Barbatul rac
Raspunsuri - Pagina 11
ivanoiuadela9 spune:
Eu sunt berbec si sotul meu este rac . In toate horoscopurile scrie ca aceasta uniune este imposibila , ca aceste zodii sunt incompatibile , dar noi ne iubim foarte mult chiar daca uneori ne mai contrazicem . El este foarte sensibil , nu am mai intalnit o zodie asa de sensibila ca racul .Si chiar este adevarat ca face un pas inapoi si unul inainte ....treb tot timpul sa l trag dupa mine
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ivanoiuadela9 Eu sunt berbec si sotul meu este rac . In toate horoscopurile scrie ca aceasta uniune este imposibila , ca aceste zodii sunt incompatibile , dar noi ne iubim foarte mult chiar daca uneori ne mai contrazicem . El este foarte sensibil , nu am mai intalnit o zodie asa de sensibila ca racul .Si chiar este adevarat ca face un pas inapoi si unul inainte ....treb tot timpul sa l trag dupa mine |
pai succes iti urez.
eu nu pot descrie un rac ca si "sensibil"..ci ciufut, isteric, labil emotional, isteric, coleric, reprosativ, artagos, cicalitor...
asta poate pt ca mie imi lipseste capacitatea de a intelege si tolera asemenea sensibilitate.
mie sincer vorbind, un barbat sensibil, mi se pare un tip care iti intuieste nevoile si ti le satisface. nu unul care te toaca marunt la nervi, cand pici de oboseala, asta pt ca e luna plina si a picat in faza depresiva, apa care picura de la vecinu i-a trezit o amintire din trecut despre o fosta care facea friptura de miel excelenta, iar parfumul tau precum si noul dres cumparat fara sa-l anunti din timp,il face sa se gandeasca, tamana atunci si din senin ca l-ai inselat, asta in timp ce stand pe buda isi sterge sms-urile din telefon trimise catre noua achizitie feminina de pe net..ascultand apa care susura de la vecinu, comparandu-te cu fosta cu friptura de miel si facand calcule legate de salariul tau si de pretul la dresuri.
si dupa ce te damblageste vreo ora la cap, apoi vrea sex si te iubeste enorm, eventual iti plange in brate si iti face program cum sa-l alinti mai bine pe viitor.si dc il iubesti, cum sa i-o demonstrezi mai aprig.
bleah...racii astia.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -
Tethys spune:
Mey, vorbiti atata de barbatul rac... cum e, si bla-bla-bla... dar, femeia rac cum e ? Ce diferente sunt intre cele doua sexe ? Cum e? Ce stiti despre...?
babyblue spune:
citat din mesajul lui cryna77 Mey, vorbiti atata de barbatul rac... cum e, si bla-bla-bla... dar, femeia rac cum e ? Ce diferente sunt intre cele doua sexe ? Cum e? Ce stiti despre...? |
in tot cazul, ele sunt mult mai suportabile.:))
din ce stiu eu sunt genul de femei care isi vad f bine interesul.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -
gabytza25 spune:
citat din mesajul lui ivanoiuadela9 Eu sunt berbec si sotul meu este rac . In toate horoscopurile scrie ca aceasta uniune este imposibila , ca aceste zodii sunt incompatibile , dar noi ne iubim foarte mult chiar daca uneori ne mai contrazicem . El este foarte sensibil , nu am mai intalnit o zodie asa de sensibila ca racul .Si chiar este adevarat ca face un pas inapoi si unul inainte ....treb tot timpul sa l trag dupa mine |
subscriu la ce ai zis ivanoiuadela... barbatii raci sunt extrem de sensibili, daruiti in dragoste si devotati femeilor din viata lor...
am avut o relatie cu un rac (eu fiind berbecutza), exact cum ai spus si tu... si in descriera ta am vazut cuplul nostru de atunci... pacat ca a ramas doar la stadiul de amintire acea relatie, insa datorita altor circumstante (e o poveste lunga pe care nu as dori sa o descriu aici ); cert e ca nu "zodiile" ne-au despartit... si da, a fost o iubire fulgeratoare si intensa .
offtopic - acum sunt implicata de 3 ani intr-o relatie cu un baiat "fecioara" (iarasi o relatie imposibila conform zodiacului). cu toate astea e f. bine, e grijuliu si atent cu mine... (si bineinteles si cicalitor - caracteristica zodiei )... de data asta, insa, e o iubire matura si asezata(!)... insa acel "rac" a ramas special in sufletul meu