Casnicute sexi(192)
Raspunsuri - Pagina 12
mhldvrc spune:
Buna dimineata! va las 

si plec la serviciu. Poate mai intru dupaamiaza putin.
si

de
si
maria2mami spune:
.....vb diseara...pupici la fete
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
mariussimiuc spune:
Helau! 
Multumesc cuscra de prajiturica!
Am notat reteta! ![]()
Au am facut eclere ![]()
Mey...dar de Alina mai stie cineva ceva? 
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:

mama ce de bunatati faceti miha si danelutza...si arata super
v-ati deschis deja cofetarie si pe mine nu m-ati invitat pe la voi ? ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
doinabita spune:
Buna fetelor!
Miky nu mai am nici o veste de la nora...nici mancar un tel ...asa de fas nu da...
Fetelor va intreceti in bunatati!!!

s-ar putea sa rod monitorul

Doina Bita
Danelutza spune:
Monico nu fa mistoc de mine, ca eu cofetarie nu-mi deschid. eu prepar papita, cuscra e cu deserturile ![]()
si sa nu crezi ca nu te urmaresc, am vazut ce-ai bucatarit in ultima perioada, dar te-ai facut zgircita si nu ne arati si noua. Ne-ai dat inimioara, ma rog aia cu papion mi-am insusit-o eu, apoi ai disparut... 
Doina paguba-n ciuperci daca nu te suna nora, mai bine asa, decit sa-ti maninci zilele cu ea.
Cuscra am servit si eu un ecler, ca tot ma tin sa le fac, si nu mai apuc ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

mariussimiuc spune:
Helau! 
Ati plecat la sanie?Pe unde sunteti? 
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
Eu sint pe aici, ii pregatesc cuscrului un alt fel de "ciorba de pasarica"
, il italianizez si modernizez mey, ca nu se stie ce nora ii aduce Robert acasa, asa ca...eu zic sa incerci, sa vezi c-o sa fie multumit ... 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

, mama ce de bunatati