Imprimanta simpla sau multifunctionala?

Imprimanta simpla sau multifunctionala? | Autor: DidiAlex

Link direct la acest mesaj

Nu stiu ce sa aleg.....imprimanta simpla sau multifunctionala?

Care ar fi dezavantajele unei multifunctionale (in caz ca exista )? Merita sa iau o multifunctionala avand in vedere ca cea mai mare nevoie am de imprimanta?

Poate imi dati niste tipps!

Alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Iti zic eu din experienta mea si a celor din jur, eu am simpla, si mai multi prieteni multifunctionala, dar, la majoritatea li s-a stricat cate ceva, ba xerox, ba scaner, ba nu printa etc . Plus ca nicicare nu are rabdare sa foloseasca scanerul ca se pierde mult timp .

Date mai concrete de atat nu am, stiu sigur ca eu nu mi-as lua decat simpla iar, daca as fi nevoita.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

eu nu prea am incredere in chestiile "2 in 1", "3 in 1"... adica da, exista multifunctionale foarte performante, dar si pretul este pe masura.
daca crezi ca vei folosi mai mult imprimanta, eu zic sa'ti iei imprimanta simpla. cum ii ziceam cuiva recent, in momentul de fata samsung ofera 2 ani garantie la imprimante... ceea ce conteaza foarte mult !
daca crezi ca vei folosi si partea de scanner/copiator, ia'ti multifunctional. dar nu te astepta sa ai performante extraordinare.

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Eu am o multifunctionala hp de care sunt foarte multumita imprim, scanez, dau/primesc faxuri, copiez.O am de doi ani si nu am avut probleme cu ea. Nu ocupa mult loc, nu a fost scumpa si ma scuteste de drumuri la centre de copiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Si eu am o multifunctionala Lexmark, e f buna, n-am avut probleme cu ea. Si am luat-o de la metro, la promotie, parca vreo 2 mil a fost.

Diana si Mircea (2.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Am folosit Lexmark,folosesc Brother,tanjesc dupa prima ca ii incarcam eu cartusul(stii bine ca ele ca si aparate nu sunt scumpe insa consumabilele ne omoara).
Constientizez ca am raspuns cam pe langa asa ca raspund concret:multifunctionala,iti salvezi pozele favorite de pe hartie,scanezi si pastrezi un act...sunt atatea cazuri in care e bine sa o ai.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Mutumesc pentru opinii!

M-am decis si l-am convins si pe sotz sa luam o imprimanta simpla. De va fi nevoie vreodata de scanner, il vom folosi in ultima instanta pe cel de la serviciu.

Acu' ramane sa vedem ce marca de imprimanta alegem. Am citit un studiu la nemti care a analizat toate imprimantele, si cel mai bine s-a clasat un tip de imprimanta Brother, si pe locul 2 una HP. Au cam acelasi pret amandoua (5-6 milioane)....ramane sa testez piata sa vad cum e cu refill-ul, la care e mai avantajos si mai putin complicat.....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu am multifunctionala. Prima din viata mea.
Nici nu mi-am imaginat la inceput de cate ori o sa-i folosesc si copiatorul, si scanerul, in situatii de urgenta.
Nu mi s-a stricat nimic de trei ani.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Rufus, ce marca si ce tip de mf ai?

Merci!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu am o multifunctionala HP F4180, sunt foarte multumita de ea. Ocupa putin loc, n-am avut nici o problema cu ea, softul ei este usor si intuitiv, iar pretul mi s-a parut foarte bun, 2.5milioane.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si eu tot multifuctionala am, un HP. Desi la inceput am fost foarte sceptica ref la folosirea scanerului sau a copiatorului, in foarte curt timp mi-am felicitat sotul ca a insitat sa luam asa. M-a salvat de multe drumuri la centrul de copiere, mai o copie rapida dupa buletin, mai o copie dupa certif de garantie cand s-a stricat frigiderul...pt situatii de urgenta e foarte buna

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput