Sezatoarea canadiana (130)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Nelia, poti sa detaliezi despre examenele medicale pentru inima? Cum le-ai facut , unde, de unde ai luat trimitere. In ce au constat. La mine e o urgenta, mi-a fost rau de doua ori anul trecut, una din dati mi-a confirmat si doctorul. Ca l-am rugat sa-mi asculte plamanii si mi-a atras atentia ca problema e de la inima. Nu de la raceala care o aveam. Dar eram acolo pentru Marc, in plina sesiune si logic ca pentru mine nu am timp niciodata. Iar in decembrie s-a repetat aceeasi criza pe fond de oboseala. Asa ca acum ma gandesc serios sa iau taurul de coarne. Mai ales ca am exemplul prost al mamei. Si nici eu nu am medic de familie.
Eventual scrie-mi pe mail amanuntele.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ziua!
De unde fac rost de un stetoscop? Taman am constatat ca mi-e suspendat contul le ebay si pana il lamuresc, o-ho).

try, tu ai mai zis odata de treaba asta ca e ilegal la house-flip acu' vre-un an si io ti-am zis si atunci ca nu cred asa ceva si ti-am cerut ceva sursa, dar m-ai sarit la citit, sunt f contrariata de afirmatia asta care nu se potriveste deloc cu democratia si economia de piata. La un gugal rapid, contrariata cum ma aflu, se pare ca am www.bankrate.com/brm/news/loan/20050829a1can.asp" target="_blank">good gut feeling.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.22]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Ziua!
De unde fac rost de un stetoscop? Taman am constatat ca mi-e suspendat contul le ebay si pana il lamuresc, o-ho).

Incearca aici:
http://www.shoppershomehealthcare.ca/english/home_health_care/index.html
Dar daca e pentru bebe... nu prea merge.
Edit: cauta pe site un magazin aproape de tine si da un telefon sa intrebi daca au, ca eu pe site n-am gasit, insa in magazin, da.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

tu vrei definitiv? sau imprumut?
stai sa intreb

revin mai tarziu ca sursa mea de info e in sedinta

Citat:

Ziua!

try, tu ai mai zis odata de treaba asta ca e ilegal la house-flip acu' vre-un an si io ti-am zis si atunci ca nu cred asa ceva si ti-am cerut ceva sursa, dar m-ai sarit la citit, sunt f contrariata de afirmatia asta care nu se potriveste deloc cu democratia si economia de piata. La un gugal rapid, contrariata cum ma aflu, se pare ca am www.bankrate.com/brm/news/loan/20050829a1can.asp" target="_blank">good gut feeling.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.22]

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mikiion, am facut la www.physimed.com (site-ul pus si de Oana), m-a costat 45 de dolari. Am avut RV pe 26 februarie parca, dar m-au sunat vineri daca nu pot veni si m-am dus (Oana, am pierdut cafeaua impreuna). Nu ma intreba exact ce mi-au facut, cred ca electrocardiograma, dar in pozitie de mers, adica in timp ce mergeam pe o banda rulanta, ca la sala. Am ajuns acolo tot cautind medici de familie, au, dar iti da inainte sa faci un bilant de sanatate, in care e inclusa si inima, poti face la ei cu plata sau in alta parte, pe card Soleil, dar astepti. Eu am ales sa fac inima acolo pentru ca nu mi s-a parut scump si probabil, in functie din preturile din oras, voi mai face vreo doua sau trei analize din set. Analizele la singe le-am facut la Juif. Nu am inca rezultate la nimic, dar tare sint curioasa, la inima mi-a spus ca totul e in regula, dar rezultatul oficial va ajunge la dosar, tensiunea e 10 cu nu stiu cit, bunaaa, fata de 7-8 cit aveam eu de obicei.

