FIV in Europa (15)
Raspunsuri - Pagina 18
lilianaFi spune:
Beatriz off iubita..imi pare asa de rau
...nu inteleg de ce trebuie sa trecem prin asa momente....mai bine fara nici un test pozitiv decit asa...mie una mi-e si frica sa mai ramin gravi dupa toate sarcinile pierdute dar nu ma las merg inainte ati cit se poate...te inteleg perfect draga mea si sper sa te refaci cit mai repede din toate punctele de vedere si sa incerci din nou pt ca timpul nu sta in loc.... speranta renaste intotdeauna chiar cind simti ca moare...deci capul sus iubita si sa auzim de bine 
li_am spune:
nicole,
multam de urare, sunt tare emotionata de data asta, numai in fata calculatorului stau de vreo cateva zile, tot caut ceva, dar nici eu nu stiu ce... nu stiu ce probleme ai tu si de ce esti atat de putin optimista? cunostintele mele in materie de fiv sunt limitate, dar stiu un lucru! ca sa reusesti, trebuie sa fii pozitiva! doamne, pe alt forum era o tipa (xana, pt cine cunoaste povesti de demult) care a reusit la 42 de ani (parca, daca nu chiar mai mult) dupa ET cu embrion de 3 celule! si a reusit in sensul ca are o fetita superba, sarcina i-a fost fara nici o problema, totul ca la carte... cum sa te fac sa fii mai increzatoare? eu deja umblu ca proasta prin casa cu burta-nainte, parc-as fi deja gravida, si tu nici nu visezi!?
na ca am sarit cu gura pe tine, cred ca hormonii sunt de vina..
_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), pick-up miercuri!
nicole_40 spune:
liam, multumesc pt incurajari, dar la mine e rezerva de ovocite pe sfarsite, mi-a zis dr, si am avut rezultate proaste pt celelalte 2fivuri; fiv1- 4/6 menopur (deci destul de puternica doza) cu 2 foliculi goi, fiv2, 2 foliculi - 1 sau 2 (ca mi-au spus 2 variante) embrioni divizati pana la 5 celule, ambele fivuri fara ET. Iar dr cand merg la consultatie tb sa-l incurajez eu ca e disperat saracul! deci am tras concluzia ca eu am sanse fff mici, si dc reusesc (dar nici nu indraznesc sa visez!) e clar minune, si sunt f bisericoasa acum, ca numai Dzeu ma poate ajuta! tu ai deja un copil, deci esti mai fertila, dr intotdeauna subliniaza asta, ca de fapt ai 'dovedit' ca merge; la mine, nu prea, niciodata gravida... enfin, e intotdeauna o mica speranta... acum imi gasii un motiv de ingrijorare: fac pregnylul la 12 si tb sa ma prezint la 7 dim miercuri, deci pick-upul nu e la 36h, cum credeam, dar intreb maiine cand merg sa dau sange...
pupici, si mult succes tuturor!
li_am spune:
nicole,
da, ce sa zic, ai o situatie destul de dificila... presupun ca nici nu vrei sa auzi de donor egg... oricum ar fi, eu iti tin pumnii si sper ca iti vei vedea visul implinit, imposibil nu e, ca altfel nu te chinuiau geaba cu tratamente de stimulare, nu?
am vrut sa merg inainte cu optimismul prostesc, dar mi-a mai pierit entuziasmul... chiar daca speranta exista! in locul tau si eu as incerca, pana la ultimul ovum (nu stiu care-i singularul 

). sigur ca mie mi-e usor sa vorbesc, ai dreptate situatia mea e incomparabila, chiar daca nu mai reusesc in veci, am deja un copil de care sa ma bucur. si totusi, si eu am trecut prin multe pana sa ajung aici (de doua ori mi-au pus diagnostic de iminenta de avort, odata mi-au zic ca "daca mai conteaza, era baiat", odata mi-au recomandat sa fac avort, ca fatul ar avea 90% sanse de malformatii grave, etc.) tot ce spun este sa nu-ti pierzi speranta!
celorlate fete, ganduri frumoase, optimiste, de primavara (chiar daca aici vremea e ca un
, sunt vreo 2 grade si ploua de nu mai stiu cand...)
_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), pick-up miercuri!
goldi spune:
Nicole, acum vreo 2 luni era pe aici o doamna, Muffins, care a ramas graviduta la al doilea FIV la 42 ani.
Deci ,se poate ...!
Sunt fete la 25 de ani care se confrunta cu ce ai tu la 40, asa ca varsta nu mai e de mult cauza principala.Un pic de Dumnezeire si copilul mult dorit va veni 
fireyes spune:
Liam,
, iti tin pumnii cu fervoare, ca doar ii innebunim pe aceeasi medici una peste alta
dar stii cum e, daca s-a putut o data, mai e loc de inca un bebel... si iti doresc sa fie o sarcina fara evenimente, ca sa nu mai treci prin cosmarul de data trecuta...
Legat de Ovitrelle, eu am citit ca e mai ok decat Pregnyl, desi e sintetizat hormonul, nu e natural, insa este mai stabil, asa ca numai de bine...
Nicol, da Doamne sa fie cel mai calitativ outz ever, ca sa se culcuseasca puiutul la tine in burtica! de la clomid ai mai avut aceleasi stari rele ca la tratamentul injectabil?
still counting: 1,2,...
bulinanico79 spune:
lia am, nicol si celorlalte fete care sunt in focuri...va tin pumnii.
Ma primiti, nu ma primiti, eu m-am mutat aici la voi. Am programare la Goldenes Kreuz in 1 aprilie si la Wels in 2 aprilie. Am intrat pe ultima suta de metri. In principiu suntem cam inclinati spre Wels, dar ca si comunicare prin mail mi se pare mai ok clinica din Viena. Acestia din urma ne-au trimis niste formulare cu anamneza fiecaruia dintre soti, ne-au cerut analizele pe mail ca sa vada daa este totul in ordine sau mai trebuie ceva...super ok.
Cei de la Wels...au stabilit data pt prima intalnire si atat, au zis sa venim cu analizele cerute. I-am intrebat daca sa le trimit inainte pe mail si au zis nu. Nu tu istoric, descriere nimic...voi, cele care ati fost la ei, ati patit asa? Ce sa fac sa le trimit un mail cu istoricul just in case? Daca ajungem acolo si nu avem nu stiu ce analize si trebuie sa le facem pe loc...si n-am bani destui? Of...de ei imi placea cel mai tare....
Nico
nicole_40 spune:
multumesc fetelor pt incurajari!
goldi: intr-adevar e cineva ce a ramas la 42, dar am urmarit, si ea a avut mai bune rezultate la primele fivuri decat mine! speranta moare ultima, deci voi face trat pana la ultimul ovul, e clar!
liam, multumesc pt urari! iti tin pumnii!
fireyes: multumesc pt urari, sper sa fie oul de aur :), pot spune ca de la clomid n-am dormit vreo 3 nopti (dimineata pe la 4 ma dureau ovarele rau de tot, ceea ce n-am avut de la 6 menopur!!, f ciudat!)
intrebai azi de ce pick-up nu la 36h, si-mi zise ca pt 1 folicul e 32h!! he, he
pumnii stransi!:) off, imi pare asa de rau cand aveti probleme, si ma bucur cand reusiti, le iau intotdeauna personal :) pupici
li_am spune:
nico,
eu am avut privilegiul sa ajung pe mana celui mai reputat ginecolog din austria si el m-a trimis la goldenes. pt mine a fost suficient.
fireyes, tu cand incepi fiv 3? eu sunt la viena pana la sfarsitul lui martie. de mult voiam sa-ti spun ceva pe pm, poate azi reusesc...
pe toate celelate va salut, nicole, ce-ai aflat, de ce te-au chemat mai devreme?
_
li_am spune:
na ca scriseram in acelasi timp!
ca altfel cum sa apara raspunsul inainte de intrebare? pai ai grija de foliculul ala sa se faca un embrion de forma perfecta si lipicios pe deasupra. noi suntem aici sa-i facem galerie! 
_