Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 17
chinabulina spune:
buna dimineata!
gogoasa mea va multumeste pentru urari
. nici nu-mi vine sa cred ca are 9 luni!!!! uram si noi LMA cu intarziere (ca ieri nu am intrat) lui Andrei Razvan (mama, 10 luni!!
), Ilincai (mititica de 8 luni
) si "fratiorilor" lui Teo, Mirci si Tudor 
si LMA pentru Sara de andreap si David de Nicole 
v-am spus ca urla, da?
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
mi_bebelina spune:
Inais, eu ii dau Deliei 3 ml pe zi de Immunobaby, preventiv...ma gandeam ca nu are ce sa-i faca rau si o sa ii dau toata perioada de iarna, deja sunt la a doua sticluta.Daca o sa vad ca da semne de raceala(Doamne fereste!), am sa ii dau de 2 ori pe zi cate 3 ml.
Nu mai stiu cine intreba de spanac...eu ii dau Deliei cate putin fiert cu celellate legume congelat de mine. Oricum cred ca in 2saptamani va aparea pe piata cel nou. As incerca si eu sa ii dau cu ousor si smantanica, dar mi-e teama de constipatie.
Miss, legat de miscarea capului incolo si incoace, si Delia mea face asa cand e hotarata sa imi refuze mancarea(atunci nu o pot pacali nici macat cu un sfert de lingurita) sau cand e foarte obosita si e pe punctul de a adormi..atunci stiu sigurt ca daca se mai apuca si de cantat in 2 minute e adormita .
Voiam sa va intreb......ati luat olita la bebei? E prea devreme? De care aveti? Cumnata mea avea una de la fata din aceea gen fotoliu si chiar ieri voia sa ii cumpere baiatului(care e cu 2 saptamani mai mic decat fiica-mea) una mai altfel ca in cea pe care o avea nu ii sta bine funduletul copilului.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Reallaura spune:
iulia, Inais, Chinabulina
, merci de urari
Chinbulina
LMA si printesei de gogoasa balerina ce e!!!
Ralu-T 
lui Tudorica
Piggy lma pt Ilinca
ca si eu tuta, ieri m-am gandit de cateva ori sa urez celorlalti lma, dar nu am apucat...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Lorich spune:
Neata!
Miss sarumana frumu de
de asta voiam, decof cu lapte! Buna o ai..dar rar o dai
( hehehe e o vorba a unui unchi hatru.. si face si pauza intre cele doua propozitii, pt suspans asea)
LMA sarbatoritilor de ieri: Andrei Razvan, Tudor, Teodora, Mircea si Ilina!
LMA sarbatoritilor de azi - Sara Elena si David!
Referitor la miscarile capului , (la noi nu la culacare, Miss) le face cand e singur de ceva vreme in tarc cu jucariile... asa ciudat ma simt cand in vad...parca e la orfelinat
- de fapt e o miscare in fatza in spate cu tot trunchiul, nu numai cap.
Cleo frumoasa fifi cu rochita! Felicitari prietenei relaxate!
mi bebelina welcome back si felicitari pt dintoci! Deci noi avem aceeasi soacra?
Nicole felicitari pt kg pierdute si pt dintoci!
...Imunobaby 5 ml o data pe zi in apa pe care o bea toata ziua dinntr-un bibe.
Din categoria "copil mai destept decat parintii lui dushi cu capu" ...Robert nu mai vrea sa-l pozam; cand aude clicul pe care il face aparatul cand focalizeaza sau cand vade aparatul inchide ochii... deci no more poze cu bebeloi cu ochi albastri (deschisi)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
aldaesme spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inais
Edit...ca acu' mi-a traznit: Alysh draga ia du-l tu pe Vladutz la cresa la Lorelei sa ia lectii de la ea cum se da cu jucarica in cap la "inamicul cotropitor"! Sa vezi atunci respect pe verisor! |
Am ras cu lacrimi
Apropo de spanac da' stiti nu ca si el contine gramada nitrati? Deci nu e de dat sub nici o forma zilnic si ca defapt din carne se stabilizeaza mai mult Fe in organism decat din spanac...ca desenele cu Popei sunt un mit si din varza si din urzica se stabilizeaza mai mult Fe
Cineva zicea de crenvusti oricat ar fi ei de gustosi pentru cei care au stomac - spuna sta fiindca mie imi plac la nebunie si cam la o juma de ora dupa ce i-am mancat (ca o mare fraiera mananc) mi se face un rau care ma tine cateva ceasuri intregi, in procesul tehnologic al prepararii carnurilor sunt ulrimii care sunt facuti respectiv din resturile resturilor motiv pentru care sunt si o multime de aditivi in ei.
Buey io cica azi am super sedinta si nu am timp, dar va voi spune ca de valentin ne-am "sarbatorit" conform zicalei care spune "dragostea trece prin stomac" dar nu a tinut tot timpul fata cu noi
Ne-am coborat din vastele noastre dormitoare inspre vastele noastre livinguri si bucatarii ne-am pus frumos la masa, si am mancat dupa care ne-am desfacut cadourile...mici si simbolice, dar cadouri. Noi ne-am gandit ca sfantul asta e sfantul dragostei in general asa ca am laut cadou si pentru Lorelei avand in vedere ca amandoi suntem indragostiti de ea
Seara dupa ce am culcat copilul m-am dus eu la al meu cu stical de sampanie proaspat scoasa de la rece, paharele scoase din congelator, tortul facut peste zi, Padurea neagra (de data asta i-am facut si poza insa inca nu le-am descarcat) fiind foarte adecvat evenimentului si foarte bun pentru aventurile romantice urmatoare ca doar contine frisca la greu
Copilul cum il stiti deja eveident ca nu a miscat in fornt si ca a dormit pana la 7 dimineata si desi a dormit asa mult si a fost asa cuminte, ma-sa tot rupta de oboseala a fost la ora aia
si acu' ma apuc de pregatit sedinta
O zi buna si sanatate maxima!!!
Esme
Alysh spune:
Buna dimineata!
Am venit de afara....eram singura nebuna cu carutz, dar altfel Vlad nu mai adoarme dimineata....si as vrea pana se face frumos afara sa -si mai pastreze somnicul de dimineata, ca nu rezista altfel pana la 2-3 dupa amiaza cand se culca iar. Si daca imi adoarme mai devreme se da totul peste cap...ei, eu cu programul pe care tin sa-l respect cu strictete.
Esme, si eu iti citesc cu placere mesajele mereu....dar acum
, ce frumos ai descris ziua de Valentine's....hmm, ma inspir si bag o sampanie la rece. Dar cu frisca cum fac, n-am timp de tort? Cu frisca din comert merge?
Cu mare intarziere pt care imi cer scuze:
La multi ani, MIRCIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
La multi ani Teodora Maria!
La multi ani Tudor!
La multi ani, Ilinca
Am vazut poze cu Mara, o scumpetime frumoasa cu o rochitza de vis!
M-am prapadint de ras la mesajul lui Magnetism, ce patima pui si tu in mesaje, ca si mine.....dar uite ca n-am fost pe faza s-o plesnesc
Next time, promise!
Si Micaela,
, asa mai fetelor ma invatati la bataie, ha?
Fug sa fac baie pe cap cat mai doarme Vlad in bucatarie , in carutz cu gemurile deschise. Cam asa fac in ultimul timp, il adorm afara si apoi fug cu carutu in casa sa mai apuc si eu sa fac ceva.
Revin diseara. Pup
Vlady
DanaH spune:
salutare fetele,
o saptamana buan va urez tuturor.
se pare ca si noi am inceput saptamana bine, adica sanatoshi, dar sa vedem cum o sa o terminam. eu nici nu vreau sa ma gandesc la saptamana asta, este de foc, am treaba de nu ma vad. cred ca in weekende-ul urmator ma imbat de fericire ca a trecut sapt asta.
despre "gripatzii" mei: teodora nu stiu ce a avut joi, cand ne-a sunat de la gradi sa o luam. aveea intr-adevar 40.3, dar a avut numai joi, vineri a fost totul ok, a mancat foarte bine, s-a jucat. lui alex i-a trecut raceala, azi a mers la scoala dupa o saptmana de vacantza fortzata. eu am ramas cu tusea, dar ma declar multumita. iar de tati vad ca nu s-a prins raceala. cred ca acontribuit tzuica cu care s-a tratat vreo doua seri la rand. daca functzioneaza, bag si eu data viitoare.
despre weekend.... a fsot linishtit. sambata ne-am preumblat prin oras vreo 3 ore, a fost soare, desi frigutz. ieri, in schimb, am stat numai in casa. tati a stat cu copiii, iar eu am muncit, incercand sa recuperez ce am pierdut sapt trecuta cu statul acasa. si uite asa a trecut weekend-ul asta asa de repede....
vreau si eu sa urez La Multi Ani!! tuturor sarbatoritzilor de peste weekend si celor sa saptamana asta. ma iertatzi pt uraturile si pupaturile la gramada, fara nominalizari, dar parca am o bomba la fund si ma grabesc sa fac totul pe fast forward.
Pupici cu lipici la mamici si bebeici.
Poze
Reallaura spune:
Lorich, Alysh
si merci mult de urari
Mi-bebelina bine ai venit d ela socri!
Esmewowow ce Valentin romantic!!!mmmm!incep sa ma simt babataie...asta e.
DanaH ma bucur ca sunteti sanatosi, succes sa termini cu bine sapt asta!
eu iar ma lupt cu bormasina vecinului...cand aud c aincepe sa uruie, ii acopar urechea lui Mirci cu mana sau cu obrazul meu...uf! ce satula sunt de blocul asta infernal!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
cleo78 spune:
Dati-l mai departe sa il ridicam pe BRANCUSI cateva locuri.
Galeriile de arta Saatchi fac un clasament cu cei mai renumiti artisti ai sec XX.
BRANCUSI era pe locul 2 (doi), la 300 (trei sute) de voturi distanta de Picaso,
dar a fost depunctat cu 2000 puncte, initial pe motiv ca era votat masiv din Romania.
www.saatchi-gallery.co.uk/artvote
VOTATI !!! POZITIA 17 BRANCUSI
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Adriana_78 spune:
Laura, suntem surori de suferinta. Sub noi se muta o fam. noua si de 1 ora au inceput cu bormasina. M-am uitat la ceas si daca mai continua eu ma duc la usa sa-i rog sa mai faca si-o pauza, sa-mi adorm copilul - eu incerc, cat succes oi aveaaaa
In Viena era interzis sa faci galagie intre 12-14 ziua di dupa ora 8 seara pana dim. la 6.
Acolo daca suni la politie imediat se seziseaza.
Adriana