Scriu mic, pentru ca am mai scris o data... cred... na, capul! Suni la numarul de telefon de pe site si spui ca ai nevoie de un medic de familie, pentru ca te simti rau si ai nevoie de trimiteri pentru investigatii. Spui ca ai auzit ca ei mai iau pacienti, te va intreba si de unde ai aflat despre ei (de la prieteni, ca nu cred ca au auzit de DC), te intreaba daca vrei bilan de santé cu plata, facut la ei (450$ - si trebuie sa ai la dispozitie 4 ore sa stai acolo) sau gratuit si iti dau trimiteri, iar tu le faci pe unde iesi mai ieftin sau pe Soleil. Daca ai asigurare privata atunci ti-i acopera pe astia 450, eu nu am si nici banii astia nu-i aveam, ca altfel eu sint genul care prefer sau dau bani si sa rezolva repede, decit sa ma complic si sa pierd timp alergind de colo-colo. Daca spun ca nu mai iau pacienti, atunci cere macar sa fii vazuta de un generalist, care sa-ti poata da trimiterea la examenul pentru inima, ca e urgenta numarul unu. Nu lasa asa, te rog, nu te sperii, nu mai stiu daca am scris sau nu, dar o cunostinta de-a noastra a murit la 40 de ani in cinci minute de inima, desi facuse o criza cu ceva timp in urma, dar a pus-o pe seama oboselii, pentru ca niciodata nu-l suparase inima, nu s-a dus la medic sa vada ce si cum... nu e de condamnat, ca uite, cu totii ne urnim greu la medici, dar la el a fost cu urmari fatale nedusul la medic.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

hihi, look who's here
gata betia?

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Citat:

Ziua!

Incearca aici:
http://www.shoppershomehealthcare.ca/english/home_health_care/index.html
Dar daca e pentru bebe... nu prea merge.
Edit: cauta pe site un magazin aproape de tine si da un telefon sa intrebi daca au, ca eu pe site n-am gasit, insa in magazin, da.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

mQQm- cred ca gasesti la safety first sigur- da-i google ca stiu ca au aici in miss un magazin si dc e musai il pun la posta de la joaba-dar dc e din ala de ascultat inima,aveau intr-un timp la walmart-asa ca bag-le o sarma cu se zice in popor si shoot
Donia- zi mama cat bausi si cum e cu socrela-da-mi si mie niste curaj dc mi-o ajunge vreodata cutitu' la os

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Multumesc inca o data pentru urari!

magdone, sunt tinerica, e drept , dar am scris 29 cu un zambet mare ca o continuare la gluma Danei P., pt ca de fapt la aia 29 se mai adauga 10...

Nelia, cand am fost la endocrinolog sa discutam despre tiroida, prima intrebare a fost daca am dureri de cap... deci inca un motiv posibil, si se depisteaza cu un simplu test de sange.
Insa cum ai zis si tu, cel mai bine ar fi sa ajungi la un medic de familie caruia sa ii spui ca nu mai cedeaza nicicum durerile la Tylenol, nici la ceva mai puternic, ca esti ingrijorata si ca vrei sa investighezi mai mult. Nu se poate sa te lase asa! Macar o radiografie sa faca, poate ai vreo sinuzita, vreo spondiloza, nu-i un capat de tara sa inceapa cineva niste investigatii mai simple, macar.

romanitza, bine ai venit! Sarcina usoara iti doresc!

Laura, soacra s-a acomodat mai rapid de data asta... intr-un fel, as putea spune. Dar ma face sa rad cu casa... dupa 6 zile inca nu nimereste usile, deschide usa de la debara ca sa coboare in basement, pe aia de la intrare ca sa intre in baie... ne distram...
M-ai facut curioasa cu pasapoartele romanesti, oare noi cum stam?
Si cum rezolvati cu copiii pe perioada verii, daca mama ta pleaca? Dar trebuie sa plece neaparat?

O mie de lucruri mai vroiam sa zic, dar ce oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Donia, imi pare bine ca te vad! Am facut in analizele la singe si una speciala pentru tiroida, nu am rezultatul inca.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Maru, Denisa, deja acum ar fi timpul sa ma apuc din nou de baut, pe principiul cui pe cui scoate Dar pentru ca suntem in miezul zilei ma consolez doar cu o cafea...

Denisa, eu am zis acum 2 ani ca nu mai vreau sa vina soacra aici niciodata, niciodata... dar uite ca intre timp m-am mai gandit (sincer, subiectul ala al lui mQQm de la generale m-a facut sa incep sa ma gandesc, macar, la idee). Acum... ce sa zic? pentru copii e bine ca-i mai dragaleste cineva in afara de noi (chiar daca uneori se simt cam sufocati ). Pentru noi e bine ca ne mai da sansa sa respiram cate putin... na, cu bune si cu rele, balanta inclina pozitiv. Dar au trecut doar 6 zile, mai intreaba-ma dupa 6 saptamani

Mergi la inceput