*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (208)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Mamici, am nevoie de ajutor din partea voastra
am nevoie de un numar de telefon la care sa primesc informatii despre revenirea in concediu de crestere bebe
daca se poate la sector 3
stiti cumva daca ma mai pot intoarce in concediu, odata ce m-am intors la munca?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Va multumesc frumos pentru caldicele molicele si sper sa fie bine...imi pare rau sa aud ca atat de multa lume are probleme din astea ...m-am tot gandit la el , cum ziceam eu ieri de el ca e ZEN si ma enerveaza ....si-acum imi pare rau, ca el de fapt e un tip introvertit, le tine pe toate in el si cred ca d-asta Si acum ...acum eu la cine mai tzip Ca el cica trebuie menajat Toate ca toate , dar dat fiind ca stiu romance-ul vostru cum a inceput, sa stii Naty ca eu ii fac programare la un doctor de inimi BARBAT Him, deci TA mare avea si al tau tztztz
Am dus copilul la scoala, am recuperat geanta reparata , am spalat masina (ha, nicio intalneala, nimic ? ), am luat bilete la teatru si am capatat si CDul cu seria III din serial Aaa, am facut si dus , m-am dat cu creme si am "atacat" al doilea salam Pana acum am datorie la Tuchi 50 de abdomene si 50 de genoflexiuni Am cumparat si ghiocei si zambilici ....intr-un cuvant sunt mai bine dar o umbra de grija acolo tot a ramas ...ofof...
Citeam si ma gandeam....Tonic, ce frumos ai scris tu...oare chiar asa par? Nee, sunt si eu om...sunt slaba de inger si obosita si sentimentala si fricoasa...dar nu-mi place sa ma vait, nu-mi place sa fiu trista...as vrea ca toata lumea sa fie vesela in jurul meu, asa ca pentru ziua de azi imi cer scuze
Floriio si Vladutz sta pe varfuri mult...dar de mers, merge normal....m-ai pus pe ganduri si tu...eu nu cred ca fie asta, numai asta, o problema....dar daca tie asa ti-au zis

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Pucca, cred ca se poate parca Tuchi zicea ca si-a facut dosar pt stimulent si pe urma s-a reintors in concediu. Sau nu am inteles eu bine??

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pucca, te poti intoarce in concediu sigur, oricand pana face Bianca 2 ani. Alte detalii iti va da Tuchi, ca nu stiu. Dar de ce te intorci in concediu?
Mimo, da, asa a inceput povestea noastra, el cu tensiune mare, eu primindu-l la camera de garda...Sper ca ai la ce medic barbat sa-l trimiti. Daca nu, iti pot recomanda eu gramada
Azi am avut o lipsa totala de spor la invatat (si cand e asa eu ma opresc, n-are rost sa ma mint singura ca am invatat si mintea sa-mi zboare de fapt aiurea) asa ca m-am dus in Carrefour sa-i iau pampersi fetei (si IAR n-am gasit Huggies, sunt multumita de Happy numai ca o cam irita la pasa uneori; asta e, am luat un bax enorm de Happy). Si am gasit si drojdie uscata Dr Oetker, ca pana acum am avut numai proaspata si banuiesc ca de la ea, tot facand paine in casa, ne-am ales si eu si al meu om cu niste balonari cum n-am avut in viata vietilor noastre. Si tot despicand firul am ajuns la concluzia ca trebuie sa schimbam drojdia la paine. Acu sa vedem...
Gata, incerc sa mai citesc ceva...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

LA MULTI ANI, IANNIS !!! SA CRESTI MARE SANATOS SI VOINIC, SA-TI DEA DUMNEZEU MINTE SI NOROC !!!
Am plans si eu cand am citit povestea nasterii lui Iannis. Credeam ca daca trece ceva timp dupa nastere o sa fiu din nou cum am fost, nu asa de sensibila si ca nu o sa mai plang asa de usor. Nu imi place sa fiu asa plangacioasa.

Multumim fetelor care ne-au urat si noua pt cele 11 lunisoare. Inca o luna si dam si noi de baut.
Am fost la pediatru si Georgios are 9400kg si 76cm. Tot cam miniaturica, dar nu ma ingrijorez pt ca e f vioi si puternic si merge f bine si repede in picioruse.

Ma duc acum la aeroport ca vine randunoiul Sa ma aranjez un pic dupa ce am bocit cu nasterea lui Iannis.

Aseara Ioanna ii canta lui Georgios :
(Ioanna vb romana cu romanii si greaca cu grecii, dar cu Georgios nu stiu de ce alege sa vb in greceste)
"Palamakia peksete
Ke o babas tou erxete
ke kratai ke kati ti
loukoumakia sto xarti
kai kratai ke kati alo
ena kourabie magalo"

care ar insemna:
"bateti din palme
si tatal lui vine
si aduce ceva
gogosele in hartie
si mai aduce si altceva
o prajiturica mare"

pusesem camera pe msg si ne vedea si ne auzea si randunoiul si cred ca ii dadeau lacrimile si lui.

E greu acum, dar trece vremea si vine si tati acasa la noi. Mai avem numai 5 luni si jumatatea.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Pucca, eu am un nr de la care m-au sunat ei odata 0372126100 ...incearca, n-ai nimic de pierdut

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Naty, eu numai cu drojdie uscata fac painea. Am facut o data si cu drojdie proaspata si parca nu a iesit asa buna. Si tot dr Oetker folosesc si eu.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

helau, helau, tuchismele la aparat!
sa vad cat dioarme Surubelul ca am de povestit....

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

A, si am mai luat si lapte Nestle Junior 1+. Dupa indelungi gandiri si razgandiri, m-am hotarat asta sa-i dau deocamdata Iuliei; nu lapte de vaca, inca cateva luni, dar nici Aptamil Junior care e 66 ron cutia nu-mi pot permite. Faza e ca, Iulia mea care numai mofturi mi-a facut la orice fel de lapte, rade pur si simplu Aptamil Junior, n-as mai fi sperat eu niciodata ca ar putea ajunge ea sa bea aproape 300 ml dintr-o data. Asa ca ma tem ca nu va accepta Nestle si atunci, de voie-de nevoie, o sa continuam cu Aptamil. Om vedea, oricum ii fac trecerea treptata.
Floriio, imi pare rau ca nu ne vom vedea pe acolo dar daca iti convine programul e f bine. Si Iulia acum tot cu Razvan lucreaza, exclusiv, Marian ne-a abandonat; si ea e f suparata pe el ca o munceste atat . Deci asa, Andrei e un lenes-sef; Iuliei ii zice ca e o "diva sclifosita"

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

So....trezim, imbracam, alaptam copii de dimineata, pe Ilinca o livram la doamna Nuti( adik la gradi!) si cu Surubul in masina plecam la vaccin!

v-am povestit eu ca doctorita noastra de familie o bomboana dulce a plecat un an in Anglia( si presimt ca nu se mai intoarce!) si i-a luat un pupazoi locul.

Ajungem la cabinte surprinzator mai devreme, mai stam in masina nitel ca sa nu facem iar schimb de microbi cu toti mosii si toate babele...pana la urma intru in sala...o mizerie nene si-o putoare...

Eu incep sa pufnesc, bag capul, imi anunt prezenta...constat ca e doar asistenta si doctorul nu....

Il dau pe Ionel cu copilul afara ca mai bine sa respire aer proaspat cu gaz de esapament decat aer vechi cu basini rasuflate si transpiratie statuta, eu deschid geamurile larg pe-acolo ( sub privirile infricosate ale unui mos si doua babe)....

Ma rog, dupa 20 de minute apare fat-Frumos cu palosul gros la munca....bai tata ce doctor isi incepe programul de dimineata la 9:20??
ma rog, intra el, se schimba, intram si noi, ne dezbracam....
Cica incepe sa-l consulte...ii masura capul , se aseza sa scrie si mai citea ce mai are de facut...ii masura toracele iar se aseza....scria si citea care e pasul urmator...

Si acum sa ne uitam in gat...se scobeste in geanta, gaseste o lanterna si vrea sa se uite in gura lui Seb, asta ii arata dintii( pe care i-a numarat de 3 ori pana s-a prins ca-s 6!)...
eu ii zic ca n-are decat un an si nu stie sa zica AA si sa scoata limba si se hotaraste sa ia un abeslung( sau cum s-o scrie!) cu care nu ii apasa limba cum se face ci i-l propteste in dintii de jos asta se enerveaza, tipa si ii vede si doctorul gatul...se declara multumit!

Ii baga un termometru in fund, il asculta la plamani( asta haraie de nu se poate si tuseste greu-nu observa sau nu se exprima!)

ma cearta ca nu ii dau calciu 10 zile pe luna, asa vrea sa ii explic ca bea 750 ml de lapte si branza si iaurt si ca sunt la 5 picaturi de Vigantol pe zi...renunt

Incep sa-i povestesc de otite, de Pneumococul rezistent la peniciline, de ce-am facut....
Imi zice el satisfacut" si i-ati dat Augmentin, nu?" de parca asta ar fi cea mai noua scula in materie de antibiotice....eu ii insir pomelnicul de antibiotice inghitit de Seb si ii zic ca Nu a raspuns decat la Ciprofloxacin....

era sa crape, ca eu nu stiu ca nu se da la copii

renunt sa-i mai spun ca eu sunt medic, ca am citi o luna n articole pe net, ca am incercat multe si degeaba, lalala, ridic tonul si ii spun ca asta era singurul antibiotic la care era sensibil microbul si ca l-am dat la recomandarea orl-istului!

Ii face asistenta vaccinul, urla copilul, se calmeaza, il imbrac si cer si eu o reteta de Nurofen si Eurespal...o primesc si pa si pusi si la revedere...ne vedem, peste o luna la ROr si Doamne-ajuta sa nu-l mai vad ever ca imi venea sa il impusc!

Toata consultatia a constata ca Seb nu este cuminte ca se invarte si ca nu sta la examinat, ca are capul turtit pe-o parte si ca ar trebui sa il culc pe spate( l-am intrebat daca el isi imagineaza ca la varsta asta pot sa culc copilul cum vreau eu nu cum vrea el??- poate doar daca il prind in pioneze de pat, desi nu cred ca ar fi suficient de rezistente!)....

ce sa se uite la penis daca e decalotat sau nu sau daca are testicolele coborate sau nu....ce sa ma intrebe de alimentatie, de lapte, de alte alea....nu scria in fisa cred ca trebuie sa faca toate astea!

Rezultatul zilei in cifre concrete- 9900g si 72 cm, dar ma indoiesc de corectitudinea masuratorilor pentru ca Surubelul nu sta!
I-am bagat Nurofen acasa pe gatul examinat, a dormit, a papat, l-a plimbat Lili, acum doarme iar...sper sa fie ok si sa nu faca febra.

Hai ca m-am lungit rau, m-am racorit si eu la voi, ca asa de tare m-a enervat
si nu pot sa nu ma intreb ce face un om normal care se duce cu copilul la control si asteapta observatii corecte si sfaturi pertinente!

Dupa care m-am apucat de cautat in librarii si magazinele cu jucarii o balena ucigasa cu puiul ei cu tot ca asta vrea Ilinca sa-i cumpar....cred ca deja tot cartioerul ma cunoaste ca nebuna cu balena ucigasa!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput