Intre avort si divort
Raspunsuri - Pagina 25
larissa_79 spune:
Aloo Alice nu ma intereseaza ce crezi tu, pe aspecte religioase, daca tot ce crezi e de la tine putere.
Nu sunt autosuficienta, nu! Nu m-am bazat pe mine, am studiat viata Sfintilor Parinti, am cercetat Sfintele Scripturi si alte invataturi ortodoxe.
Daca ma bazam pe mine...ehe he....ca religie mi-as fi construit!
Eu ti-am zis ce zice ortodoxia nu ce cred eu. Si eu ader la ortodoxie. Daca tot ti-ai construit propria religie ai au propriul punct de vedere de ce ai ramas in ortodoxie? Iti zic eu de ce: in virtutatea inertiei! Ca sa nu zic mai urat!
Gata punct. Discutam discutii deja!
Si ca sa utilizez stilul plastic al lui XIO, ce imi place si mie e drept asta cu sunt ortodox da' nu sunt de acord cu ortodoxia e cam asa:
Ma inscriu la scoala germana si inca de la primele cursuri incep sa fac nazuri in stanga si in dreapta de genul: eu cred ca aici ar trebui sa studiem si greaca si putina spaniola si de ce sa nu invatam si chineza! De fapt...hai sa invatam doar chineza ca parca nu prea imi mai place germana. Evident cei de acolo iti vor zice ceva de genul: ori inveti germana, ori te cari la o alta scoala!
Cam asta! Priceput acum?
XIO, tre sa recunosc ca te invidiez ca reusesti sa faci sport la o ora la care eu abia reusesc sa imi fac cafeaua. Mi-am impus mai nou sa ma trezesc mai repede...dar...inca nu functionez prea bine la astfel de ore!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Kari, nu-mi place deloc planul tau de a da lectii de viata ginerelui/norei. Asta e marea problema a soacrelor, ca vor sa dea lectii de viata.... In schimb imi place ideea cu calatoria in jurul lumii, merg si eu, peste 10 ani cred ca merge. Da' mergem o gramada cu vaporul, da? |
tu chiar ai luat-o in serios? sincer, dupace vor pleca copii din casa mea, nu ma voi amesteca in vietile lor, cu atat mai mult dupace se vor casatori!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU