a renuntat cineva la polita ING?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

http://www.zf.ro/banci-si-asigurari/coman-ing-mi-e-teama-ca-revenim-la-anii-92-95-cand-toti-isi-tineau-banii-la-saltea-4023123/

Ce mi s-a parut mai important:
"A fost un val de rezilieri, pentru ca lumea s-a speriat atunci cand criza a inceput sa se simta si in Romania, dar sper sa nu mai continue. Alta categorie de clienti care reaziliaza sunt cei care s-au speriat de scaderea preturilor la unit-linked (a unitatii de fond - n.r.), desi la momentul vanzarii politei lor li se face o analiza de risc si spun ca inteleg ce inseamna volatilitatea. Eu le-as recomanda sa inchida ochii si sa treaca peste aceasta perioada", explica directorul general al ING Asigurari.

Daca asta e recomandare de la ditamai directorul general, sa inchizi ochii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

ieri dimineata am trimis 3 mailuri la adresele pe care le-am gasit pt ING Asigurari.
Am spus ca vreau sa reziliez si am cerut detalii despre procedura.
Evident pana in momentul asta n-am primit nici un raspuns.

Daca scriu acum de pe alta adresa si spun ca vreau sa inchei o polita Academica fac pariu ca mi se raspunde imediat.

Jenant...

http://www.zf.ro/banci-si-asigurari/ing-asigurarile-de-viata-ar-trebui-sa-fie-mai-transparente-3184751/

articolul e mai vechi dar vad ca recunoaste si tipa ca agentii nu prezinta clientilor lucrurile asa cum sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna,

Si eu am renuntat la 2 polite Academica dar dupa numai 1 an, banii conform contractului nu i-am recuperat dar macar am scapat

Mergi la inceput

Am mai trimis inca o data mailurile alea si am insistat sa primesc un raspuns.
In sfarsit aseara m-a sunat un tip de la ING Asigurari.Mi-a spus si el ca daca reziliez acum,dupa numai un an,nu recuperez nimic din banii dati.

Ca daca nu platesc timp de 90 de zile se considera reziliat si ca nu exista penalitati.Si ca acel formular prin care eu cer rezilierea e optional.As vrea totusi sa-l completez,sa fiu eu sigura ca am incheiat in mod oficial socotelile cu ei.

Asta e,am pierdut 2400 RON.Sa fie primiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

M-a sunat o tipa de la AIG, sa-mi aminteasca ca am de platit polita. Stiam. Am intrebat-o de ce crede ca multa lume renunta la contracte. Mi-a dat un motiv, cum ca lumea nu-si mai permite sa plateasca polita, ca e criza.
Multe din voi nu au spus motivul...totusi, de ce renuntati la polita? Are dreptate tanti aia?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Eu inca nu am renuntat dar sincera sa fiu, daca as renunta ar fi pentru ca sunt prea luata de fraiera.
Cand a aparut prin octombrie/noiembrie un articol in Capitalul cu randamentele diverselor polite unit linked si ING figura cu randament negativ rau, mi-am sunat consultantul. Raspunsul a fost un fel de "ei si ce".
Cand am vrut sa schimb, tot prin noiembrie, alocarea uniturilor si sa investesc doar in bonduri (dupa ce tot ei ma convinsesera sa cumpar mai multe unitati din cele cu risc mai mare) au incercat iarasi sa ma faca sa renunt.
Cand am vrut sa modific contractul la o aniversare (in sensul bun, adica sa cotizez cu mai multi bani)si au gresit, am intrebat daca foloseste la ceva sa sun eu in centrala din Bucuresti; raspunsul a fost: aaaa, nu, ca oricum nu le pasa.
La ora asta as recupera cam 60 - 65% din cat am depus.

Mai am ceva argumente, chiar mai solide decat astea de mai sus, dar ma opresc aici.
Daca voi rezilia contractul, o sa o fac de lehamite sau furie. Dar sunt sigura ca motivele astea n-or sa figureze ca "bifabile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

M-a sunat o tipa de la AIG, sa-mi aminteasca ca am de platit polita. Stiam. Am intrebat-o de ce crede ca multa lume renunta la contracte. Mi-a dat un motiv, cum ca lumea nu-si mai permite sa plateasca polita, ca e criza.
Multe din voi nu au spus motivul...totusi, de ce renuntati la polita? Are dreptate tanti aia?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Din punctul meu de vedere,n-are dreptate.Nu e motivul asta nici pe departe.Pur si simplu,sunt convinsa ca peste 25 de ani,cand polita mea ar fi fost matura ,nu cred ca o sa mai existe aig.Si in plus,eu nu-mi doream asigurare,ci pensie,ceea ce s-a dovedit ca nu prea e.In momentul de fata,as cotiza dublul sumei "garantate",asa ca nu se mai justifica,din punctul meu de vedere,desi cotizam in fiecare an indexat

Mergi la inceput

Eu nu din cauza crizei vreau sa reziliez.Nicidecum.Nici nu simt cei 200 RON pe care-i dadeam lunar,asa ca as putea sa cotizez in continuare fara probleme.Dar nu mai vreau.

Ma deranjeaza ca am fost mintita in fata,mi s-au prezentat lucrurile intr-un fel si acum m-am lamurit ca de fapt e vorba de cu totul altceva.

Am mai spus ca imi asum partea mea de vina,ca nu am citit contractul ala (desi e scris in asa fel incat cineva care nu e in domeniu oricum nu intelege mare lucru) daaar...nu e normal deloc ca agentul sa te minta in mod intentionat ca sa semnezi si sa-si ia comision.Asta e motivul principal : ma simt inselata.

Si la cum se prezinta economia mondiala...Dumnezeu cu mila ce va fi in anul 2024 cand ajunge la maturitate polita mea.Cel mai probabil se va alege praful de banii cotizati.E o proiectie pe termen prea lung pt vremurile astea tulburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Jasmine,subscriu si eu la cele prezentate de tine.Contractele sunt in asa fel facute,ca daca nu esti de specialitate si nu apelezi la cineva care sa ti-l descifreze,sau macar la un broker de asigurari,ti-o iei cam de fiecare data.Eu mi-am luat-o.Consultatantul face pe naiba in patru sa auzi ce vrei sa auzi si el sa incheie contractul.Asta e unicul lui scop.Stiu ce spun,Am lucrat cam 1 an de zile in vanzari de produse prin prezentari in fata clientului.Sistemul te face sa actionezi in asa fel incat clientul e pur si simplu o tinta,iar unicul tau scop e sa vinzi aproape cu orice pret.Si la ce comisioane isi iau...moralitatea e in afara ecuatiei.Sunt convinsa ca sunt si consultanti care-si pastreaza coloana vertebrala,dar nu fac parte din majoritate,si treptat-treptat se autoelimina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Nici la mine nu s-a pus problema crizei, de altfel eu am renuntat la polita cu cativa ani inainte. Plateam un pic peste 1 mil pe luna, n-ar fi fost o problema sa continui dar agentul de la Omniasig nu-si facea deloc treaba, trebuia sa-l caut eu sa-i platesc, in loc sa sune el si sa se deplaseaza la client cum am vazut ca fac altii. Si nu aveam timp si de chestia asta. Polita o incheiasem cu o alta agenta care mi-a prezentat totul in roz - era o asigurare de viata combinata cu o asigurare de boala si spitalizare - mi-a aratat tot felul de grafice din care am dedus ca ies pe plus chiar daca ma razgandesc si ma retrag dupa cativa ani. Bineinteles ca s-a dovedit a fi o minciuna, am recuperat cam 30% dupa 4 ani dar ma felicit ca m-am retras la timp, polita era pe 28 ani.

Andrei

Mergi la inceput