Redoutistele fidele La Redoute France (160)
Raspunsuri - Pagina 14
alipiticot spune:
Cristina(inima25150),vreau si eu sa fac comenzi.nu am mai scris pe acest subiect de multisor,sunt inca suparata ca s-a deschis franciza,acum sper din tot sufletul sa pot face prin tine si mama ta comenzi,chiar daca criza si euro ne cam da de cap...astept si eu datele,nu stiu inca cum voi proceda ca si cadou dar pana la inceputul lui martie,strang eu un cos si sper sa ma descurc.
Am o intrebare,e un site de incaltaminte,are ochiti al meu sot o pereche de adidasi si eu catava de papuci spor dar transportul spre romania e aproape cat e si costul adidasilor.acum daca as icerca sa trimit in franta,ei sunt din anglia si ar iesi mai ieftin m-ai putea ajuta?
a mai comandat cineva de pe acest site?tot aici s-a pus la un moment dat si daca ar fi serios as incerca o comanda.
multumesc mult si sper sa faci fata cu atatea colete cate vor fi.
alipiticot spune:
http://www.shoe-shop.com/icat/male_f_puma
acesta e site-ul.scuze de greseli,adresa mea de mail este paula_paduraru@yahoo.com.merci mult
inima25150 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alipiticot Cristina(inima25150),vreau si eu sa fac comenzi.nu am mai scris pe acest subiect de multisor,sunt inca suparata ca s-a deschis franciza,acum sper din tot sufletul sa pot face prin tine si mama ta comenzi,chiar daca criza si euro ne cam da de cap...astept si eu datele,nu stiu inca cum voi proceda ca si cadou dar pana la inceputul lui martie,strang eu un cos si sper sa ma descurc. Am o intrebare,e un site de incaltaminte,are ochiti al meu sot o pereche de adidasi si eu catava de papuci spor dar transportul spre romania e aproape cat e si costul adidasilor.acum daca as icerca sa trimit in franta,ei sunt din anglia si ar iesi mai ieftin m-ai putea ajuta? a mai comandat cineva de pe acest site?tot aici s-a pus la un moment dat si daca ar fi serios as incerca o comanda. multumesc mult si sper sa faci fata cu atatea colete cate vor fi. Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006) poze noi |
DA poti sa trimiti la mine daca e mai avantajos dar in plus vei avea de platit cei 25€ pentru colet ca il voi trimite tot prin Atlassib

inima25150 spune:
Fetelor,
Am o rugaminte la voi desi e poate prea devreme;
in momentul in care veti confirma ca ati facut comanda va rog sa-mi trimite-ti prin PM sau mail datele voastre complete pentru ca sunteti mai multe cu acelasi prenume si nu vreau sa va incurc la livrare;
prefer prin mail pentru ca acolo am deja un dosar LAREDOUTE unde am adresele fetelor care m-au contactat mai demult si care au comandat deja
deci ar fi mai simplu pentru mine ca sa va raspund apoi la toate odata printr-un copy/paste 
Cristina
inima25150 spune:
| citat din mesajul lui miky81 Cristina, trimite-mi si mie pe PM datele tale. Pupici ![]() |
Miki81 nu ai Pm activat
inima25150 spune:
| citat din mesajul lui miky81 nu reusesc sa-l activez. Eu ti-am trimis tie PM, a ajuns? |
Ti-am trimis reply la PM-ul tau
l-ai primit?