Aspirante optimiste >20 ani (390)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

fetelor am senzatia ca peste 2 sapt va ninge aici la voi cu teste pozitive.....................
doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!11

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetelor..eu sunt suparata..e prima luna dupa AC, mi-am masurat temp bazala, sunt Z17 si temperatura mea fluctueaza asa:Z1 36.8; 36.7;36.7; 36.5; 36.7; 36.8; 36.5; 36.4; 36.5; 36.6; 36.5; 36.4; 36.5; 36.6; 36.2; 36.3; 36.5-Z17 adik azi.
Cele care va masurati TB lamuriti-ma va rog si pe mine..am avut ovulatie? Eu dupa calculele meele, zicand ca o sa am si luna asta tot un CM de 28(fiind prima luna dupa AC asa pateam tot timpul ,ramanea CM de 28 zile si in pauzele care le luam in administrarea AC).Deci sa revin, dupa calculele mele, trebuia sa am ovulatie undeva in Z14/15. Ori dupa TB luate de mine..nici urma...Plus ca am vreo cateva zile, incepand de dum in care ma dor mai mereu ovarele, azi ambele chiar(e o senzatie de aia ca si cum as fi facut abdominale si am facut febra in partea de jos..)
In Fine sper ca ma intelegeti..incerc sa inteleg mai bine cum functioneaza organismul meu..si stiu sigur ca voi aveti muult mai multa experienta. Poate va dati cu parerea..Eu asa cred, ca luna asta o sa fie fara ovulatie , deoarece e cam tarziu deja..Eu am prestat incepand cu Z12 aproape in fiecare zi..
Please..cine ma lumineaza si pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

A inceput si la mine sa creasca temperatura. De la 36.5 in Z14 la 36,6 in Z17 si Z18, si acum in Z19 (adica azi) la 36,8. Probabil sunt fac parte din clubul celor la care temperatura creste gradual si nu brusc. Cert e ca si mucusul a fost specific ovulatiei si am avut si durere la nivelul ovarului drept.

laurairina13 nu pot sa-ti raspund foarte precis, mai ales ca nici eu nu am experienta in temperaturi bazale. Este doar a doua luna in care imi iau temperatura si prima in care am reusit sa o iau in toate zilele cu o singura exceptie Z16, cand mi-am luat-o, dar nu aveam decat 3 ore de somn si a fost mai mare.
Dar am observat si la tine o usoara crester. Poate deja ai ovulat. Eu am tot citit pe net si am cautat raspunsuri pe tema asta si am vazut ca pot trece pana la 2 zile pana sa inceapa sa creasca evident. Acu, cine mai stie?
Om trai si om vedea!
Daca e sa fie, va fi cu siguranta.

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Fetelor..eu sunt suparata..e prima luna dupa AC, mi-am masurat temp bazala, sunt Z17 si temperatura mea fluctueaza asa:Z1 36.8; 36.7;36.7; 36.5; 36.7; 36.8; 36.5; 36.4; 36.5; 36.6; 36.5; 36.4; 36.5; 36.6; 36.2; 36.3; 36.5-Z17 adik azi.
Cele care va masurati TB lamuriti-ma va rog si pe mine..am avut ovulatie? Eu dupa calculele meele, zicand ca o sa am si luna asta tot un CM de 28(fiind prima luna dupa AC asa pateam tot timpul ,ramanea CM de 28 zile si in pauzele care le luam in administrarea AC).Deci sa revin, dupa calculele mele, trebuia sa am ovulatie undeva in Z14/15. Ori dupa TB luate de mine..nici urma...Plus ca am vreo cateva zile, incepand de dum in care ma dor mai mereu ovarele, azi ambele chiar(e o senzatie de aia ca si cum as fi facut abdominale si am facut febra in partea de jos..)
In Fine sper ca ma intelegeti..incerc sa inteleg mai bine cum functioneaza organismul meu..si stiu sigur ca voi aveti muult mai multa experienta. Poate va dati cu parerea..Eu asa cred, ca luna asta o sa fie fara ovulatie , deoarece e cam tarziu deja..Eu am prestat incepand cu Z12 aproape in fiecare zi..
Please..cine ma lumineaza si pe mine?

Si eu acum am renuntat la AC. Si mie imi venea la 28 de zile, dar primul CM dupa AC, a fost de 31 de zile. Dupa cum arata temperaturile, nu ai ovulat. Inca. La ovulatie, temperatura creste si se mentine constanta, pana cand vine CM. Este prima luna dupa AC, asa ca rabdare, ca poate prima luna nici nu ovulezi, sau se intampla mai tarziu decat z 14-15. Daca ai scurgeri ca albusul de ou, este de bine, ca atunci ai maxim de fertilitate. La temperatura, ideea este sa observi corpul, ca sa stii cam in a cata zi ai ovulatie. Zilele fertile sunt inainte de ovulatie, inainte de a creste temperatura, asa ca presteaza, nu se stie.
Tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Elenii, e adevarat, ultimele 3 zile au fost un trend crescator,dar...sunt inca in media celorlalte zile..adica am tras o dreapta cu media ultimelor zile si se invarte in jurul valorii de 36.4-36.5. Din cate stiu ca sa ovulez , saltul de temperatura trebuie sa fie peste media ultimelor zile,adica undeva la 36.7 macar..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele va admir ca aveti rabdarea asta cu luatul temperaturii, mie sincer mi se pare un stres in plus , pana acum 2 luni am mers pe teste de ovulatie insa luna trecuta si aceasta am mers pe instict, calcul de ovulatie si simtomepe specifice, din pacate luna trecuta am fost amandoi raciti, insa luna asta tragem tare poate poate

http://tt.lilypie.com/T6CSp2.png
http://www.popasmusic.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna fetelor. Am si eu o intrebare:

vreau sa imi fac un eco ca sa-mi confirme dr ca nu mai am anexita. In buzau am fost la 2 dr ginecologi care mi-au spus ca anexita nu se vede la eco. Si mi-am adus aminte ca in constanta eu mergeam la un dr ecograf care mi-a depistat prima oara anexita. Va rog sa-mi recomandati un ecograf bun in bucuresti, care, daca ar avea program si in week-end ar fi perfect. De asemenea mi-ar placea sa nu fie un eco transvaginal pt ca eu ma simt rau dupa o astfel de interventie.

merci frumos

http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna fetelor.
la mine tot nu s-a oprit. de pe 6 tot apare. cand se opreste, cand iar.... doar ca si-a schimbat consistenta de pe 15 incoace. atat.... in rest.... nimic bun.... cred....
in sfarsit, a venit si ziua de azi, diseara am programare... am niste emotii.... e o doc noua si nu stiu.....
of, o sa fie bine. trebuie.
deja m-am convins ca de luna viitoare o sa fiu .
sper sa nu fiu dezamagita... ar insemna sa cad iar..... de sus tare.... si nu stiu....

va pup si va urez o zi superba. la galati e soare de 3 zile. e si ger, dar nu mai conteaza, daca e soare, e mai cald si in suflet parca...

ma apus putin de si de .
pana acum, am .

ah, ce imi plac iconitele astea.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

fetele, cand aveti timp si chef descarcati-va de pe net documentarul "in pantec", eu l-am vazut de vreo doua ori pana acum, este foarte tare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

buna fetelor.
la mine tot nu s-a oprit. de pe 6 tot apare. cand se opreste, cand iar.... doar ca si-a schimbat consistenta de pe 15 incoace. atat.... in rest.... nimic bun.... cred....
in sfarsit, a venit si ziua de azi, diseara am programare... am niste emotii.... e o doc noua si nu stiu.....
of, o sa fie bine. trebuie.
deja m-am convins ca de luna viitoare o sa fiu .
sper sa nu fiu dezamagita... ar insemna sa cad iar..... de sus tare.... si nu stiu....

va pup si va urez o zi superba. la galati e soare de 3 zile. e si ger, dar nu mai conteaza, daca e soare, e mai cald si in suflet parca...

ma apus putin de si de .
pana acum, am .

ah, ce imi plac iconitele astea.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul
amintirea cea mai draga mie

TINEM pumnii, totul va fi bine hai cu toatele totul va fi bine

Mergi la inceput