculetul ca imi cam arde gatlejul,tot de la zapada ,nu de la ,

Mergi la inceput

Titi,te-am rugat dincolo sa mai pui o pozica cu testul de azi ,sa ne clatim ochii cu liniute rosii,rosii,,cand ai timp si poti.

Am citit acum raspunsul,abia astept,

Mergi la inceput

Plec la gradi ca altfel ajung copiii inaintea mea,
Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Buna dimineata!
Si eu vreau sa prind una din odiseele din 2009! Vad ca toate suntem la ovulatie in perioada asta!
Eu declar Z16, si abia azi am obs si eu mucus pt prima data, e super gelatinos. Ce sa inteleg? Ca urmeaza sa ovulez zilele astea? Am masurat TB, e o linie cu dinti in descrestere pana acum..ultimele 2 zile au fost cele mai scazute temperaturi, azi spre ex 36.3. Deci sa inteleg ca maine, poimaine tre sa ma trezesc cu o temperatura super inalta si implicit ovulatia?
Off..dupa calculele mele, de desteapta ce sunt, ca acum e prima luna dupa AC, luasem un ciclu de 28 zile, si ovulatia trebuia sa fi avut loc in weekend..da se pare ca am gresit.
Bine macar ca am masurat TB si acum vad si mucusul..Ce ziceti ?e cum banuiesc eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita33

buna fetele
A facut cineva hsg?M-ar interesa in detaliu procedura....
PUPICI SI MULTUMIRI

http://tt.lilypie.com/ncZkp2.png

Am vazut ca ti s-a prezentat varianta de spital privat,acumn eu iti spun varianta spital de stat ,mai exact Giulesti
Ajungi dim acolo ,te schimbi...mergi la camera unde se face investigatia...iti da un supozitor sa nu te doara cica si dupa vreo jumatate de ora te baga in sala...acolo ti se face hsg si gata

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

laura - daca vezi mucusul ia si presteaza , si azi si maine si poimaine, ca sa fii sigura, daca va tin puterile... ar fi pacat sa irosesti zilele astea.

la mine ar veni perioada de ovulatie in jur de 20-22 febr., dar ce mi s-a parut ciudat este ca dupa ce mi-a trecut ciclul, cam in ziua 7, am vazut asa-zisul mucus... nu stiu ce-o fi insemnand, dar am prestat si atunci, sa fie acolo...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput