Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(163)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
miha, cred ca mi-a citit al meu sotz gandurile azi noapte....uite cu ce "sa prezentat" azi :http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/?action=view¤t=IMG_6020.jpg

Bravo sot de Lavi!
Ai vazut?Noroc de mine...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80
Noi am trecut printr-o perioada mai grea, dar am depasit-o si acum suntem super bine.

Nu stiu despre ce a fost vorba,dar ma bucur ca ati depasit momentul.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

SALUTARE SI DE LA NOI!
HAPPY VALENTINE'S DAY! Ca am vazut tortul de la LAVI...f frumoasa surpriza sotului.
Noi stam acasa, asteptam niste prieteni la un vin si o portie de tortelini.
Despre noi...de chinuim in fiecare zi cu laptele praf...uneori bea 30 sau 40 ml, uneori nu vrea deloc si niciodata nu a baut mai mult. Inca mai sper ca azi sa bea mai mult, maine la fel...
Si noi avem numai 6 dindisori: 4 jos si 2 sus si altii nu se vad cu toate ca este maraita si nemultumita in fiecare zi, plange din senin. Si nu stiu de ce. Sper ca este doar o perioada si ii va trece.

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

HAPPY VALENTINE'S DAY!

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

HAPPY VALENTINE'S DAY!

eu nu am mai intrat ca ieri ne-a luany foc monitorul...la omul sarac, nici boii nu trag...azi am luat altul...nu avem noutati de zis..

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

DANY - uite ca placinta cu dovleac eu nu am incercat....voi incerca, desi nu o vad eu impresionata, ca dovlecul copt nu ii place;

oricum azi m-am speriat cand mi-a zis o prietena ce papa baiatul ei la fructe(e cu o luna mai mic decat a mea) - o banana, jumatate de portocala, jumatate de mar si 1/4 pachet de branza...mai papa cineva atat?(Ancuta - precizez ca nu intreb de Mariuca)...a mea papa cam un kiwi si o juma de banana in zilele bune, sau o jumatate de pepene galben...

eu cred ca inchilozez de mijloc , abia ma misc..

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Am vazut-o pe EVA cu manca si mi-am amintit ca vineri A a papat singura cu furculita, si dupa fiecare reusita, se aplauda!

MIHA - asa devreme ati diversificat bietul copil - nepotica ta - de ii faci prajituri?!
am facut si eu asta http://2.bp.blogspot.com/_hsB7k1CzvNs/SZSCD1tI_jI/AAAAAAAADiU/CZARbvFvKq4/s1600-h/febr+01-08+081.jpg

IRINUCA - mai, iti zic ca si soacra-mea imi urmareste blogul!..asa ca tre sa am grija cum ma prezint...

BEA - hai iubita, ca ne ajungi cu kg!!!!!!!!!!!!

ANK - Pupici si multa forta!

Of, VALI, imi pare rau de suferinta prietenilor tai...asta e cea mai mare durere...Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

ROXXY

LAVI - mie nu-mi ramane decat sa ling monitorul cel nou...ca bani te tort...nema...fff frumoasa surpriza!

se vede treba ca numai eu nu-s "ocupata" azi!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

am incaltari noi!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

HAPPY VALENTINE'S DAY!

eu nu am mai intrat ca ieri ne-a luany foc monitorul...la omul sarac, nici boii nu trag...azi am luat altul...nu avem noutati de zis..

MAMI IN BUCATARIE

si mie tocmai azi mi s-a stricat aspiratorul..am niste nervi... ... pana imi trimite sotul bani sa iau altul ce fac???

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput