Intre avort si divort

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Mie Manole imi pare mai bland decat multe persoane care au postat pe aici....

Ilincaaaaa, zi, cum e Manole?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Cine e fioros?! Manole?!

Daaaa
N-ai vazut a doua poza , cum sta semet si mandru?
Rasa lui era folosita pe post de strajer la curtile regale din cate imi amintesc. Ne lamureste Ilinca , ca eu am o varza in cap cand e vorba de toate speciile sau subspeciile de mastiff , ca i-am analizat pe toti .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Citat:

Mie Manole imi pare mai bland decat multe persoane care au postat pe aici....

Ilincaaaaa, zi, cum e Manole?

Cel mai bland!

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ilinca, daca treci vteodata prin Tm sa-l aduci si pe domnul Manole si sa alocam vreo hmmmmmm , 7 ore de smotoceala si pupaceli din partea mea te rog !
Deja incep sa-mi imaginez ce s-ar intampla cu Ram si Stein in casa , mastifful plictisit si obosit , russel-ul vesel sarind in jurul lui

P.S: imi cer scuze ca te-am botezat , Lorenyy

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Khrisu, tot nu mi-ai aratat studii, vorbesc foarte serios . Ca sa sustii ca nu putine mame adoptive isi abandoneaza copiii la aparitia unui copil biologic in viata lor trebuie sa ai niste argumente foarte serioase si niste date concrete pe care sa te bazezi. Asta ca sa avem o discutie pe bune si ca sa nu ne laudam fiecare ca "Ba al nostru-i mai frumos".
Toate mamele adoptive pe care le cunosc eu sunt minunate, deosebite, femei care au luptat tare mult pentru copilasii lor si ar fi jignite sa citeasca ce ai scris tu. Eu, ca femeie care isi doreste pe viitor sa adopte un copil, ma simt jignita. (Teoretic pot avea copii naturali, practic n-am incercat sa "produc" unul deci pot aparea surprize). Adica o mama adoptiva nu e mama decat cand face un copil pe cale naturala? Pana atunci ce e? Bona? Fa-ma sa inteleg. Pana atunci prefer sa cred ca nu ai vorbit serios si ca a fost doar o greseala in exprimare cand ai spus ceea ce ai spus.
Si nu mai compara mere cu pere, ca mama adoptiva si asistenta maternala nu-i tot aia.

Fomalhauti, daca nu are inca Manole prietena, o sa aiba acum de unde alege ca are petitoare. Mi-era dor sa "te vad" .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Si eu ma inscriu la smotocit Manole-ul in caz de turneu pe la noi prin "zona" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Desi e TOTAL OFF-TOPIC ii iau apararea lui XIO.

1. In acest an de cand se da pe aici pe forum a invatat enorm.

2. Nu inteleg cum a ajuns pe forum, nu ii inteleg dedicatia si inversunarea de a posta la toate orele din zi si din noapte la atatea topicuri controversate.

3. Intotdeauna a pastrat un limbaj civilizat, ca poate "ustura" de mama focului, de prin DEX, bravo ei.

4. Nu mi-a placut deloc de ea, mult timp. Nu-mi plac nici acum multe din ideile ei.

DAR:

- Cum sa contest parerile unei persoane, pe care si le justifica pana in panzele albe, de are dreptate sau nu? Cred sincer ca ea chiar crede in ceea ce scrie.

- Dreptate sau nu e din punctul de vedere al fiecarui cititor.
Ce drept am eu sa ii contest ei gandirea doar pentru ca nu e mama, sotie, abuzata, angajata, habotnica, etc.

- Poate nu sunt de acord cu ea nici in 1% din cazuri, dar ma vad pe mine la varsta ei, acum 10 ani, si ma vad pe mine si acum la aproape 34, ma lupt pentru convingerile mele, pentru ceea ce consider eu ca negru sau alb asa cum o face si ea.

XIO, din partea mea pentru lupta continua in ceea ce crezi, ca o fi gresit sau nu, importa mai putin, ca nu suntem la judecata aici, ce pe forum.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Citat:
Ca nu sunt mame adoptive care s-au luptat sa infieze copii, sa le ofere toata dragostea dar atunci cand au ramas ele insarcinate si-au dus copii adoptati inapoi la orfelinat (si nu sunt deloc putine!!!!) de ce?

Khrisu, cate cunosti tu in situatia asta? Eu NICIUNA! Si mi se pare foarte grav ceea ce zici. Si arata-mi si mie un studiu unde se specifica ca "nu putine" mame adoptive duc copiii inapoi cand raman insarcinate .

Sper ca mamele adoptive de pe forum nu citesc subiectul asta ca le-ar durea sufletul daca ar citi asemenea insulte si ineptii .

Eu nu am auzit de asa ceva. Copiii nu sint jucarii sa le duci inapoi a doua zi la magazin. AM colegi care au copiii lor si au adoptata si stiu cazuri in care familii care nu au putut face copii au adoptat si in urma tratamentelor au facut copii. Nu exista diferenta in familiile stiute de mine intre copii naturali si cei adoptati.

Mergi la inceput

Monabella, te cred pe cuvant, nici eu n-am auzit asa ceva .
De asta i-am si pus niste intrebari, pertinente zic eu, pentru ceea ce sustine ea. Poate ma luminez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
De aceea propun sa discutam despre Manole. Eu, de exemplu, cred ca in pozele cu hainuta rosie i s-ar fi potrivit si o palarioara/sepcuta, ma gandesc la una verde...Ce papa Manole? Cat costa dresajul? In ce tip de masina se deplaseaza Manole la lectiile de dresaj?

caciula trebe musai, ca-l trage curentul. manole papa lapte praf, bea ceai din ziua in care s-a nascut, sarmale la 3 luni, carnati la 4, bomboane tot la 4. dresajul nu costa nimic, ca e lasat sa planga atunci cand vrea in brate, doarme singur sub masa de la bucatarie, nu-l leagana nimeni, nu-l mangaie sa nu-l resfete, are program strict de papa, pipi, caca, exceptiile nu se admit, iar neascultarea se pedepseste cu o palmuta la fund, pus pe coji de nuca, fara desene animate. conduce o masina sport, desigur, cumparata cu banii primiti de la parinti pentru fiecare data cand a ajutat in gospodarie.

suficient? :-))

Mergi la inceput