Aradence DC...! (115 )-si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 17
DianaR spune:
Cristina, poate nu-i Proteus. Si daca ii astia de la Bioclinica is meseriasi si testeaza n antibiotice muuuult mai multe dacat alte laboratoare. Si o iesi el sensibil si la ceva ce-i bun in sarcina. Ai fost draguta cu nascutul pe gura!
Cezariana nu-i un capat de tara, iti spun eu ca am facut 2. Macar ai nascut natural odata, te poti simti cu adevarat femeie (eu inca ma frustrari legate de faptul ca n-am nascut natural macar odata sa ma simt si eu femeie 100% implinita).
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
Nu uitati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">pagina 10 
Claudelu spune:
Diana, io am fustrari doar ca mi-a ramas pielea adunata acolo unde-i cusatura,
in rest, nici o fustrare
(glumesc, sper ca-ti dai seama, da?
)
No vezi Cristina, fetele stiu ce stiu...ai incredere in ele 
Claudia
si Raul-Andrei
maria_rubi spune:
Pai am 37 sapt, pana vine rezultatul de la Bioclinica si pana fac tratamentul ajung la 39, apoi o saptamana pauza pana pot repeta analizele...trec de 40. Simedrea parea destul de ingrijorat, nici cerclajul nu a vrut sa mi-l desfaca, a zis ca daca mi se rup membranele macar firul ala mai tine un pic sa nu ajunga infectia la copil.
Multumesc de incurajari si glumitze, m-ati facut sa zambesc ![]()

Clau, tu ai ceva la bord in seara asta? 
![]()
36+ cu
Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator
Claudelu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_rubi Clau, tu ai ceva la bord in seara asta? ![]() 36+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator |
pe cuvant ca n-am nimic la bord, altceva decat cola si apa
ma bucur ca te-am mai inveselit ca si pe mine m-a inveselit vestea primita.
Claudia
si Raul-Andrei
maria_rubi spune:
Clau, ce veste te-a inveselit???? Ia spune tot!
36+ cu
Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator
monica70 spune:
Ceau gagici!
CLAU super vestea ! Ma bucur si ca esti asa in forma 
CRISTINA tin pumnii sa fie ok
Cat costa o consultatie la Simedrea acum? Data trecuta la el am fost pentru eco mai performant si ma gandeam sa ma duc si acum colo pe la 20 de saptamani.
ALINA nu stiam de motilium.M-am pus sa cumpar acum si cand colo scrie pe prospect ca e indicat sa se ia doar in primul trimestru la gravide
Am luat totusi o pastila sa vad daca are vreun efect.
MONI
15s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Claudelu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_rubi Clau, ce veste te-a inveselit???? Ia spune tot! 36+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator |
Vezi ca e pe pajina cealalta
Moni, cum mai esti cu

Claudia
si Raul-Andrei
Claudelu spune:
No fetili, io ma duc cu barbatii sa ne uitam la fotbal
si sa beau o bere

Claudia
si Raul-Andrei