noduli mamari recidiviaza in zona gatului???

noduli mamari recidiviaza in zona gatului??? | Autor: neliaCris

Link direct la acest mesaj

buna la toate...am si eu o intrebare care abea asteapta ceva raspunsuri...sper ca scriu la subiectul care trebuie...
deci:mama mea acum 5 ani a facut operatie la sani pentru noduli,suspecta in 1 plan de cancer mamar...acum dupa 5 ani desi sanul o cam doare si acei noduli posibil sa fii recidivat are o alta problemma.I s-a unflat urechea cu tot cu un pic din gat nu se prea simte bine..are 50 de ani...a fost la doctor si 1 medic,ia spus ca are oreon...al doilea la fel...dar la 50 de ani?si a avut 3 dete cae toate am avut toate bolile din copilarie...a mai fost la o doctoritza care este pediatru,nimic de-a face cu boala ei,si i-a spus fiind cunostiinte mai vechi ca a mai cunoscut o femeie care a avut op de noduli si a avut aceleasi dureri dupa un anumit timp,si a trimiso la cluj...este la menoapuza,hormonii au luato razna,are des caderi de calciu soldate cu dureri de cap voma si lesin,...iar acum vestea m-a dat peste cap...chiaar nu stiu cum sa ii spun ca sincer eu nu cred nici 1 la 100 ca are oreon...stiti voi ceva de genul acesta....ati auzit macar vreo poveste....ceva...ea mai asteapta 3 sau 4 zile sa vada cum va fii...daca nu va fii bine macar sa am unde sa o indrum.multumesc fr mult.

pentru tine mi-as da si viatza....