Gramada de bobi

Gramada de bobi | Autor: bebe_andu

Link direct la acest mesaj

Sunt o mamica ce nu a uitat sa se bucure de viata. Si am creat o lume de vis cu arome si culori de demult. Unde iubirea e stapana, unde cuvintele sunt rostul dintre noi, unde gasesti caldura de acasa, oricat de departe ai fi.

www.andreeacaprescu.net

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Bine ai venit pe DC!

Ai niste poze superbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bebe_andu, vad ca esti venit de ceva timp, dar timid, ai inceput sa si postezi...pai sa o faci mai des, caci vad ca ai talent in ale scrierilor . frumos blog, frumoasa stapana de blog, frumos suflet trebuie sa ai ca sa poti scrie toate acele lucruri. mi-ai inseninat ziua si....vreau sa zic ca m-am regasit in cuvintele tale . si eu ador levantica si eu tanjesc dupa copilarie, dupa adierea vantului, dupa mirosul ierbii si aroma mustului

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Who cares what the question is? Chocolate is the answer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

place ce-am vazut, place ce-am citit sa fiti sanatosi

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_andu spune:

Va multumesc tuturor. Nu ma asteptam sa va placa, dar daca se intampla, pot spune ca sunt fericita. Nu e o reclama banala, e doar o invitatie catre o liniste pe care o gasim cu greu in noi, desi avem frumosul aproape, copiii tinandu-se de fustele noastre. Va doresc zile cat mai senine, la fel de senine ca ziua in care mi-am tinut fetita in brate, in care am fost dusa la altar, in care am scris primele cuvinte, neasteptand vreo rasplata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Foarte frumos, Bebe_Andu...
Ce mi-as dori sa fie cat mai multe mamici ca tine, care sa se bucure de viata si de posibilitatea de a trimite si altora un crampei din bucuria lor...
PUpici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_andu spune:

Oana, sunt convinsa ca sta doar in puterea noastra sa traim frumos. Si cand spun a trai frumos, nu ma refer la o stare de fericire permanenta, pentru ca nu cred in asa ceva. Fac trimitere la bucuria de a imparti, la incurajari gratuite, la timpul ce merita dedicat, la cuvintele pe care parca prea mult le amanam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Frumos si plin de sensibilitate
Bine ai venit pe DC, sper ca mai des de-acum incolo.
Pozele si protagonista sunt deosebite

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hai la plimbare

Mergi la inceput