Salajencele sarbatoresc!!![79]
Raspunsuri - Pagina 6
dianalaura spune:
nika? nici o veste? La 18 se presupune ca vine doctoru sa o vada? Mai asteptam un pic, poate primim vreo veste...
Intre timp ma duc sa imi spal vasele si sa dau Dots-urile cu glazura.

Hai Maria!
Stiu puiule ca esti obosita, dar trebuie sa te tii tare pentru Casandra!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
mihaela_s spune:
Maria tin pumnii mai departe sa nasti repede! Prima nastere dureaza totdeauna mult, uneori chiar si peste 24 de ore. Fii tare, va fi bine! 
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Ce mai stiti de Maria ???
Cum e ?
Am sunat-o adineauri si nu raspunde nimeni !!!
Haide , scumpa de tine, rezista , mai ai putin pana iti vei tine minunea in brate !!!

Bimilit spune:
sara buna!
am sunat si eu.nu raspunde.
da azi cand am vb cu ea zicea ca ne trimite SMS dupa ce naste.
eu nu o mai sun.mi-e ca o stresez .
of scumpa de ea.
Maria, ne gandim la tine.uite, scoatem agitatele
, bagam si un dans din buric
, facem orice
ca sa vina Casandra cat mai repede si usor.
te tzucam apasat
, mamica curajoasa
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Lasati fata in pace sa nasca
.
Maria suntem aici atatea fete care ne gandim la tine si la Casandra. Toate gandurile bune sunt acum la voi. Un buchet mare de
pentru mama curajoasa. 
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Fetelor, Casandra se lasa asteptata.Mamica s-a dus acasa, este obosita si flamanda. S-a hodini, si a astepta sa vie printesa. Dilatatie cica de un deget jumate. Putin inca.Maria va pupa pe toate, si va multumeste pentru griji. 
dianalaura spune:
Multumim Oti de vesti!
Maria, iti tinem pumnii in continuare..Casandra e domnisoara in toata regula, vrea sa intarzie un pic la intalnire, nu vrea sa vina mai devreme...tot in sapt 37 esti? sau intri in 38?
Miha, felicitari pentru diploma!
Oti, imi spui si mie cu ai glazurat Dotsurile? Mi-au iesit bune, frumoase, le-am facut si cu poshul, sa iasa cat de cat uniforme...da cand sa le tavalesc prin ciucalata...tu ai pus numai cioco topita si atat? Ca mie nu mi-a iesit asa lichida tare, sa pot baga si scoate dots-ul, si imi ramanea ciocolata pe maini si urme de degete pe Dots. Asa ca am pus cu lingurita cioco pe ele, pe cateva, ca am facut 2 tavi mari si o farfurie lata..:)) am si gustat, sunt bune.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
Maria_K spune:
acum am ajuns acasa. am semnat sa ma lase. nu mi-au facut externarea. nu mai am contractii regulate. dureri cand si cand. daca mai ramaneam inca o noapte acolo, fara sa pot dormi (mai greu intr-o sala de nasteri)
cred ca ma lua ceva. oricum sunt asa obosita ca simt ca plutesc. ultimele nopti am dormit cate faorte putin iar azinoapte deloc. sa mananc nu m-au lasat. am "furat" o supa si ceva orez pe la 14.
cand am mers aseara aveam contractii foarte regulate din 7 in 7 min. erau regulate de la 13 cand au inceput. pe la ora 20 au inceput sa si doara. aveam dilatatie de un deget. doctorita a zis ca o sa mai dureze pana spre dimi si ca ea pleaca si revine, iar tanti de acolo imi va face un antispastic si un diazepam sa pot sa ma odihnesc. nici un efect doar ca pana dimi mi-au "ucis" contractiile. de dormit nu am reusit nici o sec. contractiile erau de 70-90 intensitate. dimi erau de 60-70 si ca sa ajunga la ora 11 azi, de 40. apoi sa devina si neregulate. dureri am mai avut, pana spre dupa=masa cand au dispaut si alea.
cam asa sta treaba.
multumesc pt gandurile voastre. imi pare rau si ma simt vinovata ca v-am pus pe jar. chiar de asta imi era frica sa nu fiu "ciobanelul care striga " sariti lupul" si cand colo......
acum de cand am ajuns acasa parca ma doare iar
va veni ea cand va vrea. mami o iubeste.
iau un no-spa, fac un ceai si un dus si ma bag in pat. nu mai merg la spital pana nu am contractii dureroase dimi ies ochii ca la melc.
scuze pt emotii. va pup
Maria
37+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre