Salajencele sarbatoresc!!![79]
Raspunsuri - Pagina 19
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura Buna seara si de la mine! Eu is super obosita, am umblat de nebuna prin Pollus, dar fara nici un rezultat. In rest,aseara a venit acasa cu 1 buchet de trandafiri superbi, dar m-a durut inima cand m-am gandit cati bani a dat pe el, si i-m sugerat ca de 8 martie sa nu mai cumpere flori, de banii aia mai bine imi cumpar o crema sau ceva Am avut o discutie cand a venti, i-am explicat frumos ce ma deranjeaza, si-a cerut scuze si a recunoscut ca a gresit, si a promis ca o sa incerce sa nu mai faca, dar sa il iert ca e stresat si el de la munca...no stiti voi... Apoi am mers la K, am cumparat cate ceva, am venti acasa, am facut o salata cu legule si piept de pui, ne-au venit si musafirii...si uite asa a trecut si Valentinul Bia, fa gargara cu apa sarata pentru gat... Adriana, cum mai stai cu durerea? Giulia, esti mai bine? Multa sanatate fetelor, vad ca majoritatea sunteti bolnavoiare. Oti, am salivat la sectiunea tortului tau... Cami. felicitari pentru test! Mihaela, stiu ca e greu fara husband acasa, al meu sambata oficial nu lucreaza, dar a venti acasa la 6 seara la de munca... No, va tzuc, mergem la culcare. Noapte buna! diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Asa creste Stefan Torturi |
fatoooooooooooo, uite asa te-ai ales cu inca un drum de cluj.sper ca nu te-ai nacajit ca nu ti-ai gasit toale?
stai ca acusi se scoate noua colectie
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Am tras cu ochiul, Mariuca e bine, o fo azi la film pi tate.Adriana, Bia, cum sunteti? Giulia, nu mai vii in schimbul 3? Io astept sa gate sor-mea de mancat sa pove un pic cu ea, si apoi la somn. ![]() ![]() ![]() |
si o facut balta sub ea, sau nu
io-s fonfanita
hai draga
la povesti aci, ca te vazui pe mess.banuiam ca esti cu americanii si nu te-am deranjat.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
oti, lasa americanii.
treci la arportul de seara
,pardon de dimineata.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:

Bimilit spune:
hai,oti, ca am facut cap nou.sa-l gatam pe asta.musai sa le lasam de cetit fetelor ceva pe dimineata la cafea.
silvana_salajan spune:
mno reusii si io sa cetesc din urma. auzi draga, da ai mai vazut tu lojica la ce se intampla in tara? Asa ca de ce sa nu se fi schimbat in paispezece?
Ha?
silvana_salajan spune:
Oooo, bine ii atunci.Cu cap, nu cu altceva
Mariuca nu facu balta.
O fo nebuna la un film horror. S=a speria copchila.Io i-am zis ca toata viata or sta baietii dupa ea, ca mereu a intarzia 
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan mno reusii si io sa cetesc din urma. auzi draga, da ai mai vazut tu lojica la ce se intampla in tara? Asa ca de ce sa nu se fi schimbat in paispezece? |
ptr ca pai nu e nr
dar patru e nr.
ca regula e asa
patru spre zece si scriem patrusprezece, ca cetim altfel, asta-i cu totul altceva.
silvana_salajan spune:
Pfui ce ma enervai. De 2 ori m-a oprit ca cica tre sa astepti cu esajul 60 sec. Ce naiba scriu asa iute?Deci intrebarea era: m-ai abandonat?
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Oooo, bine ii atunci. Cu cap, nu cu altceva Mariuca nu facu balta. Io i-am zis ca toata viata or sta baietii dupa ea, ca mereu a intarzia ![]() |
aoleu, maria vrea cu orice chip sa nasca
.deci duce burtica la film ca sa o sperie

de