am fost la control cu sonda si ginecologul mi-a aratat clar,:uitati aici,aveti uter fibros,portiunea aceasta este fibroasa.(a nu se intelege fibrom uterin).Am avut un avort spontan,anterior.Si la acupunctura,doctorul la care m-am dus,desi era straian si era greau de comunicat,mi-a spus-o din prima.Din experienta voastra-se pot tine sarcini cu asa ceva??cine mai are asa ceva??e nevoie de tratament de sustinere cu progesteron pentru a tine sarcina?in cazul unui sarcini,tot timpul ma paste amenintarea de avort?chiar in luna mare?pot sa nasc la 7 luni,in nici un caz sa nu ajung la 9 luni cu sarcina??are vreun tratament?eu am 38 ani,multumesc pentru rabdare si daca puteti,ajutati-ma.
Buna seara!
Unombun, imi pare rau, nu stiu sa-ti spun despre uterul fibromatos, decat ca o prietena face un tratament cu produse biocompatibile cu genomul uman, luna viitoare urmeaza sa mearga la control sa vada evolutia.Incearca pe google, o sa gasesti chiar pe acest forum raspunsuri, am incercat dar nu ma pricep sa-ti scriu link-urile, nu se deschid.
Multa sanatate.