Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(163)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

UMBLAMMMMM!!!!!!!!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Un vot pentru un www.bucataras.ro/voteaza-bucatarasul-romantic/" target="_blank">bucataras mic mic? Eu is miha278!

Ellis tare bine arata prajitura si daca e cu nuca...

Ramonella,felicitari pentru umblareata!

Cumatra imi pare rau ca ai fost trista azi...si ca ti s-a stricat aspiratorul...De-as fi mai aproape as trage o fuga pan' la tine...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pusici

am ajuns si nloi din oras.
maine va pun poze cu noul nas, desi e in k ff umflat zic eu ac se vede diferenta.

noapte buna!!!
somnic pufos

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

Ramo, felicitari pentru mers! Acuma tine-te bine :)

Lavi, chiar sunt curioasa cum a reactionat sotul la serial SI Wow!!! Pentru tort!!! Foarte fain arata!

Ellis, cum a ars monitorul??? Vezi ca nici eu nu am ocupatie la ora asta

Vali, condoleante. Groaznic!

Nu mai stiu ce am citit, ca nu prea am citit,nu apuc... Floris tot pe sus e si ma termina, iar Jasmina ii tine isonul si ii arata numai prostii!

Cam atata, maine mergem in vizita la o prietena graviduta, si i-am promis hainute si nici nu am apucat sa le caut. Deci am inca treaba :))

Noapte buna si vise frumoase!

Mergi la inceput

miha am votat...

chiar imi pare rau ca nu esti mai aproape... ca as vrea sa te cunosc face tot face...Sa nu te gandesti ca vreau sa iti pap prajiturile neaparat

Poze pitici

Mergi la inceput

noapte buna ... ca maine trebuie sa merg de garda la spital

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ank, imi pare rau de suparare... Lasa ca nu ramaneti voi in praf! si doua luni vor trece asa repede... in zbor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
maine va pun poze cu noul nas, desi e in k ff umflat zic eu ac se vede diferenta.

Sa pui poze cu inainte si dupa...Ca,pe bune,eu inainte n-am observat nici o chestie evidenta...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinag
Floris tot pe sus e si ma termina, iar Jasmina ii tine isonul si ii arata numai prostii!

Ufff...asa e si la noi...De multe ori ii spun lui Robert macar pe langa 2 prostii sa o invete si o chestie buna,dar ti-ai gasit! Si maimuta asta mica tot copie!

Mergi la inceput