Aspirante optimiste >20 ani (390)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

buna dimineata fetelor, laurairina13, ancaroro, haideti la o ,

eu folosesc testele de ovulatie si azi dimineata a aparut deja doua liniute, deci e perioada critica!Doamne Ajuta, vine si we, plecam si la munte, domnul face tratament, am acceptat si cererea in casatorie, poate se leaga toate frumos si vom veni trei de la munte, ce frumos ar fi.
sunt egoista acum, vorbesc numai despre mine...dar simt ca dau pe afara...
la constanta ploua, beah..vreme dedar deseara, hohoho mama mama, abia astept!

toate fetele

http://tt.lilypie.com/zdK7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Anca..eu ma vedeam sanatoasa..si norocoasa..ca de..e prima data cand chiar imi doresc dupa 28 de ani de viata sa fac un bebe. Si credeam ca o sa fiu norocoasa din prima..Ei,normal ca nu imi pierd speranta, doar ca ma visam eu asa din prima graviduta..

Mergi la inceput

Neata, multam Menics pt cafeluta!Ma bucur sa aud ca numai vesti bune ai sa ne spui..ne umpli si pe noi de optimism!Si eu am acceptat cererea in casatorie mai de mult, iar in iunie urmeaza nunta Si la Mangalia ploua si e o vreme urataaaaaa..numai buna de facut bebe!!
pt anca, ca de suntem in aceeasi barcuta amandoua..dupa AC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Si eu zic ca din prima iese. Am amanat cu 3 luni incercarile, folosim protectie extra. Am planificat asta de cateva luni, si de atunci citesc, adun informatii.
Numai ca dupa AC, din prima (oficial) este dupa primul CM natural.
Eu imi doresc ca toate fetele din lume sa aiba din prima puiutul pe care il doresc. Dar realitatea este mult mai cruda, din pacate.
Iti doresc si tie din tot sufletul sa fi cat de repede, si adevarul este ca inca nu ai incheiat prima lina. Pana nu vine CM....

Menics, multumim pentru cafeluta. Felicitari pentru cerere, pentru decizie, si daca ai intrebari legate de nunta, casatorie, organizare, cred ca sunt aici multe fete care au avut de curand asemenea emotii, asa ca nu ramane decat sa intrebi. Eu zic ca vei fi miresuca cu burtica . Numai o liniuta mai lipseste. Peste 3 saptamani o sa faci un alt fel de test (de sarcina, nu de ovulatie) si va fi cu doua liniute si cu ochisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Neata, multam Menics pt cafeluta!Ma bucur sa aud ca numai vesti bune ai sa ne spui..ne umpli si pe noi de optimism!Si eu am acceptat cererea in casatorie mai de mult, iar in iunie urmeaza nunta Si la Mangalia ploua si e o vreme urataaaaaa..numai buna de facut bebe!!
pt anca, ca de suntem in aceeasi barcuta amandoua..dupa AC

La noi ninge. De vreo cateva zile.
Si uite, doua miresuci gravidute. Ce frumos. Eu de abia astept in vara poze de la nuntile voastre, cu burticute, dar atunci vom fi la odisee.
Sa bem pentru asta (pana cand mai avem voie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisore spune:

Buna fetelor. Sper sa aveti o zi buna chiar daca afara e atat de urat.
Ancaroro si Laurairina si eu am luat AC pe care le-am oprit din luna septembrie. Luna trecuta a fost pima luna de incercari pt ca pana atunci am folosit alte mijloace de protectie, deoarece medicul ginecolog mi-a recomandat sa astept cel putin 3 luna dupa AC si apoi sa ma apuc de facut bebei. Luna trecuta nu s-a intamplat minunea deoarece m-am apucat cam tarziu si dupa calculele mele trecuse perioada de ovulatie. Luna asta sunt optimista si sper ca de 8 martie sa primesc in dar 2 liniute. Asa ca laurairina nu fii dezamagita pt ca o sa iasa soarele si pe strada noastra. Va pup pe toate.

In asteptarea unui pui de om!!!

Mergi la inceput

Uau ce fete active..adisore multumesc de mesaj!Se pare ca suntem multe dupa AC..pe aici..Tu iti iei TB?sau cum ti-ai dat seama ca ati inceput prea tarziu luna trecuta si ati ratat ovulatia?Sau te iei dupa mucus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

va multumesc tuturor pentru gandurile bune, sper sa iasa ceva.
cat despre nunta, hmm cred ca va fi doar acte si o cununie religioasa , nu e cazul sa facem valuri prea mari, vom vedea, acum ma concetrez pe saptamana asta.

http://tt.lilypie.com/zdK7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

BUna fetelor,

Am mai trecut si eu pe aici (desi cam rar, recunosc) sa va pup si sa va incurajez sa nu va pierdeti speranta.
Chiar daca uneori dureaza mai mult, pana la urma tot apare si bebe.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica 20+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisore spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Uau ce fete active..adisore multumesc de mesaj!Se pare ca suntem multe dupa AC..pe aici..Tu iti iei TB?sau cum ti-ai dat seama ca ati inceput prea tarziu luna trecuta si ati ratat ovulatia?Sau te iei dupa mucus?

Nu imi iau TB dar ma orientez dupa mucus si dupa calculul ovulatiei fectuat pe diferite site-uri de pe net.

In asteptarea unui pui de om!!!

Mergi la inceput