Pepenasi de iulie - august 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 22
ankalaura spune:
Da' de ce ma sa fie discriminare? Pai indemnizatia e componenta din salariu acuma, nu? Sau ziceti de alea 600 de lei? Dar si alea, sunt indemnizatie de mama. Nu de copil. De copil ai alocatia. Ori aia se da invididual, nu? Nu vad discriminarea.
Ca nu te descurci cu ei... imi pare rau, dar trebuie sa fiu de acord cu cine spune ca in alte tari mamele nu primesc nici un leu.
In cazul meu propriu si personal, eram consolata si cu aia 600, iar faptul ca as fi mancat covrigi era treaba mea, la fel de proprie si personala.
Ca a venit acuma pleasca cu 85%, ma bucur. De fapt sunt cu atat mai bucuroasa de rautate, ca pot sa profit si eu o data, in ciuda tuturor firmelor cretine care m-am platit la negru pana acum. Recunosc insa, argumentul e subiectiv.
La fel de bine, cand era Eliza mica si functiona tot 85%, eu aveam minim pe economie in cartea de munca, asa ca nu mi-am permis nici prenatal nici postnatal, de fapt nici nu apar prin actele firmei ca a fi nascut. Mi-am luat concediu de odihna ca sa nasc si cand s-a terminat m-am intors la serviciu. Ghinionul meu!
Adica nu vreau sa fiu rautacioasa, dar nu prea vad discriminarea.
Anyway...
ILE - baga-te mama o tzara pe mess ca vreu sa te intreb ceva.
Ma duc sa pun masa la copil
Serenity90 spune:
Anca, si eu am iesit cu Radu prin terase cat a fost vremea frumoasa destul de mult, dar as vrea sa ies si eu odata fara el, si sa beau sa ma fac muci (teoretic vorbind)
Am vazut si eu filmuletu cu Sebi mestecand..am ras cu Dan al meu de ma durea gura, e criminal ![]()
![]()
La treaba cu fumatu, eu am fost cu el doar in terasele in aer liber...desi, spre rusinea mea...nici asta mic nu ma determinat sa ma las de fumat 
dar incerc sa'l feresc cat de mult pot...mirosul de fum se duce peste tot, dar niciodata nu il tin langa "sursa" ![]()
![]()
Nu ma luati si pe mn la cafea?? 

Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"
Paolo Coelho ,"Alchimistul"
Serenity90 spune:
Violeta nici radu nu vroia sa puna gura pe lapte praf sau biberon cand aveam mult lapte la san, dar daca nu se mai satura, de foame a mancat si s-a obisnuit, asa k daca ramai fara laptic stai linistita k nu moare ea de foame
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"
Paolo Coelho ,"Alchimistul"
Gini75 spune:
Neata!
Iriss, n-am inteles, de ce nu esti sigura ca vei primi 85%? S-a schimbat ceva?
Eliza si fetele care au intrebat de tort: a iesit extraordinar. Dupa ce l-am terminat am zis ca nu il mai fac niciodata, ca am pierdut o gramada de timp sa coc 3 blaturi si sa fac 2 creme si in plus am murdarit juma' din vasele din bucatarie. Dar poate ma razgandesc, ca e foarte bun. Am dat-o un pic in bara cu blatul de bezea, ca s-a rumenit un pic (desi am reglat la temperatura specificata), dar n-a fost bai.
Poate ma invrednicesc si eu sa pun niste poze, dupa ce am vazut albumele voastre.

