Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(163)
Raspunsuri - Pagina 16
Ank83 spune:
riscul lui... daca m-a lasat singura chiar de valentine's
..
Nu trebuie sa stie prea multe ca il ia cu dureri de cap ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 bb ai scoso pe iasmi la zapada? Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
daaaaaaaaaaaa
am facut cateva poze cu tel.
ii place tare mult zapada si cand "nine"...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui irina_stef MIHA CE MAI FACI BUN ?trebuie sa-ti ultumesc si sa-ti marturisesc ceva.in primul rand sa-ti multumesc ca datorita tie am inceput si eu sa fac prajituri,si chiar sa-mi placa sa le fac,ca de mancat mi-a placut intotdeauna ,amandoua avem adresa de la blog la favorite.![]() |
Multumesc Irina! Foarte frumos compliment mi-ai facut! Ultima noutate
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
doamne miha cum arata ultima ta noutate 

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
mihaaaaaaa.....................ce mi faci miha???!!!! pai io mai resit pan' maine cand se deschide cofetaria din colt?????![]()

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
miha ai putea sa preiei de pe blog comenzi on line
... ai face ceva bani 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
mariussimiuc spune:
Ce e cu dezmatul asta aici? ![]()
Vali,imi pare rau de tragedia prietenilor tai.Dumnezeu sa o odihneasca! 
Irina,nici Amira mea nu are mai multi dinti,fix 4 are si ea.Si nici de vorbit nu vorbeste decat "mama" sau "mamai"
cand e suparata..."Tetet",adica Robert...cateodata ii mai iese cate un "tati"...si cel mai clar il spune pe "tzitzi" evident.
In rest ne intelegem prin semne.Nu ma ingrijoreaza atata timp cat o vad ca stie de toate si intelege de toate (ma rog,atat cat poate sti un copilas de 1 an si cateva luni) ,stie fiecare lucru din casa,jucariile...sa arate diverse parti ale corpului...sa-si duca scutecelul la gunoi...sa joace fotbal cu cartofii si ceapa prin casa...
Ce voiam sa mai zic?
Am uitat...
Mai vin...
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 miha ai putea sa preiei de pe blog comenzi on line ![]() |
Zici?
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi mihaaaaaaa.....................ce mi faci miha???!!!! pai io mai resit pan' maine cand se deschide cofetaria din colt????? ![]() |
N-am vrut!

,amandoua avem adresa de la blog la favorite.