histeroscopia de diagnostic

histeroscopia de diagnostic | Autor: codite2

Link direct la acest mesaj

Buna! In urma unui ecograf facut ieri, am fost indemnata sa vin la Bucuresti (sunt din Pitesti) pentru o histeroscopie diagnostic la dr Lorena Turculet. Din ceea ce am citit pe internet, se pare ca aceasta dr nu are referinte foarte bune, fapt pentru care va rog sa ma indrumati spre un medic bun, sa imi spuneti cum a fost experienta voastra in ceea ce priveste histeroscopia de diagnostic. Am citit ceea ce s-a scris pana acum, dar as vrea mai multe detalii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Eu am facut la Giulesti la dr. Niculescu.
Analiza consta intr-o camera video introdusa in uter si vezi tot ce e in interior pe un ecran.
Mie mi s-a parut super, uterul are un roz minunat, chiar nu ma asteptam sa fie interesant!

Nu a durut aproape deloc, si a durat 5-10 min cu tot cu dezbracat, imbracat.

Mie mi-a parut rau ca nu am mers la o clinica privata, am ramas cu ideea ca de acolo am luat o infectie cu Ecoli, care a trecut usor, dar am avut noroc.

La privat costa cam 5 mil, stiu m-am zgarcit!
Da porma am platit alte vizite la doctor, am repetat analize, am platit antibiotice, am facut drumuri! Si ce-i mai rau am amanat vitro luni de zile, si nu sunt tinerica!

De dr. ta nu am auzit,poate stie altcineva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Codite2, bine ai venit !
Eu am facut histeroscopie in ianuarie, la medlife, unde sunt conditii deosebite, la fel si oamenii.Dureaza putin, nu doare foarte tare, este interesant de vazut mucoasa uterina, asa cum ti-a spus Cristiama, din pacate a mea nu era roz ci palida din cauza impregnatiilor estrogenice.Trebuie sa anunti prima zi de CM si in functie de prima zi te programeaza, cam in a 10-a zi.Mult succes!Poti intreba daca te mai intereseaza ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

eu am facut la mediplus, cu dr. poiana. a fost bine, confortabil, mi-a rezolvat 2 sinechii, mi-a dat pozele respective, lamuriri, si m-a costat 800. am fost multumita

Mergi la inceput