Aradence DC...! (115 )-si noi alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Exista riscul de infectie a bebelusului, dar daca iti prescrie antibiotic (nu trece cu altceva) poate scapi de el. Vezi ce mai zice si Simedrea maine.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana ma bucur ca te-a prins microbul schiului. Si eu sunt virusata rau! ceva poze nu ne mai arati?
Cristina Rubi si eu am avut infectie urinara cu Proteus acum 8 ani, am scapat cu Nolicin.
Clau bafta la gasit job!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare,

Miha, nu ne-a suntat Verbita, adica nu in sensul in care zici tu. Inca suntem dealeri Renault si Nissan si avem drept de repatatii, service, pe cand Verbita are doar drept de vanzare. Ca el imparte alte zvonuri e altceva. Multa lume e indusa in eroare de ¨bineintentionati¨. Culmea e ca Verbita are conturile la Renault blocate pt ca nu si-a platit facturile asa ca nu mai primeste piese nici pentru Dacia.

Gabi, cum mai esti acum cu piciorul? Ai fost la dr?

Alina.a, distractie placuta la sky.

CristinaM, nu stiu nimic de Proteus. Mai putin si nasti, waw ce a trecut timpul.

Io va scriu din mijlocul patului, ma simt naspa, nu imi curge nasul da ma doare capul si ochii si parca m-a batut careva. Am plecat mai repede de la lucru si maine mi-am luat o zi din concediu ca mai am 5 de anul trecut. Bogdi e la mami de ieri si nu l-am dus acasa daca sunt asa, dar mi-e dor de el.
Ma tratez cu ceai cu lamaie si paracetamol.

Si io vreau la intalnire, dar nu cred ca pot saptamana asta. Din partea mea intalniti-va cand puteti ca stiti cum e azi poate una, maine nu poate alta, etc. Cele mai faine intalniri au fost cele ad-hoc.

Miercuri merg la dr in Ungaria, sa-mi fac un control si pap-ul si un control la sani. Nu e momentul financiar, dar nu vreau sa-mi las sanatatea din cauza asta.

Clau, iti tin pumnii la gasit de job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina, la ce firma lucreaza Calin de are Renault? La noi vin multi de la fime care se ocupaa de produse agricole.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Gabi, Flavia, multa sanatate!
Clau, bafta! Matusa lui Mihai a dat vineri orasul cu Dragos si l-a luat...
Ada, a venit comanda LR exact intr-o luna...
Daria, felicitari!
Diana, Gabi sunteti schioare sefe pe aici. Urmeaza Alina.a...
Incerc sa vin si eu la intilnire...
Cristina, sanatate...
Acu am pus fetele in pat, seara sunt ceva de groaza...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cristina M, da, in mod sigur trebuie repetat inainte sa se arunce cu antibiotice puternice. Sunt destule antibiotice permise in sarcina, si poate ca e si sensibil la vreunul din ele. Poate iti si scoate cerclajul daca el intretine infectia. Iti spune mai multe Simedrea maine.

Gabi, da m-a prins rau. Mi-am luat juma de echipament calumea (clapari, bocanci si geaca) restul din ce am mai naspeturi sau inchiriez (schiuri). Abia astept sa mai mergem, sper sa mai tina zapada pe la munte. Poze nu apuc sa pun...

Flavia, multa sanatate!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alina.a, tot uit sa-ti raspund,scuze... Si-a luat 3 zile libere Vasile si apoi am mers intr-un weekend. Dar nu vreau sa spun de cate ori i-a sunat telefonul...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Neatza mamici! Eu huhurezesc pe aici ca m-am trezit cu o durere de spate de numa numa .
Alina, Gabi, Diana, multumesc ca m-ati mai lamurit asupra Proteusului astuia. Azi as vrea sa merg sa o inscriu pe Mara la gradi ca mi-e ca nasc si apoi o fi mai greu.
Mi-e dor si mie de munte si zapada, n-am mai schiat....stati sa ma gandesc....din 2004 cred

Flavia, multa sanatate iti doresc si drum bun miercuri!
Miha, baga si mie PM cu ce joburi ai disponibile, te rog, amatori am sigur, in fiecare zi aflu de cineva disponibilizat.

Merg sa ma mai invart prin casa, poate ma mai lasa durerile. Si parca vad ca mi se face somn exact cand se trezeste fie-mea

36+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Buna fete. Mai dau si eu pe aici, am avut un weekend incarcat. Plus ca de doua seri, Mariuca mea nu mai vrea sa doarma decat cu mamaaaa!!!Monica, dupa intalnirea cu Diana, a mea a descoperit ca si ea are mama, nu se mai dezlipeste de mine, ma cocoseaza (a vazut-o pe Diana ca s-a urcat la tine in brate). Cum mai esti?
Claudelu, ca sa nu ne bati tare pe mine si pe Moni, pun eu o poza, doua, desi cum a zis si Moni, fetele numai de pozele nostre nu aveau grija
http://community.webshots.com/album/570243319WElfkY?vhost=communityAlina.a, am inceput sa citeste strumfaria de iulie august 2007 si imi place atmosfera, o sa ma incriu si eu. Primiti si mamici adoptive? sa sti ca ti-am votat printesa. Superba.Alinamoro, nu lucrez, sunt in concediu crestere copil. Asa ca as avea timp de o intalnire cu voi, ca vazui ca puneti la cale una. Daca ma primiti, o sa vin cu un ziar in buzunar pentru recunoastereVa pupacesc, ma apuc sa mai lucrez si la proiectul meu pana nu mi se trezeste smecheria.Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Alinush, meseria mea e de ecolog-biolog, dar pana acum am reusit sa lucrez doar in domenii legate de comert, adica publicitate, optica - Focus, Selgros (lucrator comercial).
Miha , vreau si eu pe PM joburile pe care le aveti disponibile.
Eu mi-am facut radiografia la coloana si din fericire coloana mea e ok, nu am nimic, asa ca e doar lumbago asta sau cum l-o chema exact, durerea e de fapt mai mult la muschi si probabil e de natura reumatica.
Alexutu e mucos iarasi, nu stiu ce l-o fi prins, se pare ca la noi asta e anul rinitelor... Daca ne orim doar la asta e ok.
Tare mi-ar placea si mie sa va vad, dar chiar nu ma lasa criza asta sa cheltui pentru nimic ce nu e neaparat necesar.

Mergi la inceput