a renuntat cineva la polita ING?
Raspunsuri - Pagina 14
danielac spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cl
Jasmine, vad ca mi-ai luat-o inainte. Tocmai vroiam sa-i zic si eu vreo doua de dulce duduii! Diana2241, dupa agresivitatea limbajului tau m-am convins ca lucrezi pentru ei (au fost si la noi la firma si ne-au tratat ca pe niste tampitei! nu am facut decat sa parasesc incaperea pentru ca nu avea sens sa ma enervez si nici sa-mi pierd timpul cu ei!). Ma bucur ca nu la ei am eu asigurarile! Inca ceva, nu am mai multi copii si cotizez la bursa aia de studii(asta pentru cultura ta generala ). Dar atunci cand m-am hotarat sa cotizez am facut-o stiind si partile bune si partile rele, pentru ca am avut bafta cu un agent care m-a informat CORECT. Si nu, nu mi se pare normal sa minti! PS Lasa IQ-ul ala la o parte, nu de alta, dar sa nu fii deazamagita mai incolo PPS La chestia asta "ca nu are ce le oferi" copiilor ai intrecut orice limita! A bunului simt, daca nu intelegi la ce ma refer! Si de la mine ai un sac de -oaie!!!! Sa-ti fie rusine, doamna! |
Chestia cu "nu are ce le oferi" copiilor e sub orice critica, bunul simt nu o caracterizeaza pe aceasta fatuca...
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
diana2242 spune:
credeam ca este o discutie deschisa si nu am facut alt ceva decat sa va aduc la cunostiinta ce stiu atata tot cat despre statutul meu draga jasmine am mai zis si zic in continuare nu sunt consultant si nu voi lucra niciodata in astfel de imprejurari si sunt f mandra cand zic asta cat despre polita mea la Ing o am o tin si o voi tine nu ma iau inca dupa nici o vorba pt ca sunt mult prea constienta de ce am.iar despre firmele care fac pensii private pe unde mai aveti dragilor?AIG s-au dus in cap daca ING nu e buna care e alta?Interamericam aparusera au fuzionat cu nu stiu cine etc etc sincer ING este totusi singura care nici nu a disparut nici nu a fuzionat cu nimeni parerea mea.cat despre modul meu de abordare de data trecuta imi cer scuze daca am jicnit pe cineva nu asta era intentia dar am fost ispitita de Cl.daca consultant de incredere nu gasiti cautati sa va documentati la un unit manager vorba cuiva de aici.ar fi pacat sa sticati contractele pe care le aveti deja de cativa ani cand deabia de acum incep sa creasca banii vostrii(parerea mea)daca ai o prima prea mare stiu cum este am avut si eu asta prin 2003 si mi se parea ca nu mai trece deloc timpul si eu dau toti banii mei pt asigurare desi stiam ca e cu capitalizare dar era un contract cesionat in favoarea unei banci si nu puteam sa imi iau eu banii asa ca dupa vre-o 2 ani l-am lasat sa pice am pierdut tot si erau banuti destui dar a fost gresala mea asa ca am acceptat ca mi-am facut-o cu mana mea.Acum nu mai am nimic cesionat si daca va mai fii cazul nu o sa mai cesionez cu un contract cu capitalizare o sa fac separat unul din ala gen rca si gata.
cl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 credeam ca este o discutie deschisa si nu am facut alt ceva decat sa va aduc la cunostiinta ce stiu atata tot cat despre statutul meu draga jasmine am mai zis si zic in continuare nu sunt consultant si nu voi lucra niciodata in astfel de imprejurari si sunt f mandra cand zic asta cat despre polita mea la Ing o am o tin si o voi tine nu ma iau inca dupa nici o vorba pt ca sunt mult prea constienta de ce am.iar despre firmele care fac pensii private pe unde mai aveti dragilor?AIG s-au dus in cap daca ING nu e buna care e alta?Interamericam aparusera au fuzionat cu nu stiu cine etc etc sincer ING este totusi singura care nici nu a disparut nici nu a fuzionat cu nimeni parerea mea.cat despre modul meu de abordare de data trecuta imi cer scuze daca am jicnit pe cineva nu asta era intentia dar am fost ispitita de Cl.daca consultant de incredere nu gasiti cautati sa va documentati la un unit manager vorba cuiva de aici.ar fi pacat sa sticati contractele pe care le aveti deja de cativa ani cand deabia de acum incep sa creasca banii vostrii(parerea mea)daca ai o prima prea mare stiu cum este am avut si eu asta prin 2003 si mi se parea ca nu mai trece deloc timpul si eu dau toti banii mei pt asigurare desi stiam ca e cu capitalizare dar era un contract cesionat in favoarea unei banci si nu puteam sa imi iau eu banii asa ca dupa vre-o 2 ani l-am lasat sa pice am pierdut tot si erau banuti destui dar a fost gresala mea asa ca am acceptat ca mi-am facut-o cu mana mea.Acum nu mai am nimic cesionat si daca va mai fii cazul nu o sa mai cesionez cu un contract cu capitalizare o sa fac separat unul din ala gen rca si gata. |
Credeai ca e o discutie deschisa, dar nu suporti o alta opinie vad. Te-ai lasat ispitita de mine ca sa jignesti????? Te-am jignit cu ceva??? HA!!!! Nu-mi vine sa cred! Madame, intreci orice limita!
In incheiere, inca o data imi mentin parerea mea referitoare la tine si ING. E dreptul meu .
Apoi, de ce zici ca AIG s-a dus in cap (dadeau mai demult un top profituri, era parca pe locul 3 sau 4 la noi in tara)??? De unde stii ca Interamericanul nu o va duce mai bine acum? De Generali ai auzit? Si de unde stii ca ING-ul o duce asa de bine sau mult mai bine decat altii????
Si inca ceva, din cauza crizei toti au avut pierderi, inclusiv mult iubitul si apreciatul tau ING (in care eu am cea mai mica incredere! dar e dreptul meu sa cred ce vreau, nu?)! Stai calma ca toti au avut pierderi, iar cine se va redresa bine si va merge pe profit bun, vom vedea mai incolo.
Mmmaria spune:
http://www.capital.ro/articol/comisioanele-uriase-maresc-pierderile-politelor-unit-linked-117708.html
Citez din articol:
"G#259;urile din conturile clien#355;ilor cu poli#355;e unit-linked pot proveni #351;i de la o serie de taxe #351;i comisioane percepute de companii, d#259;c#259; randamentele nu au fost suficient de mari pentru a le acoperi. Structura costurilor impuse de firmele de asigurare de pe pia#355;#259; este similar#259;. Spre exemplu, la un comision de cump#259;rare a unit#259;#355;ilor de fond de 5%, înseamn#259; c#259; la 100 de lei investi#355;i în produs numai 95 de lei se transform#259; în unit#259;#355;i de fond (unit-uri). De asemenea, taxa de administrare a poli#355;ei de trei euro pe lun#259; înseamn#259; costuri suplimentare de 36 de euro în fiecare an, în cazul poli#355;elor unite de fonduri de investi#355;ii în lei sau euro.
Dac#259; aceste costuri par mari, exist#259; altele care au o greutate #351;i mai mare. Mult mai important#259; este taxa de administrare a fondului de investi#355;ii, care este re#355;inut#259; de administrator înainte de a afi#351;a cota#355;iile pentru unit-uri, afirm#259; directorul general al companiei de asigur#259;ri, Cornelia Coman. „Aceasta ajunge s#259; reprezinte 40%-50% din costul total al clientului“, spune ea.
Costul suportat de client pentru aceast#259; tax#259; cre#351;te odat#259; cu m#259;rirea sumelor din cont. La fondurile în lei, în func#355;ie de gradul de risc, aceste taxe se situeaz#259; între 1,2% #351;i 2,5%. Cea mai mic#259; valoare se aplic#259; în cazul fondului care plaseaz#259; banii numai în instrumente cu venit fix. La fondurile în dolari, care nu se mai comercializeaz#259; în prezent, taxa e de 0,5%. Fondurile în care plaseaz#259; banii asigura#355;ii cu poli#355;e unit-linked sunt comparabile cu fondurile de investi#355;ii deschise. "
Sa vad eu un consultant sau un unit manager care spune asta cand vrea sa vanda o polita...
petra spune:
Fetelor , va certati degaba !
Din propria experienta stiu ca orice companie de asigurari , indiferent de nume sau renume, exista pe piata doar pentru comisionele enorme si pentru a srange niste bani in buzunarele enorme ale mai marilor capi ai companiilor de asiguare.
Toate asigurarile, dar absolut toate sunt extraodinar de bune cand inchei polite cu ei , dar cad vine sorocul de plata sau de acoperire, sau de despagubire - acolo se termina si luna de miere cu asigurarile - de orice fel !(auto, viata,sanatate, pensii sau fonduri pivate !)
Daca maine s-ar duce naibii toate companiile de asigurari eu una nu le-as plange de mila la nici una !
Un exemplu : AIG a cerut si primit e la guvernul american un suport financiar iar dragutii de sefi ai AIG-ului si-au tras niste prime grase de au incremenit toti americanii. Au mai dat pe ici pe colo si la cate unul mai mic cateva sute de dolari prima asa de ochii lunii. Cand i-au intrebat cei de la Guvern ce-i cu primele alea grase date din banii primiti de la stat pentru evitarea falimentului cei de la AIG au raspuns cu nonsalanta ca oamenii superior pregatiti trebuiau cumva stimulati sa nu plece la alte companii de asigurare.
Acum am impresia ca cei din Guvern le-au cerut banii inapoi.
Asa ca ......
eunice78 spune:
citat din mesajul lui Rufus M-a sunat o tipa de la AIG, sa-mi aminteasca ca am de platit polita. Stiam. Am intrebat-o de ce crede ca multa lume renunta la contracte. Mi-a dat un motiv, cum ca lumea nu-si mai permite sa plateasca polita, ca e criza. Multe din voi nu au spus motivul...totusi, de ce renuntati la polita? Are dreptate tanti aia? RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Eu am renuntat la polita AIG relativ recent, acum cateva luni. Nu din motive financiare, adica din lipsa fondurilor. Am renuntat pentru ca informatiile cum ca sunt neseriosi erau tot mai numeroase iar ceea ce a pus capac a fost cand am citit contractul pe bune (nu cand l-am semnat ca primaru) si am citit articolul cu marginalul SIDA. Magarie pe fata.
Legat de recuperat banii: am depus cca 100 mil am recuperat vreo 26 milioane. Bineintels dupa ce am depus personal (ca asa cere contractul) cererea de reziliere mi-a venit o hartie prin care ei, marinimosii de ei, imi acordau termen de gratie 30 de zile sa ma razgandesc. Am scris alta adresa in care le-am comunicat ca renunt la acest "beneficiu". Mi-au virat banii la cca o luna dupa asta. Iar apoi mi-au mai trimis niste adrese cum ca daca ma razgandesc pot sa o fac fara sa ma sanctioneze doar sa pun banii virati inapoi si totul e roz.
Spre deosebire de cei de la AIG care chiar m-au iritat cu adresele lor , plus telefoanele de rigoare(am avut senzatia aia pe care o ai cand cineva vrea musai sa iti bage ceva pe gat), am reziliat saptamana trecuta si asigurarea de la ING si acolo a mers totul ca pe roate. A durat cca 10 minute fara discutii aiurea. Au zis ca vireaza banii in circa 10 zile, nu a zis insa aia exact de ce suma e vorba. Sunt tare curioasa. Si mai am sa imi anulez un card ING. Il facusem pentru a economisi, dar cand am facut calculul (comision gestiune cont plus comision digipass plus comision retragere la fiecare operatiune) ..m-am lecuit.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Lorenza spune:
Eni,dar ce putin ai recuperat!Si eu tot 100 mil.am "cotizat",dar am primit 38 inapoi.Le-ai cerut explicatii cum s-a ajuns la suma asta?
rory76 spune:
BIne ca m-ati convins sa nu mai fac polita aia de la ING! Eu incepusem pentru fii-mea o polita din aia, si cand a vazut ca nu mai platesc , ma tot suna tipa la care o incheiasem sa imi zica:"daca crapi maine, copilul tau nu mai primeste nimic!!!" Penibil, zau! Si acu ma cheama la ei la sediu sa dau nush ce explicatii ca de ce renunt...e legal asa ceva? Nu vreau sa ma duc, si le-am zis-o raspicat, dar ma tot suna...acu' nu mi-oi schimba nr. de tel pentru ashtia...
"sky is the limit!"
Lorenza spune:
Ei,e legal!Fac si ei presiuni.Daca merge,bine,daca nu,macar au incercat.Iti dai seama ca sunt disperati ,nu mai dau pe afara de clienti.
senator spune:
citat din mesajul lui rory76 BIne ca m-ati convins sa nu mai fac polita aia de la ING! Eu incepusem pentru fii-mea o polita din aia, si cand a vazut ca nu mai platesc , ma tot suna tipa la care o incheiasem sa imi zica:"daca crapi maine, copilul tau nu mai primeste nimic!!!" Penibil, zau! Si acu ma cheama la ei la sediu sa dau nush ce explicatii ca de ce renunt...e legal asa ceva? Nu vreau sa ma duc, si le-am zis-o raspicat, dar ma tot suna...acu' nu mi-oi schimba nr. de tel pentru ashtia... "sky is the limit!" |
Exprimarea consultantului a fost prea dura. Ai dreptate sa fii revoltata. Dupa mine, ar fi bine sa te duci la sediu, pentru ca acolo vei completa un formular în care trebuie sa specifici contul în care doresti sa ti se vireze banii si motivele care au stat la baza rezilierii contractului. Si daca ai facut-o din cauza consultantului, bifeaza casuta corespunzatoare.
Fara nicio retinere.