FIV in Europa (15)
Raspunsuri - Pagina 12
fireyes spune:
Nicol, daca am inteles eu bine, te-a trecut pe Clomid nu in ideea ca o sa raspunzi mult mai bine, ci ca sa te protejeze de a baga atat de multi hormoni in tine, cand se poate obtine cam acelasi nr de foliculi, dar cu o bombardare mai mica de hormoni. sau ma insel?
Sa ne mai tii la curent, ca pe mine chiar ma intereseaza treaba asta..
still counting: 1,2,...
Beatriz spune:
Pishko - Felicitari!
sarcina usoara si la termen! Cred ca esti in culmea fericirii.
Eu personal cred ca m-am uitat la rezultatul cu beta de minim 20 de ori saptamana trecuta
Cristal - sa fii optimista, optimista, optimista! Asteptam maine vestea cea mare de la tine!

toate fetele!
pishko spune:
Beatriz Sa stii ca asa am facut si eu. Si inca mai fac... Azi dimineata am facut si test de urina sa vad si eu doua dungi la mine!![]()
Multe felicitari si tie! Esti dovada vie ca DD este acolo sus si isi arata puterea si rog fetele sa nu uite asta nici o clipa! Auzi fireyes?
Iti doresc sarcina usoara si Bebe(i) sanatos(i) si la termen!
luck spune:
nicole40
multa bafta , iti tin pumnii pentru luni !!
Si eu sunt tare curioasa de mersul lucrurilor pentru ca si eu sunt foarte aproape de tine.
liliana 
ce mult ma bucur pt tine , in ce zi de CM esti , mai poti face histeroscopia luna asta?Nu inteleg prea bine ce vrei sa spui cu hsc dg??
pisix 
ai sa vezi ca de data asta o sa ai rezultatul scontat , sa fii pe tot parcursul tratamentului tot asa de sigura ca vei reusi ca acum si toate au sa mearga struna.Mult noroc !!!!
Pishko felicitari
elenada spune:
Pishko felicitari din inima. Sarcina usoara la termen si bebei sanatosi.
Cristal bafta pt maine. Tinem pumnii stransi
elena
+17 

Burtica mea la 16 sapt
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
luck spune:
am uitat sa intreb stie cineva cum se ia Femibionul ?
stiu ca 1 pe zi dar nu stiu daca este o regula , inainte de masa sau dupa masa ??
multumesc
mirimir spune:
Elenada,frumoasa burtica, o sa-i vina foarte bine rochia rosie de maine.Bafta multa si la emisiune.
LucaLuca spune:
Cristal, la ce ora ai maine rezultatul? Pumnii sunt inclestati, stii asta. :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
cristal1995 spune:
Luca: merg la recoltare la 7 dimineata si sper sa le convin pe fetelede acolo sa mi-l dea pe la 13. De obicei, sunt dragute...
Pupici
Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"