ileanna spune:
pica eu invidiez oamenii ca tine care mereu isi pun picioarele pe spinare si is lelea prin targ. Si totul pare natural. Eu nu pot fi asa. Si cum naiba ieseati voi la terasa in fiecare seara ca io veneam pe la 8 de la scarbici si nu stiam cum sa imi pun curu' mai rpd pe canapea ori in pat. Zau daca ii inteleg pe cei ca tine de unde au atata energie. Cred ca e o chestie de constructie si pace!
Si cica auzi: iarna numa' de 2 - 3 ori pe saptamana. Pai io daca stau la o carciuma mai mult de juma de ora cu curu pe scaun ... ma apuca toate damblalele fac mai rau ca un copil. Vreau canapeaua mea, patul meu, cartea mea, muzica mea.
anka ma bag pe mess olecutz mai incolo. We asta is deja la mutat da' io is blocata in casa ca nu am avut pe cine chema la copil.
ankalaura spune:
Deci in caz ca nu v-ati prins, butoiul e liber de ieri de la 2. Ca pe la ora aia a venit barbatu-miu acasa, si m-a remontat luand copiii "en charge"
Ce a mancat fie-mea:
>> 4 dimi = 130 ml lapte
>> 7 dimi = 160 ml lapte (ii facusem tot 130 si cand s-au gatat a inceput sa urle, deci am completat)
>> 9 dimi = 200 ml lapte
E 11 si plange de foame. Cre' ca ii mai dau o tura de lapte.
Ieri a mancat 100 g de piure de legume
Pe la 7 i-am dat si 100 g piure de fructe, ca daca mananca legume ii dau. Daca nu mananca legume, ii dau suc.
Pare ca si-a revenit complet 
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pica1 Vio si ce la restaurant nu poti sa ii dai de mancare? Eu nu am avut probleme de genul asta, a avut Sebi de pe l a3-4 luni cind nu a mai vrut neam sa suga de la sin cit timp eram prin parc, pe la restaurant sau prin alte locuri decit case (zic case caci daca eram la cineva acasa nu era nici o problema). Ieri de exemplu a mincat la circiuma o masa de fructe pe care i-a dat-o ta'su si o masa de lapte pe care i-a dat-o o prietena, drep urmare eu am stat super linistita si mi-a vazut de treaba... |
super ca ai atata curaj! Insa...cum te descurci cu fumul de tzigara? Sau gasesti carciuma unde nu se fumeaza???
Eu trebuie sa merg in 28 la botez la fratele meu, in Cluj, si mergem in gasca....mi tare groaza...ca sigur va fi fum de tigara in restaurant
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008) 

ana_a spune:
nu schimba nimeni capitolul????
fetele cu parola!
ori dati parola si la altii ori sariti cu capitol nou! ![]()
hop si eu cu scandal! nu scriu de 2 capitole si pic fix la final!!
am multe sa va pove da tre sa fac acu niste poze la desenele lui Stefan pana nu le "recicleaza" ca de ceva vreme are un "puseu" de desenat.
revin
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008) 

violeta29 spune:
PICA, nu-i vorba de hranit copilul, caam stat la separeu si n-a fost problema, numa ca ea nu0i genu de copil care sa stea intr-un loc.A stat ea cat a stat, da si cand s-a plictisit, da-te deoparte
ANKALAURA, felicitari pentru succesul cu legumele.Si noi am papat azi piure de morcovEu nu cantaresc cantitatile, ca sa nu ma stresez apoi, prefer sa nu stiu cat a papat![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
ankalaura spune:
Vio - nici eu nu cantaresc, dar compar din ochi cu borcanelul de 190. Borcanelele goale le-am pastrat ca sa mai pun in ele branzica sau mancarici din astea. Altfel, nu cred ca mai cumpar borcanele, ca nu le vrea.
La noi, nici Eliza, si vad ca nici Erika, niciuna nu sunt genul de copil pe care sa il imbarci si sa te cari cu el oriunde. Eliza nici acum, la aproape 6 ani, nu are rabdare la restaurant. Prefer sa nu mai mergem. O apuca alergatul pe acolo, se joaca cu ce nimereste... Avea vreo 3 ani cred si ne-am dus in Neptun la un restaurant care avea o fantana artizanala. S-a facut copilul meu fleasca in fantana aia. Un cosmar! Spatiul era destul de ingust, alerga, iar eu, in loc sa ma bucur de moment, stateam cu ochii si cu gura pe ea, sa nu cumva sa ia vreo masa in dinti... N-a fost departe de a o lua (masa in dinti...). Deci pass nene. Ma stresez si eu si stresez si copilul.
Posibil sa semene cu mine. As pleca oriunde, dar sa nu ma pui sa fac bagaje, sa nu desfac bagaje... Bleax... Nu imi place sa pierd noptile, imi place la mine in pat. Nu imi mai place la restaurant... Poate sa fie prea cochet restaurantul... altfel.. lume galagioasa, fum de tigara...
Ma duc la bucatareala