Aradence DC...! (115 )-si noi alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Gata Ada, stiu unde e. Atunci vineri la ce ora? Sau inca nu s-a stabilit?

36+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Nici nu stiu ce sa zic...pe la 7-8, nu?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

ma bag si eu printre voi
multumesc de invitatie
cand am intrat pe forum si-am vazut titlul,am zambit si-am stiut ca este o "invitatie" pt mine.
am citit de multe ori ce-ati scris,dar cu rusine va zic ca n-am reusit sa va "cunosc" si sa va retin...
sper ca pe parcurs sa va retin si pe voi si pe copiii vostrii
vreau sa va spun ca nu intru foarte des pe net,asa ca,daca nu scriu asa des,sa nu credeti ca nu vreau sa va scriu....poate ca nu voi scrie asa de mult si pt faptul ca n-am mai nimic de povestit si ca,la mine,fiecare zi este la fel....stau acasa toata ziua...copii n-am...deci ma plictisesc enorm... sper sa-mi gasesc de lucru cat mai repede (ar fi si cazul) si sa devin si eu mai optimista..
am vazut ca va intalniti vineri...din pacate eu nu pot sa vin,c-am musafiri. as fi venit cu mare placere sa va cunosc.
Clau m-ai binedispus . ma bucur c-ai primit vesti bune
Maria sa te mai linistesti. va fi bine..

Mergi la inceput

http://www.scribd.com/doc/101213/Ana-Savin-Totul-se-intampla-inainte-de-6-ani uite o carte pentru cele care au chef sa mai citeasca cate ceva despre copii.
Didi Anda, numele subiectului nostru n-are legatura neaparat cu pruncii. Desi daca ai de gand sa devii mama candva o sa-ti prinda bine discutiile si unele sfaturi.
Fetele cafengiste, eu se pare ca nu pot veni maine ca-mi vine un agent, care vine mai rar la depozit, tocmai dimineata Miha, Clau, dati un semn aici daca ati receptionat mesajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Mie pe la 20 mi-ar conveni, nu de alta dar nu cred ca pot sa il conving pe Cipri sa vina mai repede de la lucru...inca nu stie ca va fi dadaca...tocmai l-am anunttat pe mesenger si mi-a zis ca si-a programat "Wii party" cu baietii la noi. A zis ca ma lasa daca le fac 8.5 tavi de pizza
Vine si Alina33 ca e in Arad.
Didi-Anda bine ai venit printre noi.

Mergi la inceput

Gabi, venim mai iute sa te ajutam la pizza? Ramane pe 20 atunci?

Mergi la inceput

Va invit la subiect nou

Mergi la inceput