Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008(74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Apropo de intrebarea pusa de Miss, eu am alta: Victoria se "balangane" (nu gasesc alt cuvant... poate se arunca pe spate) cand sta in scaunelul unde papa. de multe ori isi da asa de tare cu capsorul si spatele de spatarul scaunului ca ma mir ca nu plange. Mai face vreun bebel asa???
Edit completare: face in general cand ii dau sa pape si nu ii dau si o jucarie si atunci cred ca de plictiseala... ca daca are o jucarie cand papa imi si papa tot si nici nu se arunca asa in spatar.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Da, Mirci se da cu capul de scaun...
Micaela mercic de urari!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Magnetism ma bucur ca v-ati simtit bine la Gruiu...abia astept sa iesim si noi din Bucuresti, ca nu mai pot...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Scuze de intarziere:

La multi ani!!!!! tuturor bebelusilor nascuti intr-o zi de 15:
ANDREI RAZVAN, TUDOR, TEODORA MARIA, MIRCEA IOAN, vecina ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Alysh, am citit si eu de grozavia cu paharul. Moama si eu ca si Magnetism79 cred ca ii dadeam doua, daca se jucau copii si unul din ei ii lua paharul, nu intervenem, ca na sunt copii si ei se cearta, ei se impaca, dar interventia unui adult? Ce naibii, cine se crede ea si de ce copilu ei e mai cu mot? dar eu sunt mai impulsiva, nu tb sa faci ca mine.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna si de la noi !

Eu stau foarte prost cu timpul....asa ca mai rar pe aici, incerc totusi sa citesc...
In primul ran vreau sa urez:

La multe lunite bebelusilor nascuti in zile de 9, 10, 11, 12, 13,14 , sa fie sanataosi, mancaciosi si ascultatori !!!!!

La multi ani , sanatate multa, bebelusilor nascuti in zi de 15 !

La multi ani bebelusilor nascuti in saptamana viitoare 16-22 februarie !

Sper ca nu va suparati pe mine ca urez pe perioade lungi, insa imi este foarte greu sa intru in fiecare zi.

Sa va povestim despre noi: avem 6 x dintzoci 4 sus si 2 jos, mananca foarte bine mancare solida 4 mese pe zi, papa un bibe de 150 ml lapte praf ziua iar seara si dimi ii dau san.

Eu am slabit 4 kg de cand merg la serviciu, sunt tare fericita si sper sa se mai topeasca inca 10 in 2-3 luni...hahaha.

David este un nebunatic, intr-o continua miscare, merge foarte bine dea-busilea, se ridica in 2 labute pe orice apuca, mananca pamantul de la flori, deschide sertarele...
Ne oboseste in weekend foarte tare.
Se trezeste de 2-3 ori pe noapte, ceea ce inainte nu facea... iar noi suntem super obositi dimi cand mergem la serviciu. Abia astept sa vina vara, sa intre mama in concediu si sa-l duc cateva saptamani.

Va pup.
Ma duc sa citesc din urma !

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Uite ca doarme toata casa si mie nu imi e somn.Dar sa vezi maine dimineata ce greu va fi!!!!!!!!!!!!!
M-am amuzat ff tare de ce a scris Nicole cu urarile de zile de nastere la bebelusi, super imi place ca face urarile anticipat dar si pt cei pe care ii uita.M-am distrat grozav draga mea.Sa nu te superi daca iti fur ideea dar si eu tot din criza de timp voi face la fel.Oricum e grozav ca inca bebelusul tau mai suge, ca ii dai macar dimineata si seara, e super bine.
Dar acum pe langa toti bebelusii aniversati in acest we respectiv pe 14 si 15 februarie carora le zicel LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!
este si un bebe nazdravan de care rad cu multa pofta cand vad pozele si anume MATEI IOAN bebelusul lui Reallaura caruia ii spunem LA MULTI ANI!!!!!!!!!!! si scuze de intarziere cu urarea, sa fie sanatos si fericit, sa aiba parte de fete frumoase cand o creste mai mare.
Va pupam si va urmarim din lipsa de somn ( doar eu nu si bebe care dupa cum v-am zis doarme dus)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa

Fiica mea s-a trezit pe la 5 si ceva,i-am dat un bibe cu 90ml, a mancat pe jumatate, si s-a intins la joaca pe intuneric.Stiu ca are un auz mult mai fin decat noi, dar oare pe intuneric ce vede ea de ne povesteste si loveste cu jucariile??

a, voiam sa zic ca a nascut amica mea cea relaxata!! Baietel, 2.800kg . Sper ca in relaxarea ei au gasit si nume
Cred ca azi iau marsupiul si ma duc in vizita la ea la Municipal. Stiti programul de vizite? Ma primeshte cu tot cu fifitsa?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Cleo, am vazut si eu pozele cu Mara gurita scumpa.
Nu stiu programul de vizite, da eu nu vad ce are sa nu mergi cu fifita. sa-i traiasca baietelul prietenei tale relaxate!

Miss, Desiree, si ANnika, da din picioare - nu la somn insa, se rasuceste pe toate partile cand e sa adoarma si cand mergem cu masina sau sta in scaunul de masa, asa cum spunea si Desiree , se tranteste cu capul de spatar, de zici ca vrea sa-l demonteze - si da cu putere, de ma minunez cum n-o doare.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Cleo, am vazut si eu pozele cu Mara gurita scumpa.
Nu stiu programul de vizite, da eu nu vad ce are sa nu mergi cu fifita. sa-i traiasca baietelul prietenei tale relaxate!

Miss, Desiree, si ANnika, da din picioare - nu la somn insa, se rasuceste pe toate partile cand e sa adoarma si cand mergem cu masina sau sta in scaunul de masa, asa cum spunea si Desiree , se tranteste cu capul de spatar, de zici ca vrea sa-l demonteze - si da cu putere, de ma minunez cum n-o doare.

Adriana

ca aurolacii... se leagana si se da cu capul de ce are in spate. Fiica mea doar cand se plictiseshte... dar imi audce aminte de cershetorii/aurolaci ai nostri, si ma ia cu fiori, si incerc sa ii distrag atentia.

edit: am fo ieri in Auchan. Am gasit lapte praf Milumil 33 roni (un pic mai scump decat in cora/carfur, nu mai stiu care), body, salopetele de la Baby Rom cu preturi de 10-15 roni (e firma romaneasca, super calitate, le-am spalat la inceput la 90 gr, 60 gr, si fatsa de cele de la ZET care s-au kk-it la prima spalatura, astea arata aproape ca noi). Si pampersi Huggies la 50 roni baxu cel mai mare. Adica mai eftin ca Carefuru, unde erau 60 si ceva.
Nu aveau borcanele de la Hipp, aceeleasi nestle peste tot si ceva fructe de la o firma no-name.

De la chestii congelate, am descoperit fructele de padure congelate - le fol. la prajituri. Din pacate doar in Carefura, nu in AUchan (sau erau ascunse bine!), dar in Auchan am gasit pungi de Paella - 12 roni, le pun in tigaie cu o canutsa de apa + 1 lingura ulei, eventual 1 lingura de bulion/rosii in bulion. In 10 min ai o cina gata pt 2 nostalgici dupa Barcalona.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimi si de la mine!
Iaca ne-am intors si noi aseara de la soacra....ma da ce bine e acasica, nu te bate nimeni la cap, nu te intreaba nimeni da de ce faci asa si nu faci invers, nu iti schimba nimeni programul pe ultima suta de metri, nu mereu aceeasi discutie ca de ce sa dam centrala la temperatura mai mare ca e destul de cald si asa si tot chestii de fleacuri care adunate si repetate ma enerveaza la culme....Dar gata, a trecut, pana de Pasti sper sa nu ne mai ducem..
Ne-am intors cu doi dintzoci sus, asa ca acum scrasneste mereu

sarbatoritilor de saptamana trecuta, sa cresteti si sa fiti fericiti!

Sara Elena si David Adrian, sa fiti cumintei si papaciosi!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput