Redoutistele fidele La Redoute France (160)
Raspunsuri - Pagina 12
Delyutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claujro in suivi scrie data la care a fost ridicata punga, verifica in suivi. sau intreaba persoana cate pungi are... Mara si Matei |
in suivi apare doar o singura punga ridicata
da, astept sa imi raspunda respectiva persoana.Merci
claujro spune:
da, nasol. vezi ce ele stau 10 zile la relais colis...din momentul in care au ajuns la ei. sper ca te incadrezi.
Mara si Matei
Delyutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claujro da, nasol. vezi ce ele stau 10 zile la relais colis...din momentul in care au ajuns la ei. sper ca te incadrezi. Mara si Matei |
problema este nu ca nu a ridicat persoana toate pungile, ci faptul ca se pare ca prima data a fost livrata doar una, iar azi am primit mailul ca a/au venit urmatoarea/rele
sper sa fie o eroare de la ei...merci
claujro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inima25150
e 15€ pt Atlassib pt un colet pana in 10kg ;ce depaseste 10kg e 1.50€/kg comisionul meu e de 10€ de colet livrat(chiar daca comanda ta e divizata in mai multe pungi tu vei primi un singur colet, ceea ce consider ca fiind corect si cinstit) deci 25€ prin virament in contul mamei mele la BRD astept vesti Cricri |
strici "piata" cu asa oferta buna. si nu glumesc, pana acum este cea mai ieftina optiune prin "intermediar"

Mara si Matei
Jasmine spune:
avand comision mic va avea mai multe "cliente" care vor vrea sa comande la ea si una peste alta i se aduna o suma care sa merite deranjul.
A gandit mai bine decat au facut-o celelalte fete de la care am primit oferte
.
[floare]
ama1357 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui claujro
strici "piata" cu asa oferta buna. si nu glumesc, pana acum este cea mai ieftina optiune prin "intermediar" ![]() Mara si Matei |
asa e... eu din pacate nu ma pot folosi de oferta...
atlassibul face livrari doar catre romania, deci din franta in italia, as putea doar prin posta, si nu stiu zau cat ar putea costa...
inima25150 spune:
Fetelor!!!!!!!!!!!!!
Sincer eu nu fac asta ca sa stric "piata" cuiva ci doar ca sa va ajut pe voi! 
Banii astia merg direct la mama mea si asa nu voi mai fi eu nevoita sa-i trimit bani cand va avea nevoie (adica ii voi mai trimite dar mai rar, poate
)
si am convins-o
cu greu! sa isi deschida cont in banca ca sa va fie si voua mai usor cu virament in banca rom ; e mai simplu si decat prin mandat postal (cele care au comandat stiu despre ce e vorba!)
sa stai la coada la posta sa trimiti confirmare,e mai complicat!
Nu fac pentru profit personal dar la 160km dus intors se consuma ceva motorina si 10 € e rezonabil, cred!
o fac in primu rand pentru ca e o solutie mai usaor ca mama mea sa aiba bani la dispozitie fara ca eu sa trec prin western union, asa cum am facut pana acum!
Va pupa pe toate si nu
pentru ca e comisionul mic
Daca vreti va cer mai mult!
![]()
![]()
Cricri!
inima25150 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ama1357
asa e... eu din pacate nu ma pot folosi de oferta... atlassibul face livrari doar catre romania, deci din franta in italia, as putea doar prin posta, si nu stiu zau cat ar putea costa... |
ama1357
nu te-ai intersat daca LR livreaza in Italia?
daca a livrat in Rom e posibil sa livreze si in Italia
pup
o sa ma interesez sambata la Atlassib daca voi putea trimite un colet in Ialia si de unde
dar cred ca e mai complicat
autocarele spre Italia pleaca doar din Strasbourg si e la 300 de km de mine
dar o sa ma interesez si te tin la curent
o sa vad si prin posta cat costa , in fct de kg

Nicoleta spune:
Salut.
Mi-au rasuns de pe La Redoute, mi-au trimis coletul pe 21 octombrie!
A zis tipa ca daca ma mai duc o data la posta si nu e, sa-i dau datele contului sa-mi trimita banii. 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei