Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (270)
Raspunsuri - Pagina 17
Erina spune:
Ana sanatate multa fetitei! 
Ceamica, offf tare e greu cind e puiutul bolnavior. Sanatate multa Sebastian!
Aniast, refacere rapida lui Vladimir! 
Luy, imi imaginez ce sperietura ai tras. Bine ca a fost ceva superficial, fara urmari.
Eu ma panichez foarte-foarte tare cind se intimpla sa casa rau.
Valentina, La multi ani surioarei!!! 
Danuta, ce dulce e Miruna!!!

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Diwana, am vazut ochiosul in zapada si pe topogan cu mami!
amindoi frumosii!
Erina spune:
Luy, am vazut-o pe nasica mica. O frumoasa! Parintii sunt si ei asa de senini si emana implinire! Sa va traiasca!!!
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Cecilia, esti o bomboana! ![]() ![]() .Iti multumesc in avans pentru urarile la adresa Alexandrei si sa stii ca petrecem totusi! Astazi draga mea surioara implineste frumoasa varsta de 24 de ani!Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank"> Clipe de viata 2008 |
pai eu am inteles cand vb in parc ca saptamana asta petreceti

si eu care voiam sa ma imbat in seara asta in cinstea voastra
....lasa ca mai urez si sapt viitoare, dar atunci dai dublu de bautCecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
diwana spune:
Danuta multumim de complimente 
Mai Gabriela, cum sa te stresezi ca Sara nu vorbeste? Vrei si tu bataita?
Te salveaza nitel ca zici ca esti constienta
, insa sa nu te mai aud cu asa ceva. Fata e desteapta, face atat de multe si mami ei .....
Las-o in pace si o sa vezi cum te surprinde
.
Alaltaieri eram cu Rares si ii dadeam sa manance dintr-o farfurie care frigea, a pus manuta si si-a tras-o imediat si a spus "arde". Niciodata pana atunci nu mai pusese mana pe o farfurie fierbinte si cuvantul il invatase de 2 zile. Ii aratasem ca arde becul de la veioza, si desteptul lui mama a facut legatura
. Eu vad la Rares ca face sau zice cate o chestie care ma lasa efectiv masca, pt. ca nu inteleg de unde stie sa faca sau sa zica cutare chestie. Marti a reactionat prima data cand l-am intrebat daca facem baita, si efectiv n-am scapat pana ce nu l-am dus la baie sa-l spal. Sincer pe mine m-a surprins ca a inteles, a raspuns si m-a tras la usa de la baie. Cand ii zic ca mergem sa spalam funduletul el zice "apa". Sau iar intr-o zi, si-a regasit o jucarie, la care tat-su ii zice "cotcodac" (desi nu e deloc gaina, si nici nu seamana cu o gaina, e o chestie cu 2 capete si 4 picioare
), si pe care n-o mai vazuse de vreo 2 luni si a stiut imediat ce este si cum face "cotcodac"
. Eu pun pariu ca toti copiii nostri stiu foarte multe lucruri, doar ca inca nu si-au aratat cunostintele. O sa te trezesti in curand ca Sara vorbeste ca si cum ar fi facut-o dintotdeauna
. Finuta mea a inceput sa vorbeasca dupa 2 ani jumate, si asta dupa ce a mers la gradi. Jur ca intr-o saptamana (de cand n-o mai vazusem) vorbea atat de mult, ca am ramas socata.
Referitor la zapada, nu m-am asteptat sa-i placa atat de muuult (l-am adus si azi ca si ieri) acasa, in hohote de plans. Ieri a intrat prima data in contact cu zapada (ca cele 15 minute de la Tihuta, in decembrie, nu se pun, ca atunci era atat de marait ca n-am putut sa stam mai mult
)
Andreea (aniast), ma bucur ca ai venit sa ne povestesti despre voi. Tin pumnii sa-i revina pofta pt. fructe, iaurt si restul 
Ceamica, imi pare rau ca ai fost asa de doborata aseara. Eu zic ca oboseala isi spune cuvantul
. Sper ca s-a terminat cu roseola.
Luy, pai de anul trecut tot stau eu cu invidia in gat ca la voi ningea si la noi nik
. Voi ati avut si anul trecut niscaiva zapada maricica, si anul asta, la noi n-a mai nins de ani buni. Va mai pun niste poze si de azi
.
Ce bine ca a fost superficiala lovitura la frumosul cap al lui Me. M-as fi speriat cred si eu foarte rau. (sper sa nu fie cazul sa trec prin emotii din astea cu Rares, si nimeni altcineva de fapt, insa ...., stiu ca din pacate ar fi o utopie
)
Valentina "la multi ani" sorei tale!
Erina, nu te-ai trezit cu un gust neplacut in gura de la minitarte si inghetata, era constiinta ta si remuscarea muscandu-te de fund ![]()
Sa purtati sanatosi achizitiile toti trei
.
Iti multumim de complimente 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Cecilia iti dau eu de baut, daca de baut vrei. Azi Rares face 1 an si 5 luni 

. Daca mai doresti, cere-mi ca mai am destula bautura ![]()
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
iata-l pe Valentin ![]()
filmulete Rares
Piticul se face mare
valentina_22 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cecilia L
pai eu am inteles cand vb in parc ca saptamana asta petreceti ![]() si eu care voiam sa ma imbat in seara asta in cinstea voastra![]() ....lasa ca mai urez si sapt viitoare, dar atunci dai dublu de bautCecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
da, era vorba de ziua de nastere a sotului, care este luni!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank"> Clipe de viata 2008
Erina spune:
Diwana
are remuscarea de unde musca
. Ma car de ar fi cu efect ca eu vreau sa scap urgent de el!
Olalal ce fain e Valentin!!! Unde se bagase?
Erina spune:
SabinaY.
ai dreptate, gatesc mincare asiatica pentru ca imi e dor de Japonia si apoi mincarea e foarte sanatoasa si gustoasa. cind revenim de la PN ii aduc bento-ul sotului si ii pun prinzul de acasa. Pina in septembrie va fi foarte fericit sa nu mai manince de la firmele de catering (despre unele dintre ele se aude ca gatesc mincarea prin subsoluri insalubre)!
Iti dedic o melodie de UTada Hikaru. Amindoi iubim aceasta cintareata si mereu avem CD-uri cu ea in masina.
http://www.youtube.com/watch?v=mo8zTvzF8M8&feature=related
Love